KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
10.2.14 13:29

Ahoj holky, můžu se přidat?? Taky se pomalinku začínáme chystat na ket.. Necháváte si zavést jedno embryjko nebo dvě? Po špatných zkušenostech si nechám asi jen to jedno.. ale mražené je máme po dvou a je mi líto to druhé vyhodit, ale čekat dvojčátka to už asi fakt ne… :( Jaká je příprava před KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
10.2.14 13:30

@Hello Kitty75 Ja testovala a zmizel cca 10. den… takze mozna boli, ze jsi tehule! Jak dlouho jsi po Ket, ztracim se… ale minule jsem mela pregnyl a ted ovitrelle a mam pocit, zeminule prsa bolela vic, i mi bylo tak nejak blbe - divne jako v tehu… Ted se citim dobre, tak snad to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.2.14 13:31

@kelynka :mavam: nechávala jsem si zavést jedno, ale u nás to mrazí tak, že se dá rozmrazovat po jednom.
Budeš mít řízený nebo neřízený cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
10.2.14 13:32

@Tonyax dik, hlavne aby to vyslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.2.14 13:33
@Tonyax píše:
@kelynka :mavam: nechávala jsem si zavést jedno, ale u nás to mrazí tak, že se dá rozmrazovat po jednom.
Budeš mít řízený nebo neřízený cyklus?
:mavam: :mavam:.. my jsme si právě nechali mrazit po dvou, takže tehdy mě nenapadlo, že bych to mohla dát radši po jednom.. :think: Já ani nevím co je řízený a neřízený cyklus :think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.2.14 13:38

@kelynka já to vlastně taky před KEtem nevěděla :mrgreen:. měla jsem rovnou řízený. To je, že ti zastaví ovulaci (náplastěma, po kterých zároveň roste sliznice) a když je podle ultrazvuku dost vysoká, může dojít k transferu.
U neřízeného se nic nezastavuje, jen se myslím kolem ovulace píchne pregnyl, aby folikul co naroste prasknul a pak je KET.
Já bych jinak asi dávala dvě, kdyby je mrazili po dvou, ale mě by dvojčátka nevadila :think: U KEtu ale není pravděpodobnost dvojčat tak vysoká jako u ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.2.14 13:39
@damasusan píše:
@Tonyax dik, hlavne aby to vyslo…

moc držím palce. Té smůly musí už být konec :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.2.14 13:39

@Quinka To mě mrzí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
10.2.14 13:42

Ano presne tak… Ja mam nerizeny - UTZ sleduji rust folikulu a kdyz je jeden dost velky, tak kolem 18 mm, poda se pregnyl, ktery zajisti dozrani a prasknuti. Pak se nasadi utrogestan a par dnu pote je KET. Me to takto ceka ve ctvrtek. Taky se bojim dvojcat, proto davam jen jedno. Tak doufam, ze to muze vyjit i s jednim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.2.14 13:42

Hmm děkuji za vysvětlení.. :palec:.. to asi rozhodne car, jak to bude.. ale když jsem psala doktorce, tak říkala, že bych přišla v půlce cyklu a píchl by se jen ten pregnyl nebo ovitrille.. tak uvidíme.. Právě říkala, že šance na otěhotnění je úplně stejná jako u ET, tak nevím :think: :think:.. měli jsme všechny stádia blastocyst.. Dvojčátka jsem čekala dopadlo to katastrofálně.. myslím, že už by mi ty dvojčátka ani nedoporučovali.. Jsem šťastná, že mám aspoň jednu zdravou dceru.. Vše si to zase prožít už bych nezvládla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
10.2.14 13:44
@Tonyax píše:
moc držím palce. Té smůly musí už být konec :kytka: :kytka: :kytka:

Snad jo. Musime byt silne a nevzdavat se… Kazdemu to nemuze vyjit napoprve… ale na podruhe uz by mohlo, zvlast kdyz u mne s planovanim ketu byly takovy zmatky a presuny… tak to proste uz z principu klapnout musi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.2.14 13:45
@kelynka píše:
Hmm děkuji za vysvětlení.. :palec:.. to asi rozhodne car, jak to bude.. ale když jsem psala doktorce, tak říkala, že bych přišla v půlce cyklu a píchl by se jen ten pregnyl nebo ovitrille.. tak uvidíme.. Právě říkala, že šance na otěhotnění je úplně stejná jako u ET, tak nevím :think: :think:.. měli jsme všechny stádia blastocyst.. Dvojčátka jsem čekala dopadlo to katastrofálně.. myslím, že už by mi ty dvojčátka ani nedoporučovali.. Jsem šťastná, že mám aspoň jednu zdravou dceru.. Vše si to zase prožít už bych nezvládla..

taky mi říkali, že šance je srovnatelná. Tady to ale tak moc nevypadá :( ( Mě se ale chytly obě, i když jedno mimoděložně..)
Jestli to u tebe s dvojčátkama dopadlo špatně :hug:, tak ti je určitě nedoporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.2.14 13:46

@damasusan Budu moc držet palce, aby to napodruhé klaplo. Ale neexistuje v tomhle žádná spravedlnost, nic…Mi se to nepovedlo už poosmé za sebou a to se první dítě povedlo na první pokus. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
10.2.14 13:47

@kelynka To vypada taky na nerizeny, jen u nas na UTZ mame chodit 10.-12. DC. Jsi statecna! Moc vas vsechny, ktere jste takhle prisly o miminko, obdivuju! Numim si to ani predstavit, co jsi musela prozivat a naprosto chapu, ze uz to nechces opakovat. Preju ti hodne sily a stesti, tentokrat bude vse v poradku, zaslouzis si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
10.2.14 13:50

@Líba1234 Nestras me… tolik nemame ani mrazacku… a nejsem si jista, ze bych to tak dlouho vydrzela zkouset… Ani financi by na to asi nebyl dostatek… Ja si porad rikam, ze bud to vyjde z tech nasich 4 mrazacku, nebo to hold budeme muset nechat na prirode… ta uz se na nas vyradila dost, ta, by se mohla slitovTat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.