Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
2.1.15 16:24

Luca…Mám ty čokotyčinky na porci 2ks (doporučujou sice max. 3×týdně, ale já je jim hlavně když mám chutě, a váha šla dolů pořád stejně), polívky, omelety a kaše. Ráno tedy kaši, na sváču koktejl nebo tyčinky, oběd omeleta nebo polívka, to samý večeře a sváča2 koktejl. Jak už jsem psala, mezi tím můžeš doporučenou zeleninu, takže k omeletě si dělám špenát (můžeš zahustit bílkem) nebo dušené zelené fazolové lusky, ty jsou taky moc mňam! A mezi jídlama, když máš hlad nebo chutě, nejlíp si udělat do lednice hrnec květákové nebo brokolicové polívky a tu můžeš kdykoliv. To mám jako záchranu když mám chutě. :)
Ale jestli jsi na sladký, můžeš si v lékárně koupit (nebo objednat) MODIFAST, je to zas něco podobnýho, a od toho mi strašně chutná čokoládový krém, taková pudinková konzistence, a je fakt moc mňam! Na jaře jsem si občas tenhle pudink zařadila. Možná si koupím jednu krabici. :) Jinak mi na jaře šla dolů kila fakt rychle. Doufám, že to teď půjde stejně. Potřebuju dolu fakt tak 30kg… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
2.1.15 17:46

@Monikavs děkuji mrknu na to, sladký mám ráda dost :oops:. A taky díky za nastínění jídelníčku, taky to tak nějak zkombinuji, ještě musím objednat z ketodiet kaše a omelety ;).
A jsem na sebe zvědavá, zatím jsem žádnou dietu nedodržela :cert:, tak mám strach, že to taky nezvládnu, ale tak snad ty mizející kila (tedy doufám, že budou mizet :mrgreen: ) mě nakopnout. Já bych potřebovala tak 8kg dolů. Je mi jasný, jak povolím tak asi nastane jojo efekt :(. A tobě se nějaká kila vrátila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.1.15 18:45

Luco… já držela koncem února Ketodietu první krok 6týdnů…16kg dole. Pak jsem chtěla najet na 2.krok, jenže jsme letěli neplánovaně do Egypta, a tam jsem se nechutně rozežrala. Pak následovala za měsíc další dovča, a žraní pokračovalo. Takže jsem to všechno asi bez 4kg do teďka vyžrala nazpátek. Teď to chci vzít fakt ve všech třech krocích, a v létě bych ráda měla o dvě velikosti míň!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
6.1.15 22:29

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? já tedy taky objednala protein podle Ellie. Perlička asi bude vymýšlet ty jídla ze zeleniny. dneska jsem si udělala zapíkaný špenát s brokolicí a houbami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
7.1.15 12:04

Tak jsem dneska zkusila jeden koktejl a tak děsně uměle smrdí, že to asi nezvládnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.1.15 12:48

Janulko, jasně že se přidej! :) Já držím zítra týden, ráno bude vážení. Přiznávám, že večer vždy něčím poruším, což mě štve, ale další týden bude určitě už na 100%. Jinak mě často hodně zachránila květáková polívka!!! Dnes jsem si koupila i brokolici i květák, tak nevím jakou uvařím dnes…?! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
7.1.15 16:39

Ahoj, já začínám až po víkendu, taky se budu řídít dle Elli, tak si můžeme dohazovat nějaké recepty ;),taky mám z toho vaření strach, co budu vymýšlet :roll:.

@Monikavs už máš za sebou týden? Se máš, jsem zvědavá na úbytek :palec:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
9.1.15 10:19

@Monikavs já mám tři dny za sebou. dělala jsem borkolici zapékanou s houbama. pak brokolicovou kaši. a včera jsem si udělala hustou špenátovou polívku. dneska si udělám jen zelný salát s oregánem a zakápnu olivovým olejem. já četla nějaké info, no hodně informací :-D a skoro každý občas něco zobne.ale prý když zobat, tak jen vyjímečně a aby tonemělo sacharidy. Dokonce jsem se dočetla, že kdosi si dal občas i suchý víno a šlo to taky :-D já se vážila dneska ze zavědavosti. a za tři dny dvě kila dole. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
9.1.15 10:21

A včera jsme vyhodili stromek z obýváku, tak zase přitáhnu běžecký pás a začnu chodit. a´t to jde líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.1.15 12:08

Ahoj holky, právě uvažuji nad koupí Ketodiet, zatím na 2 týdny, potřebuji sundat 20kg, ale zároveň se bojím objednat větší balíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
9.1.15 12:15

@AgatkaZ můžeš koupit jiný produkt. třeba na fb skupina high protein by ellie. má tam fotky a odkazy. já teď kupovala kilový protein a vyšel mě s poštovným něco kolem 400 kč. ten ketodiet je drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.1.15 12:18

@Janule34 já potřebuji jídlo na celý den a jen o koktejlech to nedám. Zajedu si to vybrat a nakombinovat na místo, už rok se opravdu poctivě snažím, dělit, detox a prd. Musím prostě něco, kde nebudu mít možnost jiné volby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
9.1.15 12:21

@AgatkaZ jo takhle. Ty nechceš koktejly. tak to bych sinašla info o proteinové dietě a jíst jídlo s více bílkovinama a bez pečiva a příloh. omezit sacharidy. nebo chceš proteinové jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
9.1.15 12:21

Ta ketonová je právě ze začátku postavená na koktejlech a zelenině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.1.15 12:26

@Janule34 ano,ale máš prostě dané co smíš sníst a co ne. Nechci jen koktejly a nechci muset přemýšlet, co k nim, protože to na mě nefunguje :-(
V té Ketodiet jsou omelety, polévky a tak…to mě právě láká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková