KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
2.1.20 18:59

@misicka455 zítra si zavolám a uvidím na kdy si mě objednají :think: samozřejmě bych nejradši běžela hned v pondělí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.1.20 19:16

@misicka455 děkuji a to už asi bude❤️️Je to taková malá tečka blikací krásná. Tak jsem tam tak dojatě na ní koukala a teď to jak mi je zle, je nějak přijatelnější. Teď zvracím s mnohem větší láskou. Přeji ať Ti to rychle uteče do kontroly😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.1.20 20:14

@Lefinecka jojo taky bych šla co nejdřív, ale vydržela jsem 14 dní na krev tak teď dalších 14 dní vydržet do utz v pondělí už to bude jen týden :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.1.20 20:16

Holky a kdy car převádí do péče na gyndu má to každej jinak nebo po prvním utz převadí. Takže léky bude vysazovat gyndařka. Všude píšou, že léky se vyzazují mezi 10 a 12 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.1.20 20:19

@Osssisss konečně má to zvracení smysl :-)) Já tuk tuk nezvracím neměla jsem to ani u jednoho, ale občas se mi uďělá jen trochu šoufl ale sranda je že spíš večer. Ale jsem teda nafouklá a to fest už teď si připadám jak v 6 měsíci né týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.1.20 20:32

Mě je teda šoufl fest :poblion: jsem těhotná potřetí, ale tohle mám prvně :lol: :lol: závratě, pocit na zvracení celý den.
Jinak jestli si pamatuju dobře, mě car převedl na gyndu cca v 8 tt :think: a léky pak upravil gynekolog ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.1.20 20:36

@misicka455 mě car předal tak napůl už teď, abych nemusela jezdit. Řekli mi že se mám objednat za 14 dní ke svému gynekologovi a pak zavolat jak prohlídka dopadla a že po telefonu upravíme vysazování některých léků. Myslím, tě utrogestan se bere do 13. Týdne a estrofem se vysazuje se srdeční činností, protože jeho funkcí už plně nahrazuje placenta. Takže já už do CAR asi nepojedu. Jen budu volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.1.20 20:41

@Lota35 je tak to by bylo fajn kdybych se aspon nečeho za chvilku zbavila tak uvidim co řeknou na tom utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.1.20 21:32

Ahoj holky, tak já zřejmě opět nic :( na krev sice mám jít až v pondělí ale test negativní a ani necítím to co minule, když jsem byla pozitivní a pak jsem o nej přišla. Přijde mi to zvláštní, ze minule se to chytlo s teď jsem měla zavedené dvě a ani jedno a to zřejmě hned na začátku, protože nekrvacim a ani mi není špatně. Takže zádě další (5) pokus :( mějte se s užívejte a gratulace těm co to ještě v minulém roce vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.1.20 22:22

@misicka455 já jsem teď po UTZ převedená ke svý DR ale s jasnými instrukcemi. Utrogestan mám do 13 tt. Estrofem jsem teď neměla. Ale s dcerou jo a tam jsem taky měla z CAR napsáno do kdy brát a jak snižovat dávku😉Jenže každý si to ďelá jinak, tak těžko se tím řídit. Bud rada že Ti je dobře. Mě je nevolno celý den i noc. A zvracení mě i tahá z postele. Je to nepříjemný. Ale co by člověk nevydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.1.20 22:25

@Domča199 tak to vyjde tenhle rok. 2020 je hezký datum pro podařené KET. Držím palce. Musí to být náročný takhle na víc pokusů😭Ale co člověk nadělá. Přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.1.20 22:26

@Osssisss dekuji moc. Taky už jsem z toho celkem psychicky vyčerpána :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.1.20 22:32

@Domča199 to je mi líto :( ale nevzdávej to, sama vím, jak náročný na psychiku to je (3×IVF a 2×KET)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.1.20 23:33

@Domča199 Taky budu držet palečky aby tento rok byl ten rok co se povede. Kolikáty den jsi dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.1.20 23:35

@misicka455 dekuji moc. Dnes 10 den po KET a test stále čistý jak sklo. Minule mi vyšel test již 8 den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.