Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hele, děvčata, chcete mi říct, ze u v první fázi bych si jednou za čas mohla neco zobnout? Ted jsem si dělala tu omoletu s příchutí slaniny a do toho jsem dala jeste jeden bílek (to jsem četla na FB u ketodiet) a k tomu jsem si oprazila hlivu. S trochou vegety natur. Nejak me to ale neuspokojílo. Pulku jsem vyhodila
tak si jdu dat radši koktejl. Premyslim, jak pravé na ta slaná jídla. Jako kdybych si mohla udělat pecenou cuketku posypanou parmazanem…to by bylo ![]()
@Daffy_Duck píše:
Teda ne že bych se vám do toho ženy chtěl nějak zásadně montovat, ale ani masem, ani zeleninou, ba ani sýrem opravdu ketodietu neporušíš
Jsi zlatý, to jsem potřebovala slyšet
díky, mela jsem výčitky svědomí ![]()
@anyna1 Tak já si klidně udělám i hemenex
a cuketu mám skoro na denním pořádku
pokud chcete pečivo kupte si v kauflandu večerní pečivo takhle se to přímo jmenuje je to tmavá houska se semínky dobrá na zácpu, má 75g a obsahuje 7g sacharidů a teď nevím přesně z hlavy cca 15g bílkovin.
Ahoj, jsem v 1.fázi, piju 5× koktejl, dnes mám 6.den. Hlad jsem měla příšerný v prvních dnech neustále, cca 1 - 2 hodiny po vypití keto nápoje. Také jsem byla příšerně nafouklá. Nyní 6.den už je lepší, asi se mi scvrknul žaludek a tak už hlad nemám. Co ale pociťuji je strašný odliv energie. Dnes ráno jsme byli na houbách a zvládla jsem to s vypětím všech sil, po návratu jsem si musela dokonce zdřímnout. Připadám si jako důchodkyně, váhový úbytek pozoruji, cca 1,5 kg již mám dole.
Jsem v ketoze 2 mesice a nic sem nezhubla, nekupuju ty chemicky sracky, jin cerstvy veci ale na hubnuti to u me neni, musela jsem si kvuli tomu koupit glukomer a ketomer, papirky na moc, ketony mam furt dve velikosti obleceni dole ale na kg ani prd!
Zajímalo by mně, jestli mate někdo zkušenosti s proteinovými náhražkami. Já držím Ketodietu 6 dní, piju 5× denně koktejl, ale balení mi brzy dojde. Dostala jsem totiž jen jedno balení od mamky na vyzkoušení, ona dietu taky drží. Ráda bych v tom pokračovala, ale bohužel nemám peníze na novou sadu. Může mi někdo doporučit konkrétního výrobce a dát nějakou radu? Velmi děkuji za odpověď ![]()
Nakup si jidlo bez sacharidu a nemusis nakupovat predrazeny jedy chemicky ![]()
@Rossia píše:
Nakup si jidlo bez sacharidu a nemusis nakupovat predrazeny jedy chemicky
To bych ráda, na netu je ale nepřeberné množství informací a hodně si i odporujou. Nemáš prosím nějaký kvalitní web, kde bych se o této dietě dověděla seriozní informace, které nejsou překroucené různými reklamními agenty?
@Rossia píše:
Jsem v ketoze 2 mesice a nic sem nezhubla, nekupuju ty chemicky sracky, jin cerstvy veci ale na hubnuti to u me neni, musela jsem si kvuli tomu koupit glukomer a ketomer, papirky na moc, ketony mam furt dve velikosti obleceni dole ale na kg ani prd!
