Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@brnacka26 @ModrenkaIUI. Díky holky
. No na Ketu jsem byla minulou středu, nevím od kterého dne se to počítá, jestli už od středy nebo čtvrtka… Sem tam mě zaboli lehce v podbřišku jako při MS, ale žádné křeče.. Spíš mě opravdu navedla ty citlivější prsa… Už to beru jako hotovou věc, tak snad to tak i bude. A máte už nějaké dítě nebo se snažíte o první? Já mám skoro tříletou holčičku taky z IVF, ale to nám hned napoprvé vyšlo s čerstvým embryem a když se nám to minulý měsíc nepovedlo se zamrazenym, tak jsem z toho byla dost špatná. Tak snad mě toto embryo nezklame a bude poslouchat
.
@brnacka26 Aha a kdy máš podle nich testovat a volat výsledek? Já jdu na krev 23.12., ale přemýšlím, že udělám test v neděli abych nebyla kdyztak případně moc smutná na Štědrý den a měla chvíli se s tím srovnat. To je 10.den a to už bude výsledek skoro 100%.
@Martina711 Ahoj u mě se jedná o první dite a první KET. Holky jestli to není tajný, jaky je u vás problém, že musíte také podstupovat IVF? Já jsem nějaké vyšetření měla a zřejmě problém u mě není. Přítel má dost špatný spermiogram, tak dle nich to bude tím. Malý počet a ještě špatná morfologie.
@Martina711 motivovala jsi mě k testu a je negativní. Může být brzy, ale já už spíš tomu nevěřím ![]()
@Martina711 den ketu je den 0, počítá se od dalšího dne.
@ModrenkaIUI @brnacka26
Já mám nepravidelne dlouhé cykly a některé nejsou ani ovulační a manžel měl teda spermiogram tak na hraně, kdy byl ještě v normě, ale měl pomalejší pohyblivost spermií. Rok se nám nedařilo, l přirozeně, pak jsme šli na dvě neúspěšně inseminace a pak nebylo na co čekat, postoupili jsme IVF. Hned napoprvé se povedlo. Od jara jsme to zkoušeli přirozeně a na konci léta jsme se radši vydali opět na kliniku. Zamrazili nám 3 embrya, jedno se nechytilo minulý měsíc a tohle je druhé, pokud se chytne a bude vše v pořádku, určitě tam to jedno poslední nenecháme a aspoň to zkusíme. Vždycky jsem chtěla velkou rodinu. Já sama jsem z trojcat
.
@ModrenkaIUI já mám PCO, takže dlouhé a většinou anovulacni cykly.
@brnacka26 Může být brzy. Doufejme, že je to nakažlivé a nakonec tam// budeme mít také. Myslím, že až budu těhotná, tak rovnou po porodu můžu navštěvovat chocholouska. Někdy je to tak psychicky náročné, že ani sama sebe nepoznavam ☺️️ Holky Dik za odpovědi.
@Peťula3443 to je mi moc líto
Užij si svátky se sklenkou v ruce a po novém roce na tebe budu moc myslet a věř že tentokrát to vyjde
držím palečky ![]()
@ModrenkaIUI no to teda je
, se tam asi potkáme:)
Ahoj holky,
tak ja si nakonec pod stromecek ten KET nadelim, jdu 25.12.
Estrofem zabral a vse je perfektne pripraveno, tak mam radost ![]()
@brnacka26 Budu ti držet místo jo? Já prostě nic necítím. Je pravda, že peču a moc se nepozoruju, ale nic mi není, nic moc necítím. A teď, je to dobré, nebo špatně. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.