Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
28.8.16 14:13
@Daffy_Duck píše:
No, asi bych nedělal úplně premisu z toho, že fitness trenér=vzdělaný člověk. Samozřejmě jsem se po něčem díval, akorát si nejsem jistý, jestli to, co jsem našel, je skutečně to zde uváděné a chyběl mi k tomu jakýsi „návod“, protože ketodieta jako taková má svá pravidla a pakliže se provádí chybně, tak to nadělá mnohem víc škody než užitku..

Tak pokud někdo chce jít veřejně někomu radit ve výživě, tak by v tom snad měl být vzdělaný, ne? Většina holek tady drží dietu s produkty Ketodiet nebo Ketofit. Složení obou výrobců najdeš na jejich stránkách přímo u produktů. Stejně jako složení proteinových nápojů, které používají holky, které drží dietu vlastním směrem. Na většinu produktů jsou tu i přímo odkazy. Co je na tom složitého k nalezení? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
40
28.8.16 14:44

Hele, děvčata, chcete mi říct, ze u v první fázi bych si jednou za čas mohla neco zobnout? Ted jsem si dělala tu omoletu s příchutí slaniny a do toho jsem dala jeste jeden bílek (to jsem četla na FB u ketodiet) a k tomu jsem si oprazila hlivu. S trochou vegety natur. Nejak me to ale neuspokojílo. Pulku jsem vyhodila :,( tak si jdu dat radši koktejl. Premyslim, jak pravé na ta slaná jídla. Jako kdybych si mohla udělat pecenou cuketku posypanou parmazanem…to by bylo :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.16 16:25
@Daffy_Duck píše:
Teda ne že bych se vám do toho ženy chtěl nějak zásadně montovat, ale ani masem, ani zeleninou, ba ani sýrem opravdu ketodietu neporušíš :))

Jsi zlatý, to jsem potřebovala slyšet :-) díky, mela jsem výčitky svědomí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.8.16 16:55

@anyna1 Tak já si klidně udělám i hemenex :P a cuketu mám skoro na denním pořádku :lol: pokud chcete pečivo kupte si v kauflandu večerní pečivo takhle se to přímo jmenuje je to tmavá houska se semínky dobrá na zácpu, má 75g a obsahuje 7g sacharidů a teď nevím přesně z hlavy cca 15g bílkovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.8.16 17:39

1.fáze Ketodiet

Ahoj, jsem v 1.fázi, piju 5× koktejl, dnes mám 6.den. Hlad jsem měla příšerný v prvních dnech neustále, cca 1 - 2 hodiny po vypití keto nápoje. Také jsem byla příšerně nafouklá. Nyní 6.den už je lepší, asi se mi scvrknul žaludek a tak už hlad nemám. Co ale pociťuji je strašný odliv energie. Dnes ráno jsme byli na houbách a zvládla jsem to s vypětím všech sil, po návratu jsem si musela dokonce zdřímnout. Připadám si jako důchodkyně, váhový úbytek pozoruji, cca 1,5 kg již mám dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
28.8.16 18:51

Jsem v ketoze 2 mesice a nic sem nezhubla, nekupuju ty chemicky sracky, jin cerstvy veci ale na hubnuti to u me neni, musela jsem si kvuli tomu koupit glukomer a ketomer, papirky na moc, ketony mam furt dve velikosti obleceni dole ale na kg ani prd!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.8.16 19:17

Náhražky koktejlů Ketodiet

Zajímalo by mně, jestli mate někdo zkušenosti s proteinovými náhražkami. Já držím Ketodietu 6 dní, piju 5× denně koktejl, ale balení mi brzy dojde. Dostala jsem totiž jen jedno balení od mamky na vyzkoušení, ona dietu taky drží. Ráda bych v tom pokračovala, ale bohužel nemám peníze na novou sadu. Může mi někdo doporučit konkrétního výrobce a dát nějakou radu? Velmi děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
28.8.16 19:25

Nakup si jidlo bez sacharidu a nemusis nakupovat predrazeny jedy chemicky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.8.16 19:29
@Rossia píše:
Nakup si jidlo bez sacharidu a nemusis nakupovat predrazeny jedy chemicky :think:

To bych ráda, na netu je ale nepřeberné množství informací a hodně si i odporujou. Nemáš prosím nějaký kvalitní web, kde bych se o této dietě dověděla seriozní informace, které nejsou překroucené různými reklamními agenty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.16 19:35
@Rossia píše:
Jsem v ketoze 2 mesice a nic sem nezhubla, nekupuju ty chemicky sracky, jin cerstvy veci ale na hubnuti to u me neni, musela jsem si kvuli tomu koupit glukomer a ketomer, papirky na moc, ketony mam furt dve velikosti obleceni dole ale na kg ani prd!

Dve velikosti dole? To je super úspěch, ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
28.8.16 19:35

Jo holka, to nevim, taky jsem se v tom topila ale v zasade k tomu nic nepotrebujes, sacharidy si vyctes na obalu, ja je nepocitala (max. ma byt 30g/d) pokud mas ketony = jsi v ketoze! ALE!!! to neznamena ze spalujes tuky! bohu zel je to nejaky slozity s tim hubnutim, ty keto diety koupeny maj malo tuku a malo kccal takze tim sice zhubnes ale jojo te nemine, je lepsi si to nastudovat a jist zdrave cerstvy, pokud umis pocitat kccal tak mas vyhodu :) ja chtela blbejch 5 kg dolu a uz sem sla raci na lipo nez se s tim rozcilovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
28.8.16 19:38
@Zvedava_zenska píše:
Dve velikosti dole? To je super úspěch, ne? :palec:

ano ale ja chtela zhubnout 5kg :think: sice jsem spadla z vel 38 hnedle na 34 ale ted jsem ketozu vysadila a 2 kg vody zas nahore tim jak se „nacukrujou“ svaly
ketozu nezatracuju, budu ji drzet v zime, na leto je to kravina kdyz je vsude plno cerstvyho ovoce a zeleniny se cpat masem a vajickama ;) ale na zhubnuti tech blbejch 5kg jse ted presla na radikalni dietu keto necham na „udrzovacku“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.8.16 19:41
@Rossia píše:
Jo holka, to nevim, taky jsem se v tom topila ale v zasade k tomu nic nepotrebujes, sacharidy si vyctes na obalu, ja je nepocitala (max. ma byt 30g/d) pokud mas ketony = jsi v ketoze! ALE!!! to neznamena ze spalujes tuky! bohu zel je to nejaky slozity s tim hubnutim, ty keto diety koupeny maj malo tuku a malo kccal takze tim sice zhubnes ale jojo te nemine, je lepsi si to nastudovat a jist zdrave cerstvy, pokud umis pocitat kccal tak mas vyhodu :) ja chtela blbejch 5 kg dolu a uz sem sla raci na lipo nez se s tim rozcilovat :zed:

OK, děkuju za radu. Souhlasím, že s tím hubnutím je to fakt složitý a počítání kalorií je hrůza. S těmi koktejly je hrozně nízký kalorický příjem, tak to jde dolů rychle, ale bojím se právě jojo :zed:. Tak hledám něco obdobného, ale s čerstvými potravinami, našla jsem zajímavý web zde: https://www.pestryjidelnicek.cz/…onova-dieta/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.8.16 19:44
@Camila79 píše:
To bych ráda, na netu je ale nepřeberné množství informací a hodně si i odporujou. Nemáš prosím nějaký kvalitní web, kde bych se o této dietě dověděla seriozní informace, které nejsou překroucené různými reklamními agenty?

To je hlavně o tom, že si čteš složení potravin. Prostě sacharidů a v době redukce i tuků nejlépe minimum.

• Citovat
  • Upravit
146
28.8.16 19:48

Pokud to nehodlas drzet fakt dlouhodobe, tak ti staci par jidel, ja zeru makrely, vajicka, maso, parky, brokolici, kvetak, tvaroh (pozor na mlecne vyrobky) chia seminka, 20 nastartovanych mandli/d, avokado atd… kafe jsem vysadila uplne, kdyz nekde jedu a nemam zadny jidlo koupim trebas hermelin, proste pokud je to na mesic dva nemusis vymejslet nejaky bombarecepty, jinak me ketoza svedci, nemela jsem zadnou unavu a nic skoro vubec hlad, koupila jsem si 5l lnenyho oleje a naucila se cucat maslo… bacha na kokosak = narustaj po nem hodne ketony a pak se nevytvarej z tvyho sadala takze toho pomalu… no uz jsem to nejak nastudovala ale zatim vysledek divnej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková