Zkušenosti s Keto Diet

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
veronikalvickova
24.2.14 19:48

@Mahul to chápu a jasné, že to nejde jen pohybem, je třeba k tomu taky adekvátně jíst, což je mi jasné, že při práci na směny taky není zrovna nejjednoduší, ale dá se to taky :) pěkně si sestavit jídelníček a snažit se ho dodržovat i jen jídlem člověk může hodně zkrásnět :) a co se týká těch celebrit, tak jsem četla článek, kde právě měli popsané myslím 4-5 diet a u toho právě jako takové zpestření, která známá celebrita to zkoušela držet, tak třeba diata 5:2, jestli jsi o ní slyšela, tak tu prý držel nebo ještě drží Ben Afflek :P

• Citovat
  • Upravit
veronikalvickova
24.2.14 19:56

@rtima zase si ale musíme uvědomit, že jen pohybem si postavu štíhlou a hlavně organismus zdravý neudržíme, to jídlo dělá fakt strašně moc… třeba já jo, dřív jsem byla, když to vezmu kola kolem vlastně hlavně na rohlikách, nebyla jsem nikdy nijak moc při těle, ale byla jsem pořát taková unavená, sice jsem si bříško držela vždy relativně ploché, ale nelíbily se mi moje boky a to, co čouhalo přes vršek ryflí..až po tom, co jsem si o tom v klidečku popovídala s jednou paní, tak jsem si uvědomila, že problém všeho, jak únavy, tak toho, že se sebou vlastně nejsem spokojená je opravdu jídlo…zkusila jsem to změnit sama, ale pak jsem byla zase v háji s tím, že sportuju a prostě jsem nemohla třeba 3h před tréninkem jíst, protože se mi to pak vracelo.. takže pěkně pomaloučku, polehoučku jsem musela začít pořádně jíst, abych si spravila žaludek a zažívání a za půl roku jsem se mohla rozumně naobjedvat i hodinu před trenálem…jídlo dělá opravdu hodně

• Citovat
  • Upravit
truhla.magda
24.2.14 20:49

Ak jak píše verča, kašlat na diety a radši upravit přísun potravin…u mě to byla první věc, kterou jsme změnila, pohyb přišel až po tom, co jsem se uzdravila a s přibývajícím pohybem pak šla ta váha fakt astronomicky dolů

• Citovat
  • Upravit
veronikalvickova
25.2.14 19:56

@truhla.magda No vidíš, že nekