Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
4.8.16 15:53

@laska11 dnes jsem si na tebe vzpomněla na Benzine :mrgreen: Snad poprvé v životě jsem viděla a uvědomila si tu CC- ZERO - tak jsem si ji musela koupit :lol: Upřímně - větší hnus jsem snad nnikdy nepila :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.8.16 17:15
@ivvet píše:
@laska11 dnes jsem si na tebe vzpomněla na Benzine :mrgreen: Snad poprvé v životě jsem viděla a uvědomila si tu CC- ZERO - tak jsem si ji musela koupit :lol: Upřímně - větší hnus jsem snad nnikdy nepila :poblion:

Tak když není nic jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.8.16 17:21

SakRa pišu příspěvek, a neuloží se mi to cele, už dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.8.16 17:49
@ivvet píše:
@laska11 dnes jsem si na tebe vzpomněla na Benzine :mrgreen: Snad poprvé v životě jsem viděla a uvědomila si tu CC- ZERO - tak jsem si ji musela koupit :lol: Upřímně - větší hnus jsem snad nnikdy nepila :poblion:

Light je podle mě lepší :think: Zero musí být fakt dobře vychlazená.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
4.8.16 17:51
@laska11 píše:
Tak když není nic jiného

No a přesně tak. Furt lepší, než pořád jenom voda. Fakt přijde k chuti :lol: Ale já radši pomlčím, já si teď dala „tiramisu“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
386
4.8.16 19:14
@Tunrida píše:
No a přesně tak. Furt lepší, než pořád jenom voda. Fakt přijde k chuti :lol: Ale já radši pomlčím, já si teď dala „tiramisu“ :lol:

Já dnes dala litr Coly zero. Prase. Ale beru ted antibiotika a je mi blbe od žaludku. Vodu ted nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.8.16 19:18

A psala jsem Ivvet ze ji ty prachy za výměnu šatníku přece nemůžou mrzEt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.8.16 19:35

Děkuju za vysvětlení, už je mi vše o dost jasnější. Jdu si tedy na zkoušku připravit svůj první koktejl. A klobouk dolů, ivvet, ta změna velikosti je super! Ta výměna šatníku by mě asi vůbec nemrzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
4.8.16 19:35

@Tunrida zero byla vychlazená, ale já sladký pití nemusím vůbec, ani dřív…ted piju pořád vodu a ráno hodně teplé vody s citronem…kafe také jen čisté, černé

Jinak sladký byla moje běžná strava tak ze 70%, nej top BYLA sušenka MILA (3-4 denně)…a ted mi bohatě stačí 2 tyčky za týden od KETO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.8.16 20:05

Tak už mám pc, aktualizoval se mi windows 10, krypl…asi dvě hodiny a na mobilu mi to neuložilo celý příspěvek…
já taky žila na sladkým…dvě bonboniery tofife na posezení, dvě čokošky milka s oříšky, dorty atd…
jinak já koupila jen jedny kalhoty mám jen o velikost míň…
jsem ujetá na kabelky a boty..dnes třeba dvoje krásný žabky v akci jen za 500,–
ale já mám zítra narozky, tak jsem si nadělila dáreček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.8.16 20:06

Po teplé vodě bych asi vrhla :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.8.16 20:08

Jo a tyčky od keto…dřív jsem měla dvě denně, ale ty fíkový už mi nechutnaj a kokosový mám tak dobře schovaný, že o nich nevím…takže je taky skoro nejím…sladký mi nechybí vůbec…je to fakt divný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.8.16 21:16

Tak jsem zkusila koktejl Ketofit. Dala jsem půl tablety příchutě (zkusila jsem jako první vanilku) a smíchala s vodou. Na balení píšou, že se má míchat s mlékem, v přiloženém letáčku, že s vodou. Tak nevím, co je lepší. Vypila jsem půlku a víc asi nedám. :( Opravdu mi to nechutná. A co teď? Myslíte, že se dá zvyknout? Nerada bych to zabalila hned na začátku, ale zase když k tomu budu mít odpor, tak to prostě nedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.8.16 22:03
@Newa píše:
Tak jsem zkusila koktejl Ketofit. Dala jsem půl tablety příchutě (zkusila jsem jako první vanilku) a smíchala s vodou. Na balení píšou, že se má míchat s mlékem, v přiloženém letáčku, že s vodou. Tak nevím, co je lepší. Vypila jsem půlku a víc asi nedám. :( Opravdu mi to nechutná. A co teď? Myslíte, že se dá zvyknout? Nerada bych to zabalila hned na začátku, ale zase když k tomu budu mít odpor, tak to prostě nedám

Kolik jsi dala vody? Jak dlouho jsi to nechala odstát? Nemáš nějakou čokoládovou příchuť? Mé natahoválo první dva dny. Pila jsem s ucpaným nosem na ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
4.8.16 22:12

@Newa ale dáš:-) Víš jak ho přesně chystám, v těhle vedrech?
Vezmu ten velký kýbl od jogurtu, do něj naleju z 200 ml hrnku vodu + asi 1 cm rozpustné kávy, co mi v něm zbylo, přidám 2 odměrky koktejlu (ne vrch, zarovnané) 1/3 tablety capucino a cca 2 lžičky chia semínek, obyčejným šlehačem našlehám a v kýblíku dám do mražáku, na cca 10-20 min a jdu dělat co potřebuju. Za těch 10-20 min vyndám z mražáku, znova našlehám, naleju do hrnečku od kafe a jdu si sednout na terasu a vychutnávat:-) Snídaně, oběd, večeře…

Přítel říká že jsem čuně, nejsem, jen jsem mega lenivá a tohle je ultra rychlé vaření :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková