KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
10.2.14 10:35

@83eve ach jo, to je škoda :( Ale jeden z těch zbývajících mrazáčků se určitě chytí. Musí :hug: :hug: Odpočiň si a sílu určitě najdeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 10:42

@Tonyax Bohužel dnes se to rozjelo naplno, a TT negativni :(. Takze me vnitrni pocity me nezklamali :twisted:. Bubu dnes volat dr ohledne dalšího, mame ještě jednoho mrazacka, tak asi pujdeme ihned ten další cyklus. Akorát nevim, zda mam jit zase z přirozeného anebo rizeneho? Muze to nejak ovlivnit výsledek? U me sliznice roste normalne a i ovu je pravidelne takze bych radeli prirozene, ale nevim zda leky to nepodpori. Co myslite? Mate někdo s tim zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.2.14 10:45

@Skarfi ach jo, to mě mrzí :( :hug:, to je nějaký smolný období :(

mám normální ovulaci i sliznici a měla jsem oba ty cykly řízené. Ale nevím, jestli to tak u nás v centru nedělají všem :nevim:
Každopádně se chytly obě embrya :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 10:55

@Skarfi Tak já jsem akorát dorazila z kliniky domů. Pan Dr. mi řekl že ho to moc mrzí, ale že je to bohužel vše na dlouhou trať a bohužel s našim problémem je pro moje tělo tohle nové. Chtěla aby jsme šli rovnou na další pokus, ale řekla jsem že chci měsíc pauzu a trochu načerpat sílu. Teď mě to opravdu hodně bolí a nevím kudy dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.2.14 10:57

@Quinka :hug: :hug: a co máte za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 11:10

@Tonyax Můj muž je neplodný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
10.2.14 11:12

Já taky všechny zdravím a přidávám se s negativním výsledkem :( nějakej smolnej měsíc :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.2.14 11:15

@Quinka tak to máme podobné :think:. A udělají ti ještě nějaké vyšetření?

@wobludka :mavam: ach jo, to je fakt smolnej leden/únor :( :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 11:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 11:16

@Tonyax Jaké vyšetření máš namysli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.2.14 11:26

@Quinka no to já nevím, jak si se ptala, jestli se dělá po neúspěchu další vyšetření, tak jestli třeba doktor něco nenavrhl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 11:27

@Tonyax No to je teda smula, ted me jen napada, zda to KET není horsi jak ET, tj. zda ty embrya jsou stejne kvalitna. Napoprvé se nam jedno při ET chytilo ihned, ted zase pro zmenu ani jedno, a obavam se ze to poslední po 2 zamrazeni nebude ještě horsi, nez tyhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 11:28

@Tonyax Jo takhle, no ptala jsem se a on řekl že žádné vyšetření není. Že to jsou takové ty začátky které tělo musí zvládnout samo…Jaký máte problém vy, že píšeš že jsme na tom podobně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 11:28

@Quinka Moc me to mrzi, vim, ze to nepotesi, ale nejsi na tom sama, je nas tady takových většina, a urcite se to priste povede! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.2.14 11:31

@Skarfi říkalo se, že při KETu je ta úspěšnost menší, ale zase teď už jsou lepší metody mražení a rozmrazování, tak mi v centru tvrdili, že je úspěšnost srovnatelná. Ale podle tohohle měsíce to moc nevypadá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.