Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
na co jsem ale přišla je to, že mě pak místo koktejlu hrozně moc pomůže tyčinka. Ta mě na chvíli probere. Jen jsem dnes snědla poslední a nevím kde koupit další, tedy spíš jakou. U Ketodiet to vychází levněji než u Ketofit, ale zase už jsem té čokoládové vcelku přejezená. Taky mi docházejí koktejly a pořád se nemohu rozhodnout který ten protejn koupit ![]()
myslíš že je v pořádku že mám dole jen 1kg od úterý?.
Každému to ty vedlejší příznaky nedělá, ale mě to nedělá vyloženě dobře. Mám přímo hnusný stavy.
@kareliaslims Jedno kilo od úterka je podle mě úspěch!
Ty stavy ti tedy nezávidím a nevím, čím to zlepšit. Ale pořád si myslím, že se ti to časem zlepší, že to pomine. Já tohle fakt vůbec nemám. Naopak se cítím lehce, žádný zažívací problémy nemám, únava úměrná tomu, jak chodím pozdě spát. Jen kdyby to hubnutí bylo rychlejší, ale nemůžu chtít nereálný věci.
tak to já tedy zažívací problémy mám, ale nepřičítám to Ketodiet ale spíš velkému množství zeleniny. Jsem hrozně, hrozně nafouklá a mám nadýmaní. Šílené.
Teď jsem snědla salátovou okurku a k tomu jeden, tenký plátek eidamu 30%..Moc jsem zhrešila?
Mne ketodiet nesedl…nevím proč… zkusila jsem necelý týden
Pokud má někdo zájem zbyli mi nápoje s příchutěmi a třešNové tyčinky
Ja drzela 1o dnu high protein diet by ellie- info na FB a musela jsem ukoncit. Nestihaly ledviny. Ale funguje to. Ale ze zdravotniho hlediska bych uz do toho nesla- prave kvuli ledvin. Navic jsem byla totalne bez energie- ve fitku jsem sotva odcvicila, co jsem mela. Samozrejme mi zbyl i protein, kdyby jste mela nektera zajem, muzu odprodat- potrebuju se toho zbavit, takze za rozumnou cenu.
za kolik by jste nabídla ty tyčky?
ráda bych ze zeptala na cenu proteinu, děkuji.
I když tedy také přemýšlím po necelém týdnu o ukončení tohoto stylu stravování. V životě jsem nebyla tak nafouklá a neměla s prominutím tak strašně zapáchající větry. Jsem z toho nešťastná.
Přemýšlela jsem že bych si pořídila další protein. nápoj a tyčky, ale jedla bych to tak 2× denně a jinak bych jedla normální stravu (tím nemyslím knedlo vepřo samotřejmně, ale třeba i kousek celozrnného pečiva denně). Má někdo zkušenost že by i tak se dalo zhubnout?
Mám 50 nápojů- příchuťe ananas, hruška, kafe, čokoláda
a 10 tyčinek
je to na 10 dní cena 1100 plus pošta, přidám i ten šejkr
měla bych nejspíš zájem jen o ty tyčky, ráda bych totiž zkusila jiný protein.
@kareliaslims píše:
Hmm tak jsem se dívala na ty tyčinky u Ketoaktiv a v balení jich je jen 7ks kdežto u Ketodiet 14ks a cena je de facto stejná. To mě trochu zklamalo, protože reklamují že jsou nejlevnější
Jenže tam se ji jen jedna na jedno jídlo a tam 2, ne?
@Ayowaris
Nedodržela jsem to vůbec. Byla nějak oslava a ja spraskala na co jsem pris
nenabrala jsem vůbec nic a to uz jim dlouho normalne. Spíš tedy jak prase. Od utery najíždím znovu ![]()
@Michaela 27 štaci na fb vyplnit high protein diet by Elie a ono vse vyjede. Doufám, že to tak nejak je. Já držela první fázi 14 dni druhou 5 dni a bum
přestala jsrm jak čuně. Zhubla jsem ze 74 na 69. Ted v utery jdu do toho znovu.
Ja u toho tedy i dost cvičím. To bych nevydržela bez cvičení ![]()
no asi ano, nebo to alespoň je napsáno přímo u těch tyčinek. Takže by to tím vlastně vyšlo na stejno. Zaujala mě ta kokosová, má i plný počet bodů.