Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
31.12.14 14:20

Tunisanko, jo, jo, už jsem jí držela, zhubla jsem 16kg za 6týdnů. (psala jsem to níž) A vzhledem k tomu, že jsem na sladký, tak mi to všechno chutná. Příchutě jsem si vzala kokos, třešeň, čokoláda. (ještě tu mám v zásobě jahodu a jablko) Banán je taky výbornej, ale teď ho neměli. Skořicová kaše na snídani je výborná, a čoko tyčinky na sváču jsou mňam, 2ks na porci, takže já si vážně nestěžuju, mě to prostě chutná! A občas na véču omeletku. :) Od pondělka dokonce začíná i můj chlap. Ten loni zhubnul za 4týdny 10kg.

Simorek… jestli se snažíte o miminko, asi bych najela spíš na počítání kalorií, nebo prostě hlavně pravidelná strava 5× denně, dodržovat dopoledne sacharidy, odpolko bílkoviny… Keto zatěžuje orgány, takže tu bych nechala až PO… Držim palce s otěhotněním!!! :) Já už mám vybráno, mám tři děti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
31.12.14 15:17

Holky je tato dieta vhodná i na chronicky zánět žaludku a střev? děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.12.14 16:52

K. a.c. k.a.1… to vážně netuším. Doporučuji konzultaci s výživovým poradcem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
31.12.14 18:05

Ahojda, také mám v plánu se pustit hned po novém roce do hubnutí. Mám zatím koupené koktejly od ketofit - nejdřív chci zkusit, zda to vůbec vydržím a pak případně dokupím další koktejly, tyčinky, omelety… Tak doufám, že se nám všem podaří dosáhnout kýženého cíle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.12.14 18:48

Držím palce! Já začínám hned zítra! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
31.12.14 19:16

@Monikavs tusila jsem ze to tak bude, prave mi to pocitani a vyber potravin moc nejde :-( Jak muzu tak zboucham kdykoliv cokoliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
31.12.14 19:25

Já chtěla hned po vánocích, ale pak jsem si říkala, že radši počkám až po silvestru - že to bude bezpečnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
1.1.15 11:42

Ahoj, taky bych chtěla začít. Jen pořád přemýšlím co je finančně výhodnější, zda Ketodiet nebo Ketofit…líbí se mi ten balíček od Ketodiet na 14dní…čím jste holky začínaly vy? Díky za radu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
1.1.15 11:50

Ahojda, já využila akce na slevomatu a koupila 2 koktejly ketofit. Nejdřív to chci zkusit, zda to zvládnu prvních pár dní a pak dokoupím i zbytek produktů. Pročítala jsem tady celou diskuzi a mělo by být skoro jedno, zda se jedná o ketodiet nebo ketofit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
1.1.15 12:48

@funnym děkuji za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
1.1.15 12:51
@Luca01 píše:
@funnym děkuji za tip ;)

není zač - hlavně aby nám to pomohlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.1.15 20:00

Ahojky! Já si objednala KETODIET koktejly Element na 4týdny + 3balení čoko tyčinek + 2balení skořicových kaší. Od minule tu mám ještě omelety. Dnes držím první den, a zatím žádná krizovka. K véče jsem si udělala omeletu, k tomu víc špenátu, který jsem kydla na omeletu, a bylo to mňam! A dokonce jsem měla „přecpanej“ pocit! :D Zítra se chystám nakoupit ještě květák na polívku, kterou se budu „dojídat“ mezi keto jídly, když budu mít chutě nebo hlad. Tak držím všem palce, kdo budete začínat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
2.1.15 12:28

@Monikavs takže celej den jsi na koktejlu a dáš si jedno jídlo z Ketodiet?

Já nakonec objednala protein ne z Ketodiet, ale z odkazu co tady dávaly holky (taky ho doporučují na FB protein diet by Elli) ten syrovátkový nápoj WPC80 a k tomu příchuťe, údajně to má plně nahradit koktejly z Ketodiet a Ketofit a fin. výjde lépe. A chci si dokoupit právě nějaké omelety, kaše, abych si ten jídelníček trošku zpestřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.1.15 12:47

Luca01… Koktejly mám za den tak dva. Dnes jsem měla ráno skořicovou kaši (tedy vstávala jsem v 11h ;) Já pro ty náhražky fitness nejsem… ty fitness koktejly nejsou jako náhrada jídla, pouze jako doplněk pro sportovce… Někdo se mnou třeba nebude souhlasit, ale já to tak vidím. Jsem v kontaktu s výživovou poradkyní, beru to zodpovědně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
2.1.15 16:07
@Monikavs píše:
Luca01… Koktejly mám za den tak dva. Dnes jsem měla ráno skořicovou kaši (tedy vstávala jsem v 11h ;) Já pro ty náhražky fitness nejsem… ty fitness koktejly nejsou jako náhrada jídla, pouze jako doplněk pro sportovce… Někdo se mnou třeba nebude souhlasit, ale já to tak vidím. Jsem v kontaktu s výživovou poradkyní, beru to zodpovědně.

Možná máš pravdu s tím koktejlem, zkusím a uvidím už mám objednáno ;).
Takže pro představu máš za den 2koktejly, 1×kaši a dál?…pořád tak nějak tápu v tom jídelníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková