Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gab582
to je hustý, jak na tebe působí
Na mě nemá žádné takové účinky a to jsem ho měla i v rozpisu 4-0-4 a teď ho budu mít 3-2-3 ![]()
@kiwiovka včera když jsem víc krvacela tak jsem ho raději polkla, ale dnes už jsem zavedla a všechno v pohodě, už naštěstí žádné krvácení, ale mockrát děkuji za reakci ![]()
@Miiissaaa
tak super, to jsem ráda. Mě to teda říkali hlavně z hlediska hygieny, rizika zavlečení infekce nebo zánětu. Ale tím tě vůbec nechci strašit.
A v pozdějších týdnech, když jsem třeba byla mimo možnost wc, tak jsem ho taky spokla, kvůli komfortu. A taky dobrý ![]()
@kiwiovka píše:
@NikiR.92
věřím, že v pondělí budeš mít veliký důvod k radosti![]()
Strašně moc si to přeju ♥️
Ahooj, holky je tu ještě někdo? Mám 10 dní po ketu( pozitivní test od 6.dne-6ti denní embryo) začala jsem před chvílí špinit boli mě břicho, přes den několikrát píchnutí v podbrisku, testy pozitivní digital test taky 2-3 týdnů..mám něco dělat nebo nechat tak a čekat?? Jsem z toho úplně smutná že se něco stalo
![]()
@Karolinajes14
Ahoj, no, těžko radit. Zkusila bych ležet a odpočívat, kdyby to neustávalo, tak asi pohotovost? Držím palce!
@kiwiovka píše:
@Karolinajes14
Ahoj, no, těžko radit. Zkusila bych ležet a odpočívat, kdyby to neustávalo, tak asi pohotovost? Držím palce!
A na pohotovosti by udělali něco tak brzo?? Dá se říct že jsem 4tt, což je úplný začátek
@Karolinajes14
to určitě je brzy, ale možná by ti zvýšili progesteron, někdy doporučují ascorutin, můžou udělat ultrazvuk, aby zkontrolovali dělohu…
Ale to opravdu říkám jen své zkušenosti, co jsem třeba na pohotovosti zažila já. Je pravda, že jsem byla asi o týden dál, co si matně vybavuji, kolem 5 tt.
V lepším případě obtíže ustanou a vyřešíš je na kontrole v caru.
@Karolinajes14 píše:
A na pohotovosti by udělali něco tak brzo?? Dá se říct že jsem 4tt, což je úplný začátek
Tak max by ti mohli napsat nejaky Ascorutin proti krvaceni.
Ale jinak nic moc neuvidi a musis stejne cekat ![]()
Zkus odpocivat a nestresovat se tim. Me bolelo bricho i pichalo v podstate do konce 6tt-byla jsem u doktora 4+5 a videl jen gest. vacek a take mi rekl, ze musime pockat alespon 2 tydny nez neco uvidi ![]()
@NikiR.92 píše:
Jsem doma na neschopence, protože mě zatím nechtějí pustit do práce. Naštěstí pracuju 50 na 50 provoz a kancl. Tak už dva dny sedím nad restama a utíká mi to dobře.Ten tvůj ultrazvuk mě dojal🥹 Na toto už čekám tolik let🥹 Tak kéž by už v pondělí bylo něco jasné.
Držím ti palce, ať je všechno na pohodu 💚 a krásně roste.
Myslime tu na tebe..urcite to bude dobre ![]()
@kiwiovka děkuji moc
volala jsem na nonstop linku do caru a prý je to normální, mám kdyžtak vysadit anopyrin a koupit ten Ascorutin a kdyby cokoliv zavolat a místo kontroly ve středu by mne vzali dřív ale prý je to normální pokud nekrvacim a testy ukazují pozitivně
Ahoj holky, tak dnes krev po 14 dnech negativní bohužel…
Všem, kterým to vyšlo, moc gratuluju ❤️ a kdo čeká dál, držím palce ❤️
@Gab582 když to čtu vidím že jsme na tom podobně taky jsem dnes začala špinit a jsem z toho opravdu špatna
snad vše dobře dopadne držím všem palce ![]()
@nika.veroni Achjo.. to mne moc mrzi.. Ja budu vedet az v pondeli.. ![]()