Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@AgatkaZ jo tak na to jsem taky koukala. koukala jsem na to proteinové jídlo na proteinovka.cz a tam jsou úplně jiné ceny. taky se poohlídnu po tom jídle
@Janule34 moc gratuluji, ja zacinam v pondeli, abych to mela hezky „zarovnane“
a zatim procitam diskuzi, stranky KetoDiet a chystam se ![]()
@Janule34 ahoj, koupila jsem si dvoutydenni balicek, 70 porci za 3150 Kc, byla jsem si pro to v e-shopu a pani mi tech 70 porci namixovala. Takze mam i tycinky, ktere u toho dvoutydenniho neni.
Jen, cely vikedn procitam co kde o Ketodiet najdu a nasla jsem, ze he dobre zacit 4 dny 4× denne koktejl, ale jinde zase ze je to jedno, proste 5× denne ketojidlo.
Taky si nes uvarim ten brokolicovy krem, miluju tyhle polevky a vezmu si ho do prace
alespon pro zacatek bud mit pocit, ze mam teply obed ![]()
@AgatkaZ no já musím mít taky něco teplého. u mě vyhrává špenátová polévka ![]()
Ahoj, v téhle oblasti jsem poprvé tak se chci poradit.
Jak bych měla jíst při používání syrovátkových proteinů? a myslíte že bude mít protein vliv na mé tělo když mé pohyby jsou jízda na koni, brigáda Albert ( dodávání zboží takže makačka na ruce a nohy) a úklid ve školce? na internetu jsem našla tento protein ale chci se poradit s váma odborníkama ( Aminostar 100% Pure Whey star 1000g) nechci do toho zezačátku vrážet moc peněz raději bych se nejdříve okoukla co a jak. A jak je to s pitím? dávám si kafe tak 2× denně kvůli nevyspalosti a únavy ze školy brigád a koní, měla bych ho také omezit?
předem děkuju za odpovědi
@Terry1997 já mám protein nutrition. s tím tvým nemám zkušenost. jinak záleží kolik chceš zhubnout. ze začátku se jí proteinová jídla nebo zelená zelenina. kafe si dávám taky, takže pohoda. a váha mi dolu jde. za 9 dnů mám dole 3,5 kg
Ahoj, já začala včera, takže jsem na úplném začátku
. Zajímá mě holky jak je to s kávou, pijete? Kolik? A bez ničeho nebo si dáte např. sójové mléko?
@Luca01 já si dávám mléko normální polotučný. ale minimum. aby t jen obarvilo kafe a bez cukru. no hnus ale jde o zvyk. já mám 9 dní za sebou a 3,5 kg. i víno si dám. ale jen suchý
Ahoj holky, já jsem 5. den, zhřešila jsem jednou, mlékem v kávě, ale tedy piju to půl/půl
jinak dodržuji vše jak se má a k dnešnímu ránu mám dole 2,8kg
![]()
Je to neuvěřitelná motivace vydržet a nestrčit do pusy nic jiného ![]()
Od pondělí zařadím i cvičení.
@Janule34 navíc jsem si dnes ujasnila s poradkyní na webu, že mohu pít Poděbradku Prolinii, je v ní 0% cukru…to se hend lépe dodržuje pitný režim.