Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@laska11 já si myslím, že je to voda
A kilo a půl bych neřešila. Žitnej chleba se při dietách doporučuje, takže špatně nic neděláš ![]()
@Lucianna07 píše:
@laska11 já si myslím, že je to vodaA kilo a půl bych neřešila. Žitnej chleba se při dietách doporučuje, takže špatně nic neděláš
já bych chtěla držet keto bez keto výrobků - takže ten chleba asi nic moc ![]()
vážím se každý den..v neděli ráno ještě 54,7 a dnes ráno 56…
@laska11 já na tvém místě bych to tak nehrotila. Vážit se každý den je nesmysl. Zítra můžeš mít klidně zas o 1,5 kg míň ![]()
@laska11 píše:
@Tunrida dnes jsem měla ráno řecký bílý jogurt s tabletkou na ochucení, svačinka tuňák v oleji a jeden plátek žitného chleba, obědu cotage se čtyřmi rajčaty, ke svačince si dám asi zase bílý jogurt a k večeři omeletu vaječnou a zeleninu…
myslíš, že je to ok nízkosacharidovka?
No hele, pro mě platí, že sacharidy se musím u potraviny vejít do 5 %, s tuky do 3 %. Ty už ale potřebuješ spíš udržovačku. Pro ketózu by ses měla vejít do 50 g sacharidů za den. Nezkoušela jsi hledat na té stránce, jak tady byl ten odkaz na low carb?
@Tunrida píše:
No hele, pro mě platí, že sacharidy se musím u potraviny vejít do 5 %, s tuky do 3 %. Ty už ale potřebuješ spíš udržovačku. Pro ketózu by ses měla vejít do 50 g sacharidů za den. Nezkoušela jsi hledat na té stránce, jak tady byl ten odkaz na low carb?
ježiš, na to jsem úplně zapomněla…jdu to nastudovat..
Ahoj děvčata, narazila jsem na vaši skupinku a ráda bych se přidala. Přemýšlím nad ketodietou, nyní jedu tři dny atkinse a jelikož nemám čas si vyřit, přemýšlím nad ketodietou. Máte někdo zkušenosti i s tím prodietixem? Jak je chuťově? Nějaké doporučení? ![]()
Moc děkuji a gratuluji všem, co to dali, doufám, že se brzy připojím
![]()
Ahoj @anyna1, já Prodietix právě testuju
Někde na stránce 300 myslim, jsem psala, co už jsem vyzkoušela, zkusím najít a zkopírovat.
@Madel píše:
@Newa Tak mohlo by. Některý keto diety mají hned od začátku jedno jídlo denně.Jinak já jsem zkusila nakoupit u Prodietix (kombinuju to momentálně s KetoDiet), tak napíšu pár recenzí
na to, co už jsem ochutnala.
Tak třeba to pomůže některý z vás v rozhodování, jestli tam nakoupit
- sladké krémy jahodový, malinový, meruňkový, banánový a creme brulee - jako puding jsou dobré
- nápoje a smoothie jsou dobré, mají jinou konzistenci než KD, nejsou tak husté
- palačinka bez příchuti je dobrá, pomerančová má stejnou konzistenci jako omeleta KD a to mně osobně už vadí
- rajská a thajská polévka mi nechutná, hrachová a brokolicová ano
- horká čokoláda je řídká a chutná dobře
- ovocný koláč na to, že je to dieta je fajn
- suchary, toasty a krekry mi chutnají
- štouchané brambory se dají sníst, ale jako opravové vážně nejsou
- ovesná kaše s javorovým sirupem je celkem dobrá
A od té doby jsem ještě vyzkoušela:
@margaritas @ivvet @nikousek 1 tak už mám balíček doma a včera jsem vyzkoušela nudlovku a česnekovou placku a fakt dobrý. Ta polívka se dá určitě jíst a bramborák docela taky
Tak super! Ještě se chystám na jerky, asi dneska nebo zítra. A jíte je jako keto jídlo nebo jako normální jídlo? Koukala jsem na webu, že to mají v těch normálních totiž…