Dve velikosti dole? To je super úspěch, ne? ![]()
Jo holka, to nevim, taky jsem se v tom topila ale v zasade k tomu nic nepotrebujes, sacharidy si vyctes na obalu, ja je nepocitala (max. ma byt 30g/d) pokud mas ketony = jsi v ketoze! ALE!!! to neznamena ze spalujes tuky! bohu zel je to nejaky slozity s tim hubnutim, ty keto diety koupeny maj malo tuku a malo kccal takze tim sice zhubnes ale jojo te nemine, je lepsi si to nastudovat a jist zdrave cerstvy, pokud umis pocitat kccal tak mas vyhodu
ja chtela blbejch 5 kg dolu a uz sem sla raci na lipo nez se s tim rozcilovat ![]()
@Zvedava_zenska píše:
Dve velikosti dole? To je super úspěch, ne?
ano ale ja chtela zhubnout 5kg
sice jsem spadla z vel 38 hnedle na 34 ale ted jsem ketozu vysadila a 2 kg vody zas nahore tim jak se „nacukrujou“ svaly
ketozu nezatracuju, budu ji drzet v zime, na leto je to kravina kdyz je vsude plno cerstvyho ovoce a zeleniny se cpat masem a vajickama
ale na zhubnuti tech blbejch 5kg jse ted presla na radikalni dietu keto necham na „udrzovacku“
@Rossia píše:
Jo holka, to nevim, taky jsem se v tom topila ale v zasade k tomu nic nepotrebujes, sacharidy si vyctes na obalu, ja je nepocitala (max. ma byt 30g/d) pokud mas ketony = jsi v ketoze! ALE!!! to neznamena ze spalujes tuky! bohu zel je to nejaky slozity s tim hubnutim, ty keto diety koupeny maj malo tuku a malo kccal takze tim sice zhubnes ale jojo te nemine, je lepsi si to nastudovat a jist zdrave cerstvy, pokud umis pocitat kccal tak mas vyhoduja chtela blbejch 5 kg dolu a uz sem sla raci na lipo nez se s tim rozcilovat
OK, děkuju za radu. Souhlasím, že s tím hubnutím je to fakt složitý a počítání kalorií je hrůza. S těmi koktejly je hrozně nízký kalorický příjem, tak to jde dolů rychle, ale bojím se právě jojo
. Tak hledám něco obdobného, ale s čerstvými potravinami, našla jsem zajímavý web zde: https://www.pestryjidelnicek.cz/…onova-dieta/
@Camila79 píše:
To bych ráda, na netu je ale nepřeberné množství informací a hodně si i odporujou. Nemáš prosím nějaký kvalitní web, kde bych se o této dietě dověděla seriozní informace, které nejsou překroucené různými reklamními agenty?
To je hlavně o tom, že si čteš složení potravin. Prostě sacharidů a v době redukce i tuků nejlépe minimum.
Pokud to nehodlas drzet fakt dlouhodobe, tak ti staci par jidel, ja zeru makrely, vajicka, maso, parky, brokolici, kvetak, tvaroh (pozor na mlecne vyrobky) chia seminka, 20 nastartovanych mandli/d, avokado atd… kafe jsem vysadila uplne, kdyz nekde jedu a nemam zadny jidlo koupim trebas hermelin, proste pokud je to na mesic dva nemusis vymejslet nejaky bombarecepty, jinak me ketoza svedci, nemela jsem zadnou unavu a nic skoro vubec hlad, koupila jsem si 5l lnenyho oleje a naucila se cucat maslo… bacha na kokosak = narustaj po nem hodne ketony a pak se nevytvarej z tvyho sadala takze toho pomalu… no uz jsem to nejak nastudovala ale zatim vysledek divnej ![]()
Tak pokud někdo chce jít veřejně někomu radit ve výživě, tak by v tom snad měl být vzdělaný, ne? Většina holek tady drží dietu s produkty Ketodiet nebo Ketofit. Složení obou výrobců najdeš na jejich stránkách přímo u produktů. Stejně jako složení proteinových nápojů, které používají holky, které drží dietu vlastním směrem. Na většinu produktů jsou tu i přímo odkazy. Co je na tom složitého k nalezení?