Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta zaslouží víc? Podle čeho se pozná, že si to někdo zaslouží víc?
@Malineka
Myslela jsem to tak, že já třeba děti mám a někdo se snaží strašně dlouho a tak si říkám, že je fajn, že jim to třeba už v březnu vyšlo a mají svýho vymodlenýho miláčka u sebe. A já se těším, že ukážou fotku z UZ…
to ale neznamená, že už někdo děti má a to jako nemá šanci, to tím říct nechci, jen si myslím, že je pro nás snadnejší počkat třeba na další KET a nepropadat panice…
Ale ber to tak, rozumově si to sice říkám, ale stejně jsem obrečela, že to čtvrtý nevyšlo…
Jo, takže holky, pěkně všechny mrazáčky použít, a je těch našich mazlíčků co nejvíc!!!
I tady jsou holky, který děti mají, ale ví, že mají lásku i pro to další mimino a těm všem přeju úspěch!!! Taky se nám to povede!!
![]()
To jsem nemyslela, jakozě je nkdo hodnější, jen prostě si myslím, že my máme být trpělivější a hodně fandit těm holkám, co jdou pro první a ony to pak udělají stejně…
@Anonymka Ka
A proto věřím, že duben nám vyjde! Teď máš chvíli na relaxaci, a pak budu držet všechny palce!!!
Moc ti fandím! Slib, že pak vložíš fotku pozitivního testu!!! ![]()
@Tvojeteta
rozhodla jsem se udělat vše a cvičím teď hormonální jógu a na gymnastickém míči a teď půjdeme i do embryoglue
@Anonymka Ka
Já chci zkusit ananas 5 dní po transferu… teď jsem na to zapomněla…
Jo a řekla jsem si, že v den transferu vsadím sazku- snad mi vyjde jedna loterie…
@Tvojeteta ten ananas to může nějak ovlivnit nebo jak?
Já slyšela grepový džus před transferem, aby sliznice rostla, ale doktor říkal, že se z toho můžu osypat a že to není dobré. Že bych pak nevěděla, jestli je to z léků nebo z grepu ![]()
@Malineka
Už jsme s holkama nějak řešily, že čerstvý ananas 5 dní po transferu má podporovat hnízdění… ale déle ne. Ale asi je to nejmíň, co můžu udělat a ananas mi chutná…
@Tvojeteta No jo, ale kolik toho třeba jíst? Stačí prostě pár kousků?
Já pořád říkám, že co se má stát, tak se stane, ale stejně chci taky pro to něco udělat, abych pak měla v duši klid.
@Malineka
Ananas, okrouhat, vyříznout ten dřevnatý střed a rozdělit na 5 porcí a po transferu si dát každý den! To udělám…
Ono je to i fajn, že máš pocit, že něco děláš, to bezmocný čekání je na hlavu…
@Malineka @Tvojeteta já taky jedla vždy grep před transferem a ananas po transferu
@Tvojeteta ta Sazka je dobrý nápad, člověk muže myslet i na něco jiného ![]()
@Anonymka Ka
Jo a taky přemýšlím o oleji z černého kmínu…
Má to pomáhat při snaze o mimino… ale ještě jsem nic nečetla… tak ať máš taky co studovat…, když už si zkusila i grep i ananas..
@Anonymka Ka ahooooj, jsem rada, ze si se pridala, ale nejsem stastna, protoze ti to nevyslo. Takze posledni velikonoční? Budu ti moc drzet palce. My jdem 1.4. provysledky genetiky a uz konecne snad zacnu stimulovat… Takze jdes pred svatky na ket? Nebo kdy?
@Tvojeteta to me mrzi…no tak proste cekas na nas ostatni, no
jsi takova kolegyalní ![]()
Ale mrzi me to😥