Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@misicka455 zítra si zavolám a uvidím na kdy si mě objednají
samozřejmě bych nejradši běžela hned v pondělí
![]()
@misicka455 děkuji a to už asi bude❤️️Je to taková malá tečka blikací krásná. Tak jsem tam tak dojatě na ní koukala a teď to jak mi je zle, je nějak přijatelnější. Teď zvracím s mnohem větší láskou. Přeji ať Ti to rychle uteče do kontroly😉
@Lefinecka jojo taky bych šla co nejdřív, ale vydržela jsem 14 dní na krev tak teď dalších 14 dní vydržet do utz v pondělí už to bude jen týden ![]()
Holky a kdy car převádí do péče na gyndu má to každej jinak nebo po prvním utz převadí. Takže léky bude vysazovat gyndařka. Všude píšou, že léky se vyzazují mezi 10 a 12 tt.
@Osssisss konečně má to zvracení smysl
Já tuk tuk nezvracím neměla jsem to ani u jednoho, ale občas se mi uďělá jen trochu šoufl ale sranda je že spíš večer. Ale jsem teda nafouklá a to fest už teď si připadám jak v 6 měsíci né týdnu.
Mě je teda šoufl fest
jsem těhotná potřetí, ale tohle mám prvně
závratě, pocit na zvracení celý den.
Jinak jestli si pamatuju dobře, mě car převedl na gyndu cca v 8 tt
a léky pak upravil gynekolog ![]()
@misicka455 mě car předal tak napůl už teď, abych nemusela jezdit. Řekli mi že se mám objednat za 14 dní ke svému gynekologovi a pak zavolat jak prohlídka dopadla a že po telefonu upravíme vysazování některých léků. Myslím, tě utrogestan se bere do 13. Týdne a estrofem se vysazuje se srdeční činností, protože jeho funkcí už plně nahrazuje placenta. Takže já už do CAR asi nepojedu. Jen budu volat.
@Lota35 je tak to by bylo fajn kdybych se aspon nečeho za chvilku zbavila tak uvidim co řeknou na tom utz.
Ahoj holky, tak já zřejmě opět nic
na krev sice mám jít až v pondělí ale test negativní a ani necítím to co minule, když jsem byla pozitivní a pak jsem o nej přišla. Přijde mi to zvláštní, ze minule se to chytlo s teď jsem měla zavedené dvě a ani jedno a to zřejmě hned na začátku, protože nekrvacim a ani mi není špatně. Takže zádě další (5) pokus
mějte se s užívejte a gratulace těm co to ještě v minulém roce vyslo
@misicka455 já jsem teď po UTZ převedená ke svý DR ale s jasnými instrukcemi. Utrogestan mám do 13 tt. Estrofem jsem teď neměla. Ale s dcerou jo a tam jsem taky měla z CAR napsáno do kdy brát a jak snižovat dávku😉Jenže každý si to ďelá jinak, tak těžko se tím řídit. Bud rada že Ti je dobře. Mě je nevolno celý den i noc. A zvracení mě i tahá z postele. Je to nepříjemný. Ale co by člověk nevydržel.
@Domča199 tak to vyjde tenhle rok. 2020 je hezký datum pro podařené KET. Držím palce. Musí to být náročný takhle na víc pokusů😭Ale co člověk nadělá. Přeji hodně štěstí
@Osssisss dekuji moc. Taky už jsem z toho celkem psychicky vyčerpána ![]()
@Domča199 to je mi líto
ale nevzdávej to, sama vím, jak náročný na psychiku to je (3×IVF a 2×KET)
@Domča199 Taky budu držet palečky aby tento rok byl ten rok co se povede. Kolikáty den jsi dneska?
@misicka455 dekuji moc. Dnes 10 den po KET a test stále čistý jak sklo. Minule mi vyšel test již 8 den ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.