Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ženy, právě mi došla sms z pošty a valím pro první balíček!:D už teď se na něj těším jako mimino:D oslava neoslava co bude o víkendu já si jedu keto:D ikdyž bych stejně jen párkrát polkla vývar. ach ty zuby:D…ty papírky jsou vlastně na co?:) jesem chemíí nepolíbena:D ![]()
@evelina_z_londyna a co máš se zubama? ![]()
já se o to právě začla zajímat skrz zuby…budou mi nasazovat rovnátka, takže jsem týden měla mít kašovitou stravu, ale rovnátka ještě nemám a keto už držím
![]()
to je něco jako těhotenskej test, do moče a podle toho se zjišťuje, zda jsi v ketoze. Podle zabarvení proužku. Koupíš v lékárně, ale ne každá lékarna to ma ![]()
Mám rozvrtanou 7ku a budou mi ji vyplnovat tak tam mám takovou pastu a nesmím na to moc kousat:-D a jaké keto je? jde poznat rozdíl? norláně se na to už třepu a čekám až se po práci stavím na poštu:D ![]()
@evelina_z_londyna jako rozdíl je vidět a dost
vejdu se do kalhot, co jsem měla schovaný, že už je vyhodím, že se do nich nikdy nevejdu
![]()
já teda nemám od ketodiet
to mi přišlo dost drahé, tak jsem zvolila něco jinýho, ale princip je stejný ![]()
@Martina1105 a co konkrétně máš? Klasik proteiňák z fitness? Já míchám ketofit s ketodiet…a to jenom proto, že sem ketofit vyhrála.
@evelina_z_londyna znát to je, určitě dost, kalhoty ze mě padají a pořád se přemlouvám, abych ještě nešla koupit nový, že ještě až za dalších deset kilo
včera jsem se ale už musela hodně držet, když sem narazila na jedny hezký…jenže řekla sem si, že bych za dva měsíce kupovala nový
snad.
@rtima já mám vysokoprocentní syrovátkovej protein s příměsí aminokyselin a vitamínů. Pak multivitamíny pro spotovce a lidi ve stresu a lecitin na ochranu jater a prej má dodávat energii
ale to nevím ![]()
Tak holky jak jste na tom? hoďte sem dobu popíjení jeto a úbytky které máte ať je to inspirace pro ty co začínají ![]()
No to mě taky dneska mám za sebou první dávku a bléééé bud to budu pít poloviční nebo vůbec žádnou příchut to je sladkéééé fuj:D
Ahoj holky, vstoupím vám s dovolením do diskuze. Chci vám říct, že ta motivace je velká takže vydržte!!! Já dnes valím 8. týden 1. fáze a mám dole něco lehce přes 14 kilo. Takže vydržte!!!
@Antoa jsi šikovná… a jak to řešíš s povolenýma potravinama? Jak a co jíš k tomu? Vaříš si nebo voliš jen syrovou zeleninu?
Tak tose táák hezky poslouchá:D a taky piješ 1/2 příchutě nebo čisté?:-D
@evelina_z_londyna taky mi to moc nejede jak je to sladký. Tak to redim větším množstvím vody. A jde to ![]()
@mixlevpixle2013 ja mám za sebou 11 dni a 5.5kg dole z potřebných 8-9. Takže prvni fázi budu asi končit po 14 dnech. Protoze těch 9 bylo max. Stačilo mi i 7 ![]()
Takže za mne spokojenost
a to jsem toho uz zkoušela ![]()
@mixlevpixle2013 píše:
@Antoa jsi šikovná… a jak to řešíš s povolenýma potravinama? Jak a co jíš k tomu? Vaříš si nebo voliš jen syrovou zeleninu?
V 90% jsem na koktejlech
Příspěvek upraven 22.03.14 v 17:57
no n amě byla 1 tableta moc ale bez píchutě mi to příjde jako syrovátka takžepohoda a do jemně perlivé vody nebo obyč teplé?:D mě to v té studenější teda moc nejelo:D