Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin neboj bude to dobrý. a kdy máš zase nějakou kontrolu? ty si teď kolik?
@Stupa @luciiin Je holky to jste hodné. Ale zatím nic. Syn se ráno rozhodl, že bude vzůhu už od šesti a tak jsem se ráno nikam nedostala. On snad tušil, že ho chci nechat doma či co.
Tak snad zítra to klapne.
Holky chtěla jsem ze zeptat používáte některá podpisy v diskuzi?
@Stupa jsem o tom přesvědčená. když je venku hezky, tak to utíká víc. přece jenom jsem víc venku. procházky se psem a tak
@luciiin
Ahoj ty jdes zitra na kontrolu ze??? Budu drzet pesti tak pak dej vedet jak jsi dopadla ![]()
@lea79
Tak co dostala ses na tu krev???
@Stupa Co myslíš, nedostala.
Nějak se mi to nedaří. Ale jsem v klidu, test sílí a prsa stále bolí. Doufám, že se tam do konce týdne dostanu. ![]()
@lea79
Tak hlavne ze test sili tak to cloveka uklidnuje. Taky uz me pobolivaji prsa tak doufam ze v patek bude vsechno v poradku. Kdy mas jet do car???
@Stupa Jojo jsem v klidu. Já stejně nemám moc času na pozorování, protože syn je hodně akční. Když to srovnám s tím prvním těhotenstvím, tak vlastně nemám moc času přemýšlet, že jsem těhotná.
Jediné co doufám, že tentokrát nebudu zvracet 5 měsíců.
Do CARu mám jet příští týden v pátek a to už by mělo být srdíčko.
@Pesimistka @Stupa ahoj holky, no mám dost strach. Na ultrazvuku se nám ukázala obě, ale myslím, že to HCG bylo na 2 docela nízké ( prý se po KET může stat)… Doufám, že bude všechno v pořádku ![]()