Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
8.8.16 12:04

@laska11 spíš kratší pauzu tělo žádá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.8.16 13:02
@ivvet píše:
@laska11 spíš kratší pauzu tělo žádá :)

Pauza byla na dovolené. Teda byly i koktejly, ale i zmrzlina, pizza, vino, hranolky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.8.16 20:44

@laska11 Zkus zařadit jogurty, třeba jsi ještě rozhozená po těch ATB. Já jím jogurt skoro každý den. Dělám si doma bílý z pol. mléka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.8.16 21:58
@Ditakl píše:
@laska11 Zkus zařadit jogurty, třeba jsi ještě rozhozená po těch ATB. Já jím jogurt skoro každý den. Dělám si doma bílý z pol. mléka. :think:

taky mě to napadlo, mám fakt úplně křeče do žaludku a pak šílený úprk na wc…
asi jsem ty probiotika měla brát déle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
8.8.16 22:05

@laska11a SMECTA by nepomohla, neuklidnila bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.8.16 09:56
@ivvet píše: @laska11a SMECTA by nepomohla, neuklidnila bříško?

nasadila jsem znovu probiotika a zdá se to lepší…a hlavně jsem teď pila šíleně moc cc zero - je tam to umělé sladidlo, i v příchutích do koktejlů, četla jsem, že právě může nadbytek způsobit střevní problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.8.16 11:49

@laska11 A už je to líp? Já jsem si koupila to ZERO poprvé v životě a pěkně mě to přes mou stálou zácpu prohnalo…takže souhlas, mohlo to způsobit problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.8.16 12:08
@ivvet píše:
@laska11 A už je to líp? Já jsem si koupila to ZERO poprvé v životě a pěkně mě to přes mou stálou zácpu prohnalo…takže souhlas, mohlo to způsobit problémy…

jj je líp…ale dnes mi přišla příchut do vody, pomeranč, tam je taky sladidlo…asi dám nějakou dobu jen vodu…
já právě taky měla spíš problém si dojít, musela jsem pravidelně užívat psyllium…ale ted týden jen běhám a škrundá mi v břiše, až se otáčím, zda to někdo neslyší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.8.16 15:08

Udělala jsem si dnes sacharidový den, asi to už potřebuji…dala jsem si kafe s kokosovou příchutí a teď křoupu čokoládové müsli…ještě uvažuji nad bezlepkovým banánovým dortem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.8.16 15:20

@laska11 Já piju od začátku vodu a když tak si dám trochu bublinkový a uspokojí to i chutě ta bublinková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.8.16 15:37
@Ditakl píše:
@laska11 Já piju od začátku vodu a když tak si dám trochu bublinkový a uspokojí to i chutě ta bublinková.

mě je po vodě někdy těžko od žaludku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.8.16 15:45

Já nemám chutě, jen mi bylo fakt blbě po těch ATB a voda mi to ještě zhoršovala. proto jsem začala ve větším pít tu CC zero.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.8.16 09:42

nevím, další taková hladovka ...

Dám to i sem, taky jsem zkoušela nesmysly…

Pokud snižíte množství sacharidů, tak tělo začne složitě pálít bílkoviny a to i svaly. Přitom tuky normálně pálí právě svaly. Takže až příjdete o svaly, budou se tuky pálit ještě pomalejí. Takže je to vlastně hladovka, kdy si zničíte svaly a šetříte tuky. Pokud budete jíst jen jednou týdně bude to mít úplně stejný výsledek, také zhubnete, ale krásné nebudete. To vše jsem si načetla zde: http://**

A začala prostě dávat rozumné množství rozumných sacharidů (žádné pudinky a a dortíky) a postupně hubnu tuky a postavu držím. Při měření mi klesá poměr tuky/svaly a ne, že zhubnu 5kg svalů a pak vypadám jako kostra se špeky :lol:

Edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.8.16 09:45

@sanylu no a co jako? Proč to sem píšeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.8.16 09:48

Ivvet: Protože jsem taky zkoušela tohle a hubla 5kg dolů a pak zase 5kg nahoru asi 10 let a akorát jsem si zničila vlasy a nehty a cítila se blbě. Při ketóze jsem i smrděla. Tak šířím osvětu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková