Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
21.1.20 20:37

@BecaP no vidis a me ho vzdy nuti! A ty chodis kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
21.1.20 20:39

@ModrenkaIUI diky, zeptam se, jaka je. Mne vzdy jen rekli, ze je hezke, ale nic vic :zed:. Taky se tesim na pozitvni testy tady 🙂. Budes mit stimulovany KET? Ja mam ted estrofem a utrogestan. Jsem 18 DC a poboliva me bricho, jak pred MS. O prsou ani nemluvim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
21.1.20 20:39

@Mia170 no ja mela hstchujici, mela jsem 5aa a pouzili jsme ho a mam dceru:) talze ted to riskovat bez nej nebudu i kdyz u nas stoji 5tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
21.1.20 21:01

@Krkravce Iscare Pha ;) a ty? U nás stojí taky 5tis což je podle me mazec na to, že je tam o 3%vyšší sance :nevim: embrya se vkládají v roztoku, který ho ihned prichyti k delozni dutine ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
21.1.20 21:07

@Krkravce ja mam super pani doktorku, je alergolozka a imunolozka. Trvaly asi 3 tydny, ale to proto ze jsem mela celou serii testu. Jinak te chapu, ivf stoji hrozne moc penez. Ja osobne jsem nesla do embryoglue. Podle me je to jen lapac penez. Bud mas schopne embryo, co se uchyti nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
21.1.20 21:11

@Krkravce ja si myslim, ze uspech je stejne nejvic o psychice…vis tim, jak se n to mimco fixujeme, snizujeme sanci…protoze clovek ma furt z neceho strach. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
21.1.20 21:29

@BecaP my mame 3 vysetrena embryjka. Takze staci uz jen zavadet…ja cekam na info, kdy budou embrya prevezena, ale zacatkem unora by mel byt ket, pokud vse klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
21.1.20 21:56

@Hannuka no tak to je za chvili :srdce: Takže už stimulujes jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
21.1.20 22:07

@Mia170 Já ještě nevím. Dal mi na výběr. Pry je úspěšnost stejná. Minulý cyklus jsem měla řízený. Tak buď to bude najistotu s řízeným nebo to tentokrát zkusím v nativu a buď bude ovulace nebo ne. A teď babo raď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
21.1.20 23:10

@BecaP nene, ja nemam rizeny cyklus. 3,4,5,7 a 9 DC si mam pichnout menopur…aby rostla sliznice a pak nejak pujdu na zavedeni. Poprve nerizeny ket…tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
22.1.20 07:31

Dobre ráno… Zitra mám jít na ket… A jak na podporu se o mě něco pokouší..chřipka… Teplotu ale nemám. Myslíte že si můžu vzít Paralen… A zítra jít na ket?. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
22.1.20 07:36

@Hannuka tak to bude ten pravý postup :palec: @Rejnocka určitě paralen můžeš, teď ještě ničemu nevadí ;) Ale kdyby se ti pritizilo tak by to nebylo dobre :,( a tu teplotu si hlidej. Přítel včera přijel a už mi nedal ani pusu, taky začínající chřipka tak snad to nechytnu taky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.20 08:02

@Lůca F. Ahoj :mavam:, uz vyhlizim tvuj testik :andel: :hug:. Tfuj tfuj :hug:. Me dnes od rana poboliva podbrisek jako na menzes :roll:, ale jsem teprve 23 den cyklu tak snad je to oki :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
22.1.20 08:14

@kelynka určitě to bude ok ;) a jaký den po ket jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
22.1.20 08:40

Holky jeste jsem vam chtela rict, ze jsem vcera byla na mojzisovce, pekne me to bolelo, dr rikala, ze jsem hodne zablokovana, pak kdyz to delala podruhe, tak uz to bylo lepsi… tak snad to zabere… kdyz jsě byla poprve tehotna, tak jsem na tom taky byla pred ketem..tak zkuste o tom popremyslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.