Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
10.8.16 13:08

Tak já mám teda svaly krásně vyrýsovaný díky téhle dietě, vůbec nevypadám jako kostra se špeky - jsem naprosto sexy baba :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.8.16 13:48
@sanylu píše:
Ivvet: Protože jsem taky zkoušela tohle a hubla 5kg dolů a pak zase 5kg nahoru asi 10 let a akorát jsem si zničila vlasy a nehty a cítila se blbě. Při ketóze jsem i smrděla. Tak šířím osvětu ;)

Já to taky zkoušela, teda ne přímo tohle, ale Dukanovu dietu a po pár dnech jsem to vzdala, rozhodila jsem si trávení a nic z povolených jídel, jsem po týdnu nemohla už ani vidět, jak se mi obracel žaludek..a ta zácpa a únava..souhlasím s tebou, že není dobré vynechávat ani sacharidy, ani bílkoviny, ani tuky, protože aby naše tělo fungovalo, jak má, potřebuje všechny tři složky, jinak se to dříve či později nějak negativně projeví. Ale každého věc, já myslím, že jíst se má všechno, jen v rozumném poměru. A o těch vlasech a nehtech, jsem taky četla. Docela bych se toho bála.

• Citovat
  • Upravit
970
10.8.16 14:54

Kdo KETO-DIET nevyzkoušel - bude jen citovat teorie a bláboly kohokoliv…ono je rozdíl taky potřebovat zhubnout např. 3 kg a 30 kg že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.8.16 16:20

@sanylu
Tak tohle mohl napsat jen naprostý nevzdělanec, co o ketóze vůbec nic neví. A na vlastní pěst vyzkoušel něco o čem neměl páru. Pravidelně jednou měsíčně se vážím na speciální váze a za celé tři měsíce s měsíční pauzou jsem shodila 12 kg. Procenta tuků v těle mi klesla o několik procent a naopak svalová hmota šla procenty nahoru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
11.8.16 16:11

Ahoj holky. Tak jsem po nějaké době zase na emimi. Jak bojujete? Jak vám to jde :):kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
11.8.16 16:13
@sanylu píše:
Dám to i sem, taky jsem zkoušela nesmysly…

Pokud snižíte množství sacharidů, tak tělo začne složitě pálít bílkoviny a to i svaly. Přitom tuky normálně pálí právě svaly. Takže až příjdete o svaly, budou se tuky pálit ještě pomalejí. Takže je to vlastně hladovka, kdy si zničíte svaly a šetříte tuky. Pokud budete jíst jen jednou týdně bude to mít úplně stejný výsledek, také zhubnete, ale krásné nebudete. To vše jsem si načetla zde: http://**

A začala prostě dávat rozumné množství rozumných sacharidů (žádné pudinky a a dortíky) a postupně hubnu tuky a postavu držím. Při měření mi klesá poměr tuky/svaly a ne, že zhubnu 5kg svalů a pak vypadám jako kostra se špeky :lol:

Edit admin - odstraněn odkaz

A pak jak vznikají mezi lidmi fámy o stravě :lol:. Doporučuju nastudovat něco o fungování lidského organismu :kytka:. Tento způsob stravy rozhodně není pro každého, ale pokud máš při něm dostatek bílkovin, tak určitě nepřijdeš o svaly. Pokud jsi nejedla dost, tak ano, pak jsi mohla přijít o svaly, ale vlastní chybou, ne chybou stravy ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
11.8.16 16:26

Ahoj ženy, dnes jsem kapla v Bille na horkou čokoládu,70% kakaa, oříšky, a stevie. Ve 100 g 26g sacharidů ale z toho 1 g cukru. Dobry ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
11.8.16 16:53

@laska11
Já zas koupila Lindt dark 90% cocoa, na 100 g má 14g sacharidů a 7g cukrů, měli ji před měsícem v akci za 49,– v tescu a výjimečně si dám cca 2× týdně 1 čtvereček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
11.8.16 18:05

@margaritas měla jsem koupit tu lind s pomerančem…ale tam teda bylo cukru o dost víc…ta stévie tam při jedení cítit není, ale po chvilce tam ten ocas cítím…snědla jsem dva čtverečky a je v šupleti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.8.16 22:57

Dlouho jsem byla v roli čtenářky tohoto fóra, ale nyní se chci také zapojit s pozitivními zkušenostmi s touto dietou. :) Mám pět kilo dole od konce června. Někomu se to může zdát málo, ale už jsem se po všech možných dietách dostala do stádia, kdy jsem nebyla schopna zhubnout ani gram. :D Pro mě je to tedy úspěch. Dneska jsem se vrátila z dovolené, kde jsem bohužel dietu porušila, tak se musím pokusit opět nastartovat ketózu. Co byste, vy zkušené, doporučily? :nevim: Jak to provést nejlépe? 5× koktejl? Zelená zelenina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.8.16 07:57

@lasers já jsem v ketoze tak dlouho, že mi už nějaký ten hříšek neublíží (ve smyslu ketózy). Pořád hubnu…i když z dovolené jsem si dovezla kilčo nahoře - ale to byla jen voda, protože jsem jedla sladký..to mě teda z ketózy vyhodilo, stačil týden na koktejlech (první dva dny bolest hlavy a únava, jak se tělo zase dostávalo do ketózy a teď, dva týdny po dovolené mám ještě o kilo míň něž před dovčou…
Takže za mě 5× denně koktejl a zelenina (případně k obědu maso a zelenina)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.8.16 13:56

@lveenrkcaa Děkuji za srovnání KetoDiet a KetoFit. Už jsem si objednala zkušební balíček KetoDiet, tak budu doufat, že se mi do chutí trefí víc. A jestli ne, tak mám smůlu :(

@laska11 Děkuji! vyzkouším, těším se až přijde. ;) A z příchutí jsem objednala čokoládu, capuccino a karamel. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.8.16 14:00

@kulih Tak bez tabletky jsem to nezkoušela. No, bohužel jsem koktejl už prodala.., počkám si na KetoDiet a zkusím to s ním.

@Ditakl bohužel jsem koktejl už prodala. Ale to nevadí, přijde KetoDiet, tak zkusím ten ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.8.16 16:11

@laska11 Super, díky za tip. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.8.16 09:05

Tak jsem včera psala na keto, že mě bolí po koktejlu žaludek, teda není to moc, spíš takový tlak, ale je to nepříjemný. Vždycky tak půl hodiny pak to odezní.
tak psala, že už jsem na koktejlech moc dlouho, že bych měla začít „normální“ jídlo, abych si nerozhodila trávení, že není dobré být tak dlouho na náhradě stravy…a že ten žaludek mě bolí protože mu dodávám jen vysokosytící bílkoviny a a nic jiného…asi už to je na něj moc.
Skoda, vůbec se mi nechce začít vařit a přemýšlet co budu jíst atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková