Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
23.8.16 14:17

@laska11 já si myslím, že je to voda :palec: A kilo a půl bych neřešila. Žitnej chleba se při dietách doporučuje, takže špatně nic neděláš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.8.16 14:22
@Lucianna07 píše:
@laska11 já si myslím, že je to voda :palec: A kilo a půl bych neřešila. Žitnej chleba se při dietách doporučuje, takže špatně nic neděláš :mrgreen:

já bych chtěla držet keto bez keto výrobků - takže ten chleba asi nic moc :-)
vážím se každý den..v neděli ráno ještě 54,7 a dnes ráno 56…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.8.16 14:41

@laska11 já na tvém místě bych to tak nehrotila. Vážit se každý den je nesmysl. Zítra můžeš mít klidně zas o 1,5 kg míň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.8.16 14:45

@Lucianna07 tak se nechám překvapit :-)

díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.8.16 15:07

@laska11 nemáš vůbec zač, dej potom vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.8.16 16:05
@laska11 píše:
@Tunrida dnes jsem měla ráno řecký bílý jogurt s tabletkou na ochucení, svačinka tuňák v oleji a jeden plátek žitného chleba, obědu cotage se čtyřmi rajčaty, ke svačince si dám asi zase bílý jogurt a k večeři omeletu vaječnou a zeleninu…
myslíš, že je to ok nízkosacharidovka?

No hele, pro mě platí, že sacharidy se musím u potraviny vejít do 5 %, s tuky do 3 %. Ty už ale potřebuješ spíš udržovačku. Pro ketózu by ses měla vejít do 50 g sacharidů za den. Nezkoušela jsi hledat na té stránce, jak tady byl ten odkaz na low carb?

• Citovat
  • Upravit
386
23.8.16 16:53
@Tunrida píše:
No hele, pro mě platí, že sacharidy se musím u potraviny vejít do 5 %, s tuky do 3 %. Ty už ale potřebuješ spíš udržovačku. Pro ketózu by ses měla vejít do 50 g sacharidů za den. Nezkoušela jsi hledat na té stránce, jak tady byl ten odkaz na low carb?

ježiš, na to jsem úplně zapomněla…jdu to nastudovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.8.16 19:52

Ahoj děvčata, narazila jsem na vaši skupinku a ráda bych se přidala. Přemýšlím nad ketodietou, nyní jedu tři dny atkinse a jelikož nemám čas si vyřit, přemýšlím nad ketodietou. Máte někdo zkušenosti i s tím prodietixem? Jak je chuťově? Nějaké doporučení? :)
Moc děkuji a gratuluji všem, co to dali, doufám, že se brzy připojím :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
24.8.16 10:38

Ahoj @anyna1, já Prodietix právě testuju :-) Někde na stránce 300 myslim, jsem psala, co už jsem vyzkoušela, zkusím najít a zkopírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
24.8.16 10:45
@Madel píše:
@Newa Tak mohlo by. Některý keto diety mají hned od začátku jedno jídlo denně.

Jinak já jsem zkusila nakoupit u Prodietix (kombinuju to momentálně s KetoDiet), tak napíšu pár recenzí :-) na to, co už jsem ochutnala.

• sladké krémy jahodový, malinový, meruňkový, banánový a creme brulee - jako puding jsou dobré
  • nápoje a smoothie jsou dobré, mají jinou konzistenci než KD, nejsou tak husté
  • palačinka bez příchuti je dobrá, pomerančová má stejnou konzistenci jako omeleta KD a to mně osobně už vadí
  • rajská a thajská polévka mi nechutná, hrachová a brokolicová ano
  • horká čokoláda je řídká a chutná dobře
  • ovocný koláč na to, že je to dieta je fajn :-)
  • suchary, toasty a krekry mi chutnají
  • štouchané brambory se dají sníst, ale jako opravové vážně nejsou
  • ovesná kaše s javorovým sirupem je celkem dobrá
Tak třeba to pomůže některý z vás v rozhodování, jestli tam nakoupit :-)

A od té doby jsem ještě vyzkoušela:

• chleba - je docela dobrý, dá se v pohodě sníst i celkem s chutí
  • čokoládový krém - je řidší, ale chuťově moc dobrý
  • capuccino - sladké, chutná jako to z prášku. Skvěle mi teda zahnalo chuť na sladké
  • čokoládový koláč - chuťově o něco málo horší než ten ovocný, ale dá se jíst
  • drůbeží polívka mi nechutná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
24.8.16 10:50

@margaritas @ivvet @nikousek 1 tak už mám balíček doma a včera jsem vyzkoušela nudlovku a česnekovou placku a fakt dobrý. Ta polívka se dá určitě jíst a bramborák docela taky :-) Tak super! Ještě se chystám na jerky, asi dneska nebo zítra. A jíte je jako keto jídlo nebo jako normální jídlo? Koukala jsem na webu, že to mají v těch normálních totiž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.8.16 13:28

Holky..jsem 4.den na ketodiete a jsem strašne nafoukla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.8.16 13:30

@lhasa to ja taky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.8.16 13:36

Čim to je