Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.3.14 12:42

Ženy, právě mi došla sms z pošty a valím pro první balíček!:D už teď se na něj těším jako mimino:D oslava neoslava co bude o víkendu já si jedu keto:D ikdyž bych stejně jen párkrát polkla vývar. ach ty zuby:D…ty papírky jsou vlastně na co?:) jesem chemíí nepolíbena:D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.3.14 12:51

@evelina_z_londyna a co máš se zubama? :oops:
já se o to právě začla zajímat skrz zuby…budou mi nasazovat rovnátka, takže jsem týden měla mít kašovitou stravu, ale rovnátka ještě nemám a keto už držím :lol: :lol:

to je něco jako těhotenskej test, do moče a podle toho se zjišťuje, zda jsi v ketoze. Podle zabarvení proužku. Koupíš v lékárně, ale ne každá lékarna to ma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.14 14:06

Mám rozvrtanou 7ku a budou mi ji vyplnovat tak tam mám takovou pastu a nesmím na to moc kousat:-D a jaké keto je? jde poznat rozdíl? norláně se na to už třepu a čekám až se po práci stavím na poštu:D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.3.14 14:26

@evelina_z_londyna jako rozdíl je vidět a dost :) vejdu se do kalhot, co jsem měla schovaný, že už je vyhodím, že se do nich nikdy nevejdu :oops: :lol:

já teda nemám od ketodiet :oops: to mi přišlo dost drahé, tak jsem zvolila něco jinýho, ale princip je stejný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.14 17:27

KETOFIT?:d mě to přijde stejne:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.3.14 18:09

@Martina1105 a co konkrétně máš? Klasik proteiňák z fitness? Já míchám ketofit s ketodiet…a to jenom proto, že sem ketofit vyhrála.
@evelina_z_londyna znát to je, určitě dost, kalhoty ze mě padají a pořád se přemlouvám, abych ještě nešla koupit nový, že ještě až za dalších deset kilo :-) včera jsem se ale už musela hodně držet, když sem narazila na jedny hezký…jenže řekla sem si, že bych za dva měsíce kupovala nový :-) snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.3.14 21:07

@rtima já mám vysokoprocentní syrovátkovej protein s příměsí aminokyselin a vitamínů. Pak multivitamíny pro spotovce a lidi ve stresu a lecitin na ochranu jater a prej má dodávat energii :lol: ale to nevím :lol:

• synefrin před cvičením a to se pak potím jako čuník :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.3.14 07:44

Tak holky jak jste na tom? hoďte sem dobu popíjení jeto a úbytky které máte ať je to inspirace pro ty co začínají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.14 08:21

No to mě taky dneska mám za sebou první dávku a bléééé bud to budu pít poloviční nebo vůbec žádnou příchut to je sladkéééé fuj:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
21.3.14 08:25

Ahoj holky, vstoupím vám s dovolením do diskuze. Chci vám říct, že ta motivace je velká takže vydržte!!! Já dnes valím 8. týden 1. fáze a mám dole něco lehce přes 14 kilo. Takže vydržte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.3.14 08:28

@Antoa jsi šikovná… a jak to řešíš s povolenýma potravinama? Jak a co jíš k tomu? Vaříš si nebo voliš jen syrovou zeleninu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.14 08:29

Tak tose táák hezky poslouchá:D a taky piješ 1/2 příchutě nebo čisté?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.3.14 08:35

@evelina_z_londyna taky mi to moc nejede jak je to sladký. Tak to redim větším množstvím vody. A jde to :mavam:
@mixlevpixle2013 ja mám za sebou 11 dni a 5.5kg dole z potřebných 8-9. Takže prvni fázi budu asi končit po 14 dnech. Protoze těch 9 bylo max. Stačilo mi i 7 :pankac:
Takže za mne spokojenost :srdce: a to jsem toho uz zkoušela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
21.3.14 08:36
@mixlevpixle2013 píše:
@Antoa jsi šikovná… a jak to řešíš s povolenýma potravinama? Jak a co jíš k tomu? Vaříš si nebo voliš jen syrovou zeleninu?

V 90% jsem na koktejlech

Příspěvek upraven 22.03.14 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.14 08:38

:-D no n amě byla 1 tableta moc ale bez píchutě mi to příjde jako syrovátka takžepohoda a do jemně perlivé vody nebo obyč teplé?:D mě to v té studenější teda moc nejelo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková