Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@radkae pokud si uděláš koktejl aspoň dvě hodiny dopředu do lednice, tak se rozpustí…stačí před a po vyndání řádně prošejkrovat…
Holky, budu mít cca 3,5 1kg dozy koktejlu, asi 10× omeletu a asi 10× tyčinku kokos-banán na prodej…dozy jsou myslím všechny otevřené, ale jsou čerstvé…
ještě a to doma mrknu, nicméně, takto vše za 2.500,–pokud má někdo zájem, tak do zpráv prosím ![]()
@Tunrida dnes jsem měla ráno řecký bílý jogurt s tabletkou na ochucení, svačinka tuňák v oleji a jeden plátek žitného chleba, obědu cotage se čtyřmi rajčaty, ke svačince si dám asi zase bílý jogurt a k večeři omeletu vaječnou a zeleninu…
myslíš, že je to ok nízkosacharidovka?
Tak holky, mám přesně tři úplně plné kilové koktejly Ketodiet, 10× mix omeleta vč. asi 3× placka s česnekem a 9× tyčinka kokos-banán…plus nějaké příchutě - vanilka, oříšek, karamel, kokos.
Plná cena - 3× nápoj 4500,– 10× omeleta 550,– a 9× tyčinka 264,–
já prodám za 3000,– (upozorňuji, že nápoje jsou otevřené, ale úplně plné a čerstvé)
nebo nápoje bez ostatního za 2500,–
požaduji platbu na účet, na dobírku neposílám
@laska11 koupím všechny koktejly + tyčinky
V Německu píšou, že si máme zajistit doma jídlo na delší dobu ![]()
Ahoj.
Já jsem s Keto Dietou nadmíru spokojená!
Moje kamarádka po úraze měla vekou nadváhu. Aby mohla jít na operaci, musela shodit nějaká ta kila. Narazila na Ketodiet. Vše dodržovala, začala cvičit, pravidelně jíst atd. a za necelé dva měsíce shodila 15 kilo! Vlastně to ani není dieta, je to zázrak.
Díky keto-stravě (jestli se to tahle vůbec dá říct
) můžeš žít zdravý životní styl. Ovšem pokud nemáš velkou nadváhu, nedoporučuje se konzumovat jenom tuhle keto-stravu.
Já nadváhou netrpím, ale přesto každé ráno snídám takovou tu kaši - abych se udržovala. Uškodit to opravdu nemůže. ![]()
@ivvet píše:
@laska11 koupím všechny koktejly + tyčinkyV Německu píšou, že si máme zajistit doma jídlo na delší dobu
Já myslím že psali na 10 dni ![]()
@lhasa píše:
@laska11 ..době večer vse koupím. Prosím o pokyny k platbe
Bohužel prodáno první zájemkyni
Ahoj holky,
tak se k vám přidávám. Od čtvrtka 18.8. jsem začala s Keto a program Intense.
Za těch pár dní mám dole 2,5 kg a jse šťastná, že to funguje! První dva dny pro mě teda byly hodně náročný - co se hladu týká, pak jse se dostala do ketózy a je to v pohodě. Tyčinky a polévky i chutnají nejvíc, s ostatní problém nemám - až teda na Matcha tea - nic tak nechutného jsem snad v životě nepila
A to mám doma klasický Matcha tea, který jsem byla zvyklá pít, ale tohle od Keto se nedá vůbec pozřít ![]()
Dietu jsem držel zhubl jsem s KETODIET 12 kg, jak jsem zacal jist normalne jidlo a ne prasek bilkovinovy pribral jsem 16 kg.. zacal jsem radeji pestreji jist hlavne i sacharidy ktere pri teto diete skoro nejsou takze kdyz je telo pak dostane hned si je ulozi.. A pri obycejnem jidelnicku s minimem cukru jsem zhubl 15 kg a je to lepsi nez keto, ze zacatku fakt dobry ale po mesici to clovek uz nemuze ani videt neni u toho dovolene zadne jidlo takze na oslavach clovek,, susi pusu,, kdyz manzelka doma varila nemohl jsem to jist a celkove se to fakt neda jist dlouhodobe..
Holky, kolik tak může mít jeden plátek žitného chleba sacharidů?
dám si jeden za den a hned mám 1,5 nahoře ![]()
@laska11 jeden plátek asi tak 20g??…nesmysl abys přibrala 1,5 kila ![]()
@Lucianna07 píše:
@laska11 jeden plátek asi tak 20g??…nesmysl abys přibrala 1,5 kila
tak já nevím…je teda fakt, že jsem měla v sobotu dvě zmrzliny, tak jestli jsem zase nabrala vodu a musím se dostat znovu do ketózy???
S tím jedním plátkem chleba za den se tam dostanu? jinak jen bílkoviny…
@laska11 a vážíš se každý den? Já teda nejím nic jiného než keto a povolenou zeleninu, takže vůbec nevím ![]()