Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@laska11 Tak tomu rozumím, dost mi to „nevaření“ taky vyhovuje. ![]()
Jinak holky, co cvičení? Jak jste na tom při této dietě? ![]()
Tak mi dneska konečně přijde zkušební balíček s KetoDiet. Kéž by mi ty koktejly tak „nekopaly“, jako od KetoFit! Já bych do toho hrozně moc chtěla jít, holky, s Vámi
Ještě jsem tady ve starších diskuzích narazila na produkty od Goute.sk a Victus.cz . Máte někdo zkušenosti?
@ivvet @laska11 Tak jsem dneska ochutnala koktejl KetoDiet, dala jsem tam čokoládovou příchuť a jupííí, já to dala!! A dokonce mi i docela chutnal. Já mám takovou radost! Takže jdu taky do toho. Vím, že tu s tím jsem už otravná, ale já mám opravdu obrovskou radost! Protože ten KetoFit byl pro mě opravdu nepoživatelný. Ze zkušebního balíčku jsem ochutnala také proteinovou tyčinku (tuším kokos-banán) a taky to šlo. Takže jdu udělat objednávku.
![]()
Prosím, liší se nějak proteinový nápoj BASIC a ELEMENT?? (myslím chutí) Děkuji!
@Newa neliší je to chuťově stejné, jen Basic je jedna porce v sáčku - tedy jednotlivě balené a element je 35 porcí v nádobě
@Newa super Tak to je paráda! Hurá na objednávku
Pro inspiraci - já si objednávám 2 pixly kokteilu, vyberu příchutě (jednu pixlu do práce, jednu na doma), polívku (gulášovou nebo nudlovou) a čoko proteinovou tyčinku celou krabičku + něco navíc, naposledy třeba ten grepový sirup…úplně mi to stačí:-)
Ted je taky akce poštovné zdarma ![]()
Jj hlavně vydržet
pro inspiraci já jedu 16. týden a od 1.5. mám dole necelých 24 kg
z původních 98,8 mám dnes 74.9 kg a pokračuji dál, prý ještě tak 10 -15 kg a budu vypadat normálně mi řekl včera můj táta, nj podpora je důležitá
ale měřím jen 162 cm tak nejspíš má pravdu ![]()
@margaritas fíha, ta seš tak dobrááá!! já zatím 13 kg…chce to trpělivost ![]()
@margaritas No já jsem taky malinká, mám 160cm a teď 77 kg
A moc Ti gratuluji k takovému úbytku! Je to super ![]()
@Newa tak super, já to ještě dávám, ale fakt mě dost bolí žaludek, tak vydržím co to půjde a najedu na normální, zdravou stravu…
@margaritas jsi nejlepšíííííí, nádhera
![]()
@ivvet taky super
a ty to dodržuješ poctivě nebo to občas porušíš? kdo to byl? možná se tě pletu
![]()
@Newa píše:
@margaritas No já jsem taky malinká, mám 160cm a teď 77 kgA moc Ti gratuluji k takovému úbytku! Je to super
to půjde, já mám 158 cm a začínala jsem před třemi měsící s 63 kg…teď mám 55…a to už mám asi tři týdny…takže to jde, sice pomaleji, ale jde… ![]()
@laska11 Tybláho, 55?!
To jsem měla naposledy v pětadvaceti
To teda fakt gratuluju. No jestli Tě bolí žaludek, tak bych raději na tu „normální stravu“ najela co nejdříve, ale ono se to musí postupně viď? Prosímtě, takže já se zeptám jo.. Pojedu 4 týdny 1. fázi, pak 4 týdny druhou (tam začnu přidávat 1 jídlo denně), pak 3. fáze (dvě jídla denně).. To budu v podstatě celé 3 měsíce v ketóze? A co pak, kdybych nebyla s váhovým úbytkem spokojena? Můžu zase začít od 1. fáze? Nebo třeba být několik měsíců na té třetí? A nebo to nějak střídat, jak se mi namane? Tak je to ještě daleko a kdo ví, jestli to tam dotáhnu (ikdyž se budu moc snažit), ale ptám se, ať vím.
@laska11 Hele, zase neblbni, jestli tě ten žaludek bolí. Ono už ti tělo může fakt dávat najevo, že má dost. Taky už jsi vlastně na ideální váze, takže níž už bys akorát riskovala ještě víc. Na tvým místě bych začala přidávat jídla, ať můžeš najet na normální stravu co nejdřív.