Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tunisanko, jo, jo, už jsem jí držela, zhubla jsem 16kg za 6týdnů. (psala jsem to níž) A vzhledem k tomu, že jsem na sladký, tak mi to všechno chutná. Příchutě jsem si vzala kokos, třešeň, čokoláda. (ještě tu mám v zásobě jahodu a jablko) Banán je taky výbornej, ale teď ho neměli. Skořicová kaše na snídani je výborná, a čoko tyčinky na sváču jsou mňam, 2ks na porci, takže já si vážně nestěžuju, mě to prostě chutná! A občas na véču omeletku.
Od pondělka dokonce začíná i můj chlap. Ten loni zhubnul za 4týdny 10kg.
Simorek… jestli se snažíte o miminko, asi bych najela spíš na počítání kalorií, nebo prostě hlavně pravidelná strava 5× denně, dodržovat dopoledne sacharidy, odpolko bílkoviny… Keto zatěžuje orgány, takže tu bych nechala až PO… Držim palce s otěhotněním!!!
Já už mám vybráno, mám tři děti. ![]()
Holky je tato dieta vhodná i na chronicky zánět žaludku a střev? děkuji.
K. a.c. k.a.1… to vážně netuším. Doporučuji konzultaci s výživovým poradcem…
Ahojda, také mám v plánu se pustit hned po novém roce do hubnutí. Mám zatím koupené koktejly od ketofit - nejdřív chci zkusit, zda to vůbec vydržím a pak případně dokupím další koktejly, tyčinky, omelety… Tak doufám, že se nám všem podaří dosáhnout kýženého cíle ![]()
@Monikavs tusila jsem ze to tak bude, prave mi to pocitani a vyber potravin moc nejde
Jak muzu tak zboucham kdykoliv cokoliv ![]()
Já chtěla hned po vánocích, ale pak jsem si říkala, že radši počkám až po silvestru - že to bude bezpečnější ![]()
Ahoj, taky bych chtěla začít. Jen pořád přemýšlím co je finančně výhodnější, zda Ketodiet nebo Ketofit…líbí se mi ten balíček od Ketodiet na 14dní…čím jste holky začínaly vy? Díky za radu
.
Ahojda, já využila akce na slevomatu a koupila 2 koktejly ketofit. Nejdřív to chci zkusit, zda to zvládnu prvních pár dní a pak dokoupím i zbytek produktů. Pročítala jsem tady celou diskuzi a mělo by být skoro jedno, zda se jedná o ketodiet nebo ketofit.
Ahojky! Já si objednala KETODIET koktejly Element na 4týdny + 3balení čoko tyčinek + 2balení skořicových kaší. Od minule tu mám ještě omelety. Dnes držím první den, a zatím žádná krizovka. K véče jsem si udělala omeletu, k tomu víc špenátu, který jsem kydla na omeletu, a bylo to mňam! A dokonce jsem měla „přecpanej“ pocit!
Zítra se chystám nakoupit ještě květák na polívku, kterou se budu „dojídat“ mezi keto jídly, když budu mít chutě nebo hlad. Tak držím všem palce, kdo budete začínat!
@Monikavs takže celej den jsi na koktejlu a dáš si jedno jídlo z Ketodiet?
Já nakonec objednala protein ne z Ketodiet, ale z odkazu co tady dávaly holky (taky ho doporučují na FB protein diet by Elli) ten syrovátkový nápoj WPC80 a k tomu příchuťe, údajně to má plně nahradit koktejly z Ketodiet a Ketofit a fin. výjde lépe. A chci si dokoupit právě nějaké omelety, kaše, abych si ten jídelníček trošku zpestřila.
Luca01… Koktejly mám za den tak dva. Dnes jsem měla ráno skořicovou kaši (tedy vstávala jsem v 11h
Já pro ty náhražky fitness nejsem… ty fitness koktejly nejsou jako náhrada jídla, pouze jako doplněk pro sportovce… Někdo se mnou třeba nebude souhlasit, ale já to tak vidím. Jsem v kontaktu s výživovou poradkyní, beru to zodpovědně.
@Monikavs píše:
Luca01… Koktejly mám za den tak dva. Dnes jsem měla ráno skořicovou kaši (tedy vstávala jsem v 11hJá pro ty náhražky fitness nejsem… ty fitness koktejly nejsou jako náhrada jídla, pouze jako doplněk pro sportovce… Někdo se mnou třeba nebude souhlasit, ale já to tak vidím. Jsem v kontaktu s výživovou poradkyní, beru to zodpovědně.
Možná máš pravdu s tím koktejlem, zkusím a uvidím už mám objednáno
.
Takže pro představu máš za den 2koktejly, 1×kaši a dál?…pořád tak nějak tápu v tom jídelníčku.