Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Luca…Mám ty čokotyčinky na porci 2ks (doporučujou sice max. 3×týdně, ale já je jim hlavně když mám chutě, a váha šla dolů pořád stejně), polívky, omelety a kaše. Ráno tedy kaši, na sváču koktejl nebo tyčinky, oběd omeleta nebo polívka, to samý večeře a sváča2 koktejl. Jak už jsem psala, mezi tím můžeš doporučenou zeleninu, takže k omeletě si dělám špenát (můžeš zahustit bílkem) nebo dušené zelené fazolové lusky, ty jsou taky moc mňam! A mezi jídlama, když máš hlad nebo chutě, nejlíp si udělat do lednice hrnec květákové nebo brokolicové polívky a tu můžeš kdykoliv. To mám jako záchranu když mám chutě. ![]()
Ale jestli jsi na sladký, můžeš si v lékárně koupit (nebo objednat) MODIFAST, je to zas něco podobnýho, a od toho mi strašně chutná čokoládový krém, taková pudinková konzistence, a je fakt moc mňam! Na jaře jsem si občas tenhle pudink zařadila. Možná si koupím jednu krabici.
Jinak mi na jaře šla dolů kila fakt rychle. Doufám, že to teď půjde stejně. Potřebuju dolu fakt tak 30kg… ![]()
@Monikavs děkuji mrknu na to, sladký mám ráda dost
. A taky díky za nastínění jídelníčku, taky to tak nějak zkombinuji, ještě musím objednat z ketodiet kaše a omelety
.
A jsem na sebe zvědavá, zatím jsem žádnou dietu nedodržela
, tak mám strach, že to taky nezvládnu, ale tak snad ty mizející kila (tedy doufám, že budou mizet
) mě nakopnout. Já bych potřebovala tak 8kg dolů. Je mi jasný, jak povolím tak asi nastane jojo efekt
. A tobě se nějaká kila vrátila?
Luco… já držela koncem února Ketodietu první krok 6týdnů…16kg dole. Pak jsem chtěla najet na 2.krok, jenže jsme letěli neplánovaně do Egypta, a tam jsem se nechutně rozežrala. Pak následovala za měsíc další dovča, a žraní pokračovalo. Takže jsem to všechno asi bez 4kg do teďka vyžrala nazpátek. Teď to chci vzít fakt ve všech třech krocích, a v létě bych ráda měla o dvě velikosti míň!!! ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? já tedy taky objednala protein podle Ellie. Perlička asi bude vymýšlet ty jídla ze zeleniny. dneska jsem si udělala zapíkaný špenát s brokolicí a houbami.
Tak jsem dneska zkusila jeden koktejl a tak děsně uměle smrdí, že to asi nezvládnu ![]()
Janulko, jasně že se přidej!
Já držím zítra týden, ráno bude vážení. Přiznávám, že večer vždy něčím poruším, což mě štve, ale další týden bude určitě už na 100%. Jinak mě často hodně zachránila květáková polívka!!! Dnes jsem si koupila i brokolici i květák, tak nevím jakou uvařím dnes…?! ![]()
Ahoj, já začínám až po víkendu, taky se budu řídít dle Elli, tak si můžeme dohazovat nějaké recepty
,taky mám z toho vaření strach, co budu vymýšlet
.
@Monikavs už máš za sebou týden? Se máš, jsem zvědavá na úbytek
!
@Monikavs já mám tři dny za sebou. dělala jsem borkolici zapékanou s houbama. pak brokolicovou kaši. a včera jsem si udělala hustou špenátovou polívku. dneska si udělám jen zelný salát s oregánem a zakápnu olivovým olejem. já četla nějaké info, no hodně informací
a skoro každý občas něco zobne.ale prý když zobat, tak jen vyjímečně a aby tonemělo sacharidy. Dokonce jsem se dočetla, že kdosi si dal občas i suchý víno a šlo to taky
já se vážila dneska ze zavědavosti. a za tři dny dvě kila dole. ![]()
A včera jsme vyhodili stromek z obýváku, tak zase přitáhnu běžecký pás a začnu chodit. a´t to jde líp.
Ahoj holky, právě uvažuji nad koupí Ketodiet, zatím na 2 týdny, potřebuji sundat 20kg, ale zároveň se bojím objednat větší balíček…
@AgatkaZ můžeš koupit jiný produkt. třeba na fb skupina high protein by ellie. má tam fotky a odkazy. já teď kupovala kilový protein a vyšel mě s poštovným něco kolem 400 kč. ten ketodiet je drahý.
@Janule34 já potřebuji jídlo na celý den a jen o koktejlech to nedám. Zajedu si to vybrat a nakombinovat na místo, už rok se opravdu poctivě snažím, dělit, detox a prd. Musím prostě něco, kde nebudu mít možnost jiné volby ![]()
@AgatkaZ jo takhle. Ty nechceš koktejly. tak to bych sinašla info o proteinové dietě a jíst jídlo s více bílkovinama a bez pečiva a příloh. omezit sacharidy. nebo chceš proteinové jídlo?
Ta ketonová je právě ze začátku postavená na koktejlech a zelenině
@Janule34 ano,ale máš prostě dané co smíš sníst a co ne. Nechci jen koktejly a nechci muset přemýšlet, co k nim, protože to na mě nefunguje ![]()
V té Ketodiet jsou omelety, polévky a tak…to mě právě láká.