Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
7.5.14 12:52

@rtima Dík za reakci. Piju docela dost, hlídám si, aby to bylo přes 2 litry, furt chodím na záchod. Bohužel musím shodit docela hodně, aby BMI nehlásilo obezitu ani nadváhu, takže těch 9 kg je v podstatě nepatrných. Nejlepším měřítkem jsou džíny a podprsenka, v tom plandám. Ale okolí mě stejně vnímá jako že nic nedržím a přežíram se, což je smutný. Prostě to na mě není tolik vidět, že tolik kg tuku ubylo.
Dneska mě váha potěšila, že po dlouhé době je kilo dole. Tak já nevím, jestli teď to nebude nějaké skokové.
Na stránkách se zkusím zeptat. Mají tam teď nějaké úpravy a nefunguje ani ta aplikace na sledování váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.5.14 14:09

@Ayowaris ono to prej u žen skokový bejvá. Já to mám taky tak, úplně z toho rostu.

Já si dneska chtěla koupit taky ty proužky na měření ketozy a v lékárně mi řekli, že to není standartní vybavení a že je nemají :-(

Už asi čtvrtý den mám chuť to vzdát, nějak nejsem dobře naprogramovaná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.5.14 14:37

@rtima Ty proužky asi ve všech lékárnách nemají. Mě zas zaskočilo, že stály skoro 2 stovky, to jsem nečekala, ale jsem ráda, že je mám. Chuť to vzdát už ani nemám, spíš mám pocit, že jsem na slepé koleji. Koktejly ubývají a výsledky na sebe nechávají pěkně čekat. Asi nám nezbývá než vytrvat, když už jsme se na to daly. Držím palce, někdy je to fakt o správném naprogramování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.5.14 14:57

@Ayowaris dvě kila? Super. Já si je chci koupit, aby když zjistím, že jsem z ketozy vypadla, tak abych věděla, co nemám příště jíst…ale taky proto, aby když z ní vypadnu, jsem si mohla dát něco, co normálně nesmím, když to bude jedno, když už z ketozy budu venku…to jsem fakt nemožná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.5.14 15:13

@rtima Úplně tě chápu. :lol: Já je mám kvůli kafi se smetánkou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.5.14 16:36

@rtima

Děkuji za objasnění. Ty jejich recepty se mi líbí, už jsem si udělala osmaženou cuketu a taky polévku - kousek porku, květák, sůl pepř a rozmixovat a tu si dávám po maličké mističce mezi jídly. Tak snad to nedělám špatně, kalorická by doufám být nijak neměla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
7.5.14 17:28

Dobrý den, Ahoj :-)
chci se zeptat jaký proteinový koktejl pijete? chci začít s proteinovou dietou už jsem si toho plno nastudovala na stránkách FB ale ráda bych kdyby jste mi poradili nějaký dobrý a hlavně kvalitní proteiňák :-) moc děkuji Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.5.14 18:22

@Michaela 27 v tom já nepomůžu, používám jen ketodiet a ketofit. Ale koukala jsem, že holky kupují nutrend, usn, dy­matize elit, Whey core 100 Nutend, nu3tion wpc 80,myprotein, phar­ma, extrifit, Sci­tec 100% Whey Protein Professional 2350 g Top2.

@kareliaslims naprosto skvěle, ta zelenina nemá skoro nic, takže v klidu.

@Ayowaris tak ve třetí lékárně je měli-za 140 korun 50 kusů. A měří to jak ketozu, tak i snad cukr, je to pro diabetiky. Tak jsem zvědavá, až zkusím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 09:37

A můžete mi ještě poradit jeslti je ze začátku lepší pít jen koktejly a nebo můžu to jídlo (ketojídlo) libovolně (tedy 5× denně) konzumovat? Kaše, omelety, tyčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8644
8.5.14 09:51
@Michaela 27 píše:
Dobrý den, Ahoj :-)
chci se zeptat jaký proteinový koktejl pijete? chci začít s proteinovou dietou už jsem si toho plno nastudovala na stránkách FB ale ráda bych kdyby jste mi poradili nějaký dobrý a hlavně kvalitní proteiňák :-) moc děkuji Míša

Za mě je nejlepší tento http://www.nu3tion.cz/…rotein-wpc80 , cenově vychází dobře a můžeš si tam k němu koupit různé příchutě v tabletách, takže nepiješ furt to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 10:31
@marti81 píše:
Za mě je nejlepší tento http://www.nu3tion.cz/…rotein-wpc80 , cenově vychází dobře a můžeš si tam k němu koupit různé příchutě v tabletách, takže nepiješ furt to samé.

A šlo by že by tento (nebo jiný) protein nahradil plně protein z Ketodet a plnil by zcela stejnou funkci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.14 12:15

@kareliaslims kaši nebo tyčinku bys neměla víc než jednu za den, je dost sladká. Jinak pokud chceš shodit víc než osm kilo, tak klidně přidej ketojídlo, ale zas ne všechny :-D Pokud méně, měla bys zpočátku jen koktejly.

@marti81 jo,jo, co jsem četla, tak si ho dost chválili.

@kareliaslims ju,plně nahradí, ketodiet samozřejmě vůbec kupovat nemusíš.

Jinak jsem včera prvně zkusila proužky na ketozu a docela mě to nakoplo, tak snad mi to vydrží.
@Ayowaris když si dáš to kafe se smetanou, jak dlouho potom zkoušíš tu ketozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 12:33

@rtima

Aha, já pochopila že když si chci dát tyčky jako jedno jídlo že se mají sníst dvě.

Takže můžu tedy jíst tak že si dám třeba ráno koktejl, dopo tyčky nebo kaši, pak zase koktejl, pak třeba omeletu a nakonec koktejl? Bylo by to jako příklad správně? A mezi tím různě upravenou zeleninu dle receptů na jejich stránkách? I ve formě polévky?

Takže až doberu koktejl s Ketodiet tak si mohu koupit tento levnější a bude to mít stejný účinek? Když ho budu kombinovat ještě s dalšími výrobky od Ketodiet? prostě jen vyměním ten koktejl za levnější?

Možná se ptám jak blbec, tak se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
8.5.14 12:57

@rtima Já mám to kafe většinou večer, když už děti konečně chrní a my máme s chlapem klid. Ketózu si měřím jen ráno.

Jinak nad nějakým proteinovým práškem jsem taky uvažovala, ale chtělo by to porovnat, kolik a co obsahuje ve srovnání s jednou porcí třeba koktejlu, aby se to tím dalo nahradit. Nevím, jen mě napadlo, že tam může být třeba mnohem víc bílkovin a pak za celkový den se vším ostatním by jich člověk měl až až a o to víc by se zatěžovaly ledviny. Co mysíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 13:59

Ženský jsem na dietě třetí den a mám tak šílený chutě na cokoliv sladkého..jen kousíček třeba, ale úplně umírám. Cpu do sebe alespoň celerovou polévku co jsem si dnes uvařila (lžička oliv. oleje, kousek pórku, celer, sůl pepř)..

Jak to řešíte vy ty chutě? přejde to? Bolí mě i hlava, nevím jeslti počasím, od páteře nebo dietou, ale jsem taková nanicovatá celá.

Potřebuji podporu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková