KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
13.8.20 15:12

Jojo…když už jsem tu, tak jsem si říkala, že příští týden by už mohli…bude to koncem příštího tydne ukončeny 38 TT a to už je ok…ležet tu až do začátku září se mi moc nechce…hlavně zaměstnávám stavbou celou rodinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.8.20 09:13

Ahoj holky, konečně mám chvilku času :lol: dětičky jsou teda milionový :srdce: nakrmim a spinkaji 3 hodinky :dance: ale já měla problémy…nedocházely plyny a to si nedokážete představit, co je to za bolest :zed: ale už je líp a když bude všechno v pořádku a Vojtik zase pribere, tak můžeme jít domů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
15.8.20 09:19

@Lefinecka to jsou zlatíčka…tak to váš brzo pustí, když dětičky pěkně papají, tak problémy určitě nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
15.8.20 10:57

@Pajik 76 myslíme na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
15.8.20 10:57

@Lefinecka super tak ať jim to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.8.20 11:01

Ahoj holky, tak my zítra porodime…aspoň podle všeho… Dnes večer budou zavádět první tabletku, zítra ráno druhá. Pak by měl následovat přesun na porodní pokoj a příjezd manžela a malý na svět…už se na prvky těším a zároveň se oba docela bojíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
17.8.20 12:31

@Lota35 tak super.

Já jsem na poslední kontrole a zase děs a hrůza jsem tu už od půl 11 a mám za sebou monitor a čekám na dr. Je mi dneska nějak divně tak snad se jim tu neslozim. Možná už nervy taky pracuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.8.20 12:41

No teď mi sestra řekla, že je možné, pokud to bude náš případ, že porodime i dnes…tak to by byl ficak…večer si tu musím zabalit věci, ať to jen přenesu a nic nebalim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.8.20 12:44

@misicka455 tak tobě se středa už taky krátí :D. Brzo tady ti naši koblížci budou všichni…mě to úplně rozbrečelo a pak vyděsilo…ale zatím si říkám, že to všechno bude v pohodě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
17.8.20 14:05

@Lota35 taky jsem emočně na klouzačce. Císaře se bojím a při tom mi pořád nějak nedochází že tu bude ve středu o jednoho prdolu více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.8.20 14:17

Jojo… zaměřuju se na to, že zítra přijede můj…pak „jen“ vydržet a pak už budeme rozesílat fotečky toho našeho chlapa :D…hlavně to brát v klidu…všechno se zvládne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
17.8.20 15:40

@Lota35 prostě nějak ven musí 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
17.8.20 23:28

Ahoj holky,
Tak my v sobotu dle plánu porodili.
Císař ve spinální anestezii. Pak včera přesun z JIP na šestinedělí.
Dnes už jsem dobrá a začínám i kojit.
Malá je savec, zdravá, vše v pořádku, takže ťuk ťuk u nás proběhlo vše na jedničku.
Jsem šťastná, že se to ani popsat nedá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
18.8.20 00:29

@Pajik 76 je ta je hezká, tak super že šlo vše jak po másle. A císař Teda v POHO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.8.20 05:39

Ty mikuška jsou prostě úžasné. Taky gratuluju a ať se vám daří děvčata. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.