Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@ivvet
to jsem na tom podobně jako ty, je mi 48 a chtěla bych nosit méně kileček
Gulášová polévka mi taky chutná, přidávám si do ní kysané zelí a žampiony a chutná jako zelňačka je to super. Čoko tyčinky si koupím a vyzkouším. Čokoládu miluji, nezkoušela jsi tu z ketofitu?
@ivvet Já mám papírky a měřím se denně - jsem je rozstrihala podélně abych jich měla vic…
ale pokud jsi měla 20-30g sacharidů, tak by to mělo být v pohodě ne?
Jinak je fakt, že když mám slabou ketózu tak mám taky chutě a chodím na tyčinky včera jsem měla dokonce dvě
ale byli jsme na párty na parníku (já o vodě a okurce a ketotyčinkach mezi samými opilcemi) a přišla jsem domů pozdě,
Manžel je dokonce rád že držím dietu, kde nesmím alkohol, tak jsem za řidiče taxikáře, když někam jdeme ale je pravda že alkohol mi vůbec nechybí, ale takový meloun, nebo broskev mi chybí moc ![]()
@margaritas Škoda, že ty fíkové tyčinky už nemají ráda bych je vyzkoušela. Nikdy jsem si jídlo nevážila ani nepočítala sacharidy a kalorie, jakou tabulku na to používáš?
@mmacek to je taková aplikace na chytré mobily, dá se stáhnout na Google play a jsou tam v nabídce právě i ketojídla, které tam můžeš vložit ale myslím že na internetu je to určitě taky kaloricketabulky.cz
@mmacek až po ukončení diety
a ještě pouze dopoledne, ne večer
Předevčírem jsem vyzkoušela to sušené maso Jerky, to hovězí nic moc, ale krůtí bylo super ![]()
@margaritas jaké máš ty papírky na hlídání ket? nejspíš bych to měla taky zkontrolovat…
@margaritas
musím si objednat docházejí mi zásoby, koupila jsem si plán Medium a proto musím dokoupit a uvažuji co všechno. Na to maso jsem se taky koukala, může to být dobré na dovolenou a hlavně když mě chytne chuť na masíčko a nemám ho po ruce
Na tabulku mrknu a vyzkouším.
@ivvet taky jsem se chtěla zeptat
na netu je jich plno v lékárně měli jen Albuphan
@ivvet takové ty pro diabetiky diaphan jde tam měřit i cukr i ketony, v lékárně je mají asi za 120 Kč, ale pokud máš v rodině diabetika na tabletách, tak těm to může předepsat diabetolog a vyjdou na 20 Kč, já mám teticku, tak to mám od ní a ještě jsem je rozstrihala podélně aby jich bylo vic ![]()
Tak u nás v nemocniční lékárně jsou ty papírky k dostání dobře, ale jsem z Brna, tak asi ty větší města jsou se zásobami na tom líp.
Já ani ketodiet neobjednavam přes internet, máme tady v Brně Ketopoint na Hrncirske a tam jsou stejné ceny jako na eshopu, to maso tam prodávali i po jednom balení za 70 Kč tak jsem si to koupila na ochutnání
@margaritas to máš super, já jsem z Nového Jičína a musím všechno objednávat