Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.8.14 09:38
@Petra Pelnářová píše:
Stale jeste nabizim polevky a omelety. Ted uz vubec nevyuziju, uz jsem ve 3.fazi :-)
Dva kousky chybi, nova cena 850,– vcetne postovneho.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.14 09:41
@Petra Pelnářová píše:
Prodam polevky a omelety KetoDiet za 900,– vcetne postovneho. Bohuzel mi vubec nechutnaji :nevim:
celkem:
3× hovezi cibulova polevka
3× chrestovy krem
5× zampionova omeleta
5× slaninova omeleta
5× syrova omeleta

a zde soupis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.8.14 12:24

A můžu se zeptat, víš jak je to s velikostí porcí? To ti sdělí poradce nebo jak je to? :) Chci s tím začít od 10. Kdyby si mi počkala, tak si od tebe koupím to co tady prodáváš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.14 13:04

Koktejly a vse ostatni beres podle navodu, ketodiet ma 2 odmerky na jeden koktejl a jeden sacek kase ci omelety. Jo a 2 tycinky na porci (ja jsem si ale davala jednu pred sportem, ty tycinky celkem zasyti). No a zeleniny v podstate neomezene, je psano cca pul kila na den. Ve druhe fazi jsem ji jedla i vic.
Na strankach ketodiet je online poradce a tam se muzes taky ptat.
Napis tedy jak se rozhodnes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maarushka
1.9.14 18:59
@Petra Pelnářová píše:
Koktejly a vse ostatni beres podle navodu, ketodiet ma 2 odmerky na jeden koktejl a jeden sacek kase ci omelety. Jo a 2 tycinky na porci (ja jsem si ale davala jednu pred sportem, ty tycinky celkem zasyti). No a zeleniny v podstate neomezene, je psano cca pul kila na den. Ve druhe fazi jsem ji jedla i vic.
Na strankach ketodiet je online poradce a tam se muzes taky ptat.
Napis tedy jak se rozhodnes :-)

Peti a kolik jsi tim zhubla? Ja uz mam 5 kg dole na Ketofitu, cil je tak 12… miminko mi dalo zabrat…

• Citovat
  • Upravit
1.9.14 19:15

Ja dala zatim 8. Ted mam pauzu, jedeme na dovolenou s al-inclusive :-( ocekavam ze nektera kila budu shazovat znova. Od zacatku jsem s dovolenou pocitala, tak jsem si faze rozvrstvila aby mi to vyslo. Jeste bych pak chtela tak 5 :-) a hlavne cvicit, cvicit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maarushka
5.9.14 21:09

No ale dovolenou ti zavidim, my az pristi rok, prcek zatim presuny moc nedava… A nevim jestli jsem sama, kdo si toho vsiml, ale jsem daleko min unavena. Jako samo v noci spim a rada, ale pres den jsem proste „plna energie“, zadny takovyto plahoceni se, ze uz mi ve 4 odpoledne padaji oci. Mate to taky tak?

Jo a zbyli mi nejaky slevy na Ketofit, kdybyste nekdo chtel, dejte vedet holky:)

• Citovat
  • Upravit
1326
6.9.14 16:09

Holky pokud mate jeste nekdo zajem, tak mi zbylo 32 jidel pro ketodietu :-) Inzerat je zde: https://www.emimino.cz/…ieta-255682/

Jedna maminka to mela odebrat na 2×, ale protoze je pri diete moc unavena, tak uz nebude pokracovat a to zamluvene poustim tedy dale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 21:32
@Petra Pelnářová píše:
Ja dala zatim 8. Ted mam pauzu, jedeme na dovolenou s al-inclusive :-( ocekavam ze nektera kila budu shazovat znova. Od zacatku jsem s dovolenou pocitala, tak jsem si faze rozvrstvila aby mi to vyslo. Jeste bych pak chtela tak 5 :-) a hlavne cvicit, cvicit

Tak z dovolene jsem si privezla ‚jen‘ kilco a pul. Tak dobry :palec:. Ted chvilku cekam az se mi zase smrskne zaludek a od pondelka znova :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 21:46
@denisaf píše:
A můžu se zeptat, víš jak je to s velikostí porcí? To ti sdělí poradce nebo jak je to? :) Chci s tím začít od 10. Kdyby si mi počkala, tak si od tebe koupím to co tady prodáváš :)

budes mit jeste zajem? mam to tu schovane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
23.9.14 14:54

Ahoj Petro, pokud ještě prodáváš, já koupím :-) jen bych potřebovala na dobírku, máme společný účet s manželem a on se vždycky rozčiluje, když utrácím za takové věci :lol:
koktejl už mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.14 16:04

Dobirka neni problem, jen to bude +40,– za to dobirkovne :-) Posli mi adresu do soukrome zpravy, mohla bych to poslat uz zitra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.10.14 14:14

Ahoj holky, která držíte keto dietu..mám tady na výměnu: 5ks sýrové omelety, 5ks slaninové a 5ks hříbkové výměnou za stejný počet ks třeba nápoje, nebo kaše nebo i polévky. Nemusíte si brát celých 15 ks :)Když tak písnětě. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.10.14 17:32

Holky, dotaz - když čtu ty obsahy balíčků, nevypadá to moc pestré. Nelezou vám ty omelety a koktejly už krkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.10.14 09:35

příchutě

Ahoj! Koupila jsem si koktejl, ale chci ho předat dál. Protože je originál zabalený, nevím jestli jsou v té doze zabalené příchutě. Můžete mi poradiz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková