Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@mixlevpixle2013 píše:
@Antoa byla jsem v prvním kroku cca 3 měsíce, pak jsem byla chvíli cca měsíc v druhém a poté jsem zůstala u zdravé výživy. Ale za rok cca 7 kg zpátky a jelikož to chci mít pod kontrolou chci je do léta sundat
Pekne!!!ja jsem v prvni fazi 2, mesice a rikam si, ze prejdu do druhe zda to neni zdravi skodlive.
@Antoa píše:
Pekne!!!ja jsem v prvni fazi 2, mesice a rikam si, ze prejdu do druhe zda to neni zdravi skodlive.
@Antoa Je teda fakt, že pak už mi to doktor zakázal, chodila jsem pravidelně s močí a na krev a po 3 měsících jsem měla tak rozhozený všechno, že jsem skončila rovnou do 3 fáze — prostě doktor málem zkolaboval a půl roku jsem si testy dávala dohromady ![]()
@mixlevpixle2013 píše:
@Antoa Je teda fakt, že pak už mi to doktor zakázal, chodila jsem pravidelně s močí a na krev a po 3 měsících jsem měla tak rozhozený všechno, že jsem skončila rovnou do 3 fáze — prostě doktor málem zkolaboval a půl roku jsem si testy dávala dohromady
já si dělala odběry krve a moči a mám vše ok (to bylo po 6 týdnech 1. fáze)a po poradě s poradkyní KetoDiet prý můžu chvilku pokračovat. Co si budeme říkat je to jejich „koryto“ takže Ti můžou říct co chtějí co jim vyhovuje. Takže já po 2×28 dnech mám dole 15 kg a dnes přecházím na 1 jídlo denně a 4 koktejly a postupně dám 2 jídla a 3 koktejly…
@Antoa a z kolika kg jsi začínala? To je asi dobře přejít takhle jak to plánuješ… ale je možný třeba po 14 - ti dnech skočit zase na 14 dní do 1 kroku
Takhle to u mě fungovalo. Je fakt, že jejich kšeft je kšeft a bez toho aby ti udělali rozbory nemohou radit, každá jsme jiná a není na nás žádnej uni metr ![]()
Já teda dnes ujela sýrovým rohlíkem, ale jak toje za ty prachy hodlám to vydržet 14 dní!:) tak snad se to projeví nějak:(
@evelina_z_londyna píše:
Já teda dnes ujela sýrovým rohlíkem, ale jak toje za ty prachy hodlám to vydržet 14 dní!:) tak snad se to projeví nějak:(
Myslím, že každá pokaždé párkrát ujede, hlavně si z toho nedělej hlavu a jeď dál jako by se nic nestalo ![]()
@mixlevpixle2013 píše:
@evelina_z_londynaMyslím, že každá pokaždé párkrát ujede, hlavně si z toho nedělej hlavu a jeď dál jako by se nic nestalo
já teda neujela ani jednou ![]()
@mixlevpixle2013 píše:
@Antoa a z kolika kg jsi začínala? To je asi dobře přejít takhle jak to plánuješ… ale je možný třeba po 14 - ti dnech skočit zase na 14 dní do 1 krokuTakhle to u mě fungovalo. Je fakt, že jejich kšeft je kšeft a bez toho aby ti udělali rozbory nemohou radit, každá jsme jiná a není na nás žádnej uni metr
ze 142kg, -20 kg změnou stravy, cvičením a pak se to ani nehlo…a nyní po té keto jsem na 105kg.
A ty jsi měla původně kolik?
@Antoa já začínala tam, kde ty jsi nyní tedy na 105 kg měřím 175 a kolik měříš ty?
To je skoro jako já 171cm:) holky to musíme dát!:) já sice bojuju s těma chutěma a občas zhřeším ale snažím se:(
@mixlevpixle2013 píše:
@Antoa kolik chceš ještě dát dolů?
171cm
ještě 10, chci se dostat na 95kg, abych to potom zase nějakou dobu udržela pod 100kg a pak časem zase o chlup dolů. Myslím, že ze mě hubeňour nikdy nebude, ale tak nějak rozumně. Ono když dám dolů moc najednou tak mi bude viset kůže, chce to postupně…ono ani nahoru to nešlo hned.
@Antoa a jak se držíš s chutěma? já si nemůžu pomoct a občas fakt hřeším takže tím vynechám jeden koktejl…ale asi budu muset být více přísnější a začít si psát blog ať mám motivaci:)
@evelina_z_londyna píše:
@Antoa a jak se držíš s chutěma? já si nemůžu pomoct a občas fakt hřeším takže tím vynechám jeden koktejl…ale asi budu muset být více přísnější a začít si psát blog ať mám motivaci:)
chute Vubec nemam
Dobré ranko holky. Tak jak Vám jde hubnutí, já se už druhý týden držím a dole skoro 5 lkg
Jsem moc spokojená ![]()