Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
1.8.16 14:01
@AvajBr píše:
@laska11 dekuju! :kytka: Chci se prave podivat po nejakym plastovym sejkru, bez napisu. Budu si asi doma chystat jednu porci do prace, takze bych to pak od rana do obeda mela v lednicce, cetla jsem, ze vam to chutna vychlazene lip. Mamka si objednala i nejaky prichute - jahodu, ananas a malinu, neni to uplne, to co bych si vybirala ja, ale zkusim, snad to bude vypitelne.. Tak snad najdu u odmerku :zed:

já bych to bez příchutě asi nevypila…pokud si koupíš větší lahev na to míchání, můžeš si toho udělat víc najednou, jen to pak do něčeho odměřeně přelít a rozdávkovat si to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38961
1.8.16 14:09

@laska11 opravdu moc dekuji za odpovedi! Myslis, ze by to vydrzelo od rana (tak od pul 8) treba do tech tri odpoledne? Ze bych koupila nejakej 500-600ml sejkr a udelala si dve davky do prace na cely den? To by bylo pro me nejlepsi :-) Nemusela bych tu v praci s nicim sermovat, prevazet tu jednu davku prasku na odpoledne a tak… :think: Ale aby se to nezkazilo nebo nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
1.8.16 14:13

@AvajBr odměrka bývá někde uprostřed, určitě tam je:-)
Jo, dělám si koktejl v práci, prodávají k tomu takový spejšl šejkr nahoře se sítkem, ale jde to v jakékoli jiné nádobě, kterou můžeš zavřít. Je pak takový „načechranější“ než jen rozpuštěný.

Doma jednoduše 250 ml vody, 1/3 ochucovací tablety a šlehačem mixnu, ted dávám na 10 min do mražáku, pak znova našlehám a sednu si ním na terasu:-) Pak je to mňamka :palec:
Mě hlava nebolela vůbec, chce to hodně vody:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.8.16 14:17
@AvajBr píše:
@laska11 opravdu moc dekuji za odpovedi! Myslis, ze by to vydrzelo od rana (tak od pul 8) treba do tech tri odpoledne? Ze bych koupila nejakej 500-600ml sejkr a udelala si dve davky do prace na cely den? To by bylo pro me nejlepsi :-) Nemusela bych tu v praci s nicim sermovat, prevazet tu jednu davku prasku na odpoledne a tak… :think: Ale aby se to nezkazilo nebo nevim…

jasný, taky si dělám večer na druhý den ráno…pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.8.16 14:19
@ivvet píše:
@AvajBr odměrka bývá někde uprostřed, určitě tam je:-)
Jo, dělám si koktejl v práci, prodávají k tomu takový spejšl šejkr nahoře se sítkem, ale jde to v jakékoli jiné nádobě, kterou můžeš zavřít. Je pak takový „načechranější“ než jen rozpuštěný.Doma jednoduše 250 ml vody, 1/3 ochucovací tablety a šlehačem mixnu, ted dávám na 10 min do mražáku, pak znova našlehám a sednu si ním na terasu:-) Pak je to mňamka :palec:
Mě hlava nebolela vůbec, chce to hodně vody:-)

mě jen první den, ta hlava…ale maličko…
já jsem teda od 1/2 tablety přešla na celou, ani nevím proč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38961
1.8.16 14:21

@ivvet diky! Doufam, ze se mi to vyhne. Ja se bala, ze nejde vzit neco od bolesti. S pitim snad problem nebude. Piju teda radsi trochu sycenou vodu, bez prichute, ale s bublinkama, mame doma Sodastream. Ale toho vypiju snad dost.
Ja bych se prave nejradsi tomu chystani v praci vyhla. Je tu vsude milion lidi, nechce se mi s nekym resit co delam a proc :oops: Ale prave nevim, jestli by me to vydrzelo od rana nachystany, plus prevoz v tom teple MHD… navic bych si musela nekam presypavat ten prasek. Pac ta piksla je, ehm, trosku vetsi a do kabelky se mi urcite nevleze :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38961
1.8.16 14:23
@laska11 píše:
jasný, taky si dělám večer na druhý den ráno…pohoda…

je, tak fajn, tak to si do prace rano nachystam do toho nejakyho sejkru a upiju si k obedu pulku a druhou necham na odpol. :dance: A tablety nejdriv zacnu po kouskach, uvidim, co me nakonec bude vyhovovat. Jako ananasu se teda desim. Ale co uz. Darovanemu koni… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.8.16 21:56

@AvajBr momentálně jsem na dovolené, ale do práce jsem si dělala koktejl už večer, dala do lednice a pila druhý den. Mám 2ks 300ml láhve a udělala jsem si hned dva. Z tablet mi chutná nejvíce malina a jahoda. Po 24 dnech diety mám dole 6,5kg. Jsem zvědavá co bude po dovči, samozřejmě jsem neodolala a dala si vínko a dnes dokonce kopeček zmrzliny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.8.16 22:01

Jo a hlava mě vůbec nebolela, musíš hodně pít. Já jsem zvyklá pít a 2,5 - 3l za den mi nedělá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.8.16 18:37

Ketofit

Ahoj, objednala jsem si Ketofit, zítra přijde a chci se pustit do hubnutí. Hledala jsem kolem keto diety na netu co se dalo a narazila jsem na tuto diskuzi, za což jsem moc ráda. Můžu se k vám přidat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.8.16 22:14

@Newa No jasně, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic! :hug: Vítáme tě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.8.16 11:16

@ivvet Děkuji za přivítání. No já se v tom zatím dost „plácám“, jako první jsem narazila na „Ketofit“, kde jsem objednala a až později jsem narazila na Keto diet a na další, jako např. Prodietix. Jen pro info, mám nadváhu 20 kg :( a pro začátek by mi úplně stačilo shodit 10 kg, to si udržet a pak jít do dalšího snižování. Na Ketofitu jsem se dočetla, že je pro mě vhodné jít do 3-týdenního cyklu diety (3 týdny budu 5× denně konzumovat pouze jejich produkty) a pak je potřeba následujících 37 dní jíst pouze 2-3× denně Ketofit (koktejly, polévky atd..) a k tomu si dělat jídla podle doporučení jejich „receptáře“. Na Keto diet jsem se zase dočetla, že jsou 3 fáze, každá je 4 týdenní.. Tak nevím, co je lepší. A co, když není po tom všem váhový úbytek takový, jaký bych si přála? Můžu opět naskočit do té první fáze a všechno znovu opakovat? Jsem z toho opravdu zmatená. A v té „ketóze“ jsem tedy pouze po dobu té intenzivní kůry (první fáze) a když pak přidávám další jídla, tak už v té ketóze nejsem a jen si zkrátka pomalu zase zvykám na běžnou stravu? Já tomu opravdu nerozumím :( No každopádně uvidím, jestli vůbec zvládnu tu první fázi, vůli myslím mám, ale nevím, jak to bude chutnat, zda budu schopná ty produkty pozřít. Uvidím večer, zkusím koktejl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.8.16 14:59

Nevím jak je to jinde, ale u Ketodiet jsi v ketoze ve všech třech krocích, protože jídla co postupně přidáváš jsou nízkosacharidová (nebo bezsacharidová, jak kdo chce).

První týden počítej, že bude hlad mezi koktejly, doporučuji zeleninu, můžeš kolik chceš…při chuti na sladké coca colu zero nebo něco podobného…

pak je to už pohoda…já nemám problém být jen na koktejlech…už takhle jedu v podstatě tři měsíce (až na nějaké výjimky o víkendu kdy se griluje masíčko :-)

a mě koktejly chutnají…rozmíchat s vodou a dát do lednice na aspoň 2 hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.8.16 15:21

Já jedu něco jako druhou fázi, jsem na koktejlech a k tomu mám jedno lehké jídlo za den. O víkendech se mi pravidelně daří vyhodit se z ketozy takže pak pondělí a úterý jedu jen koktejl. V úterý večer už jsem většinou zase v ketoze. Jsem v tomhle děsná kdybych ty víkendy neprasila tak už mám všechno dole, takhle to jde pomaleji ale pořád mi jde váha dolů takže super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
4.8.16 15:50

@martasek2 možná by to bylo rychlejší, ale…takto je to mnohem trvanlivější a nenabereš okamžitě vše zpátky jako je pří rychlém ukončení jakékoli diety jisté.

Navíc myslím, že tahle 2. fáze se dá držet docela trvale, třeba půl roku, rok…dokud skutečně nedosáhneš splněné svého přání :oops: Až na ty prachy :mrgreen: I když mě ted víc než KETO stojí výměna velikosti šatníku :D Zatím z vel 52 na 44-46…ale ještě budu pokračovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková