Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Tunrida píše:
Tak jestli ti nedělá problém normální jídlo, tak fakt zkus něco nízkosacharidovýho a mělo by to být v pohodě. Jestli už ti vadí ten protein
Myslím že mi vadi ten protein. Normální jídlo mi nevadí. Zkusím zatím takhle a za týden zkusím protein.
@laska11 píše:
Hmmm, klobouk dolů, takhle svoje tělo vypozorovane nemam
Situace mě donutila si to nastudovat, měl jsem nějaké zdravotní komplikace se kterými si doktoři nevěděli rady. Zdraví jsem nějakým způsobem rozchodil, ale zájem o toto téma mi zůstal.
Ahoj ve spolek, už týden čtu recenze na ketodiet a 3 den jí držím. První a druhý den mě pobolívala hlava a trošku se mi i točí
).Pročítám to tu pořád dokola a docela to většina dáváte, gratuluji. Potřebuji kolem 20kg dolů, koktejl mi docela chutná a i ostatní. Je fajn že nepociťuji chuť na sladké, teda dala bych si takový meloun sakra ten miluji to tedy trpím, ale hlad nemám. Snad to vydržím
))
Holky, jaká je ta nudlová polívka od KetoDiet? Dá se to jíst? A Jerky? Máte s nima někdo zkušenosti? Díky.
Já měla včera s houbovou příchutí a je dobrá a dnes placky s česnekovou příchutí k tomu salátovku a taky dobrota ![]()
@Madel nudlovka je za mě nejlepší polívka z ketopolívek, jerky docela ujde, víc mi chutnalo to krůtí, je jemnější, hovězí je tužší a víc takový žvýkací
@margaritas píše:
@Madel nudlovka je za mě nejlepší polívka z ketopolívek, jerky docela ujde, víc mi chutnalo to krůtí, je jemnější, hovězí je tužší a víc takový žvýkací
Pak ještě čokoládová kaše.. a každému fakt chutná něco plně jiného ![]()
@ivvet @margaritas Díky holky, tak já tu nudlovku objednám, když navíc mají tu dopravu zdarma
Čokoládovou kaši znám, tu mám taky ráda
Když jsem držela keto prvně, tak ještě nudlovka, bramboráky a tyčinky s jahodama a cereální neměli, tak ty neznám. @nikousek 1 a ty placky jsou dobré? Nebo se podobají těm omeletám? Omeletky už nějak nemůžu ani vidět ![]()
Ahoj všem, tak i já se k vám s dovolením přidám.. Držím od úterý, zatím teda bolesti hlavy, hlad, v ketoze jsem od druhyho dne. Jinak váha vysoká, 102,5kg, dneska 100,3.Kombinuju výrobky Guareta, koktejly, pudinky, polivky, dezerty a k tomu nizkosacharidovy jídlo. Potrebuju minimálně 20kg, tak snad to půjde ![]()
Hezký večer všem, Madel placka je dobrá ale asi taky jako omeleta, myslím že je vždy jiná jen příchuť. Dnes jsem si dala zeleninovosýrovou a na to špenát. taky to ušlo ale až to budu jíst častěji tak mě to také asi poleze i ušima
No uvidím. Jinak ochucovadla si dávám do koktejlů jen 1/2 a je to dobré. Včera jsem pekla pro dceru dort a musím se přiznat že jsem dnes neodolala a dala si 4 malé lžičky
no. Myslíte že jsem to podělala?
Ahoj, tak já definitivně končím s keto…v sobotu jsem si večer dala jednu tyčinku a za půl hodiny jsem jí vyhodila do WC.. mám nějaké tyčinky a hlavně koktejly.. večer to dám doma do kupya nabídnu k prodeji… škoda no…zkusím nizkosacharidovou z běžně dostupných potravin…ten protein mi už prostě nedělá dobře…
@laska11 To je dobře
Neboj, to zvládneš, bude to složitější, ale není to taková hrůza. Na jednu stranu je bohužel na tobě vidět, že ty společnosti ty limity netvoří jen tak, že to dlouhodobě asi opravdu není nejvhodnější.
@laska11 Jsem ti chtěla už dřív napsat, ať to vyzkoušíš na tyčince a než jsem se k tomu dostala, tak tě to napadlo samo
Já jsem brzda no ![]()
@Tunrida píše:
@laska11 Jsem ti chtěla už dřív napsat, ať to vyzkoušíš na tyčince a než jsem se k tomu dostala, tak tě to napadlo samoJá jsem brzda no
já to nezkoušela, honila mě mlsná
ale jinak máš pravdu, není to pro nic za nic, ty limity…jen teda mě teď šíleně honí zase mlsná…bude to chtít ještě víc disciplíny (s keto to šlo samo) ![]()
Mohu se k Vám přidat. Keto držím týden. Potřebuji shodit 20 kg (když bude více, nebudu se zlobit
Jenom malý dotaz. Jak rozpouštíte tablety? Mě se vůbec nechtějí rozpouštět, takže je musím nejdřív rozdrtit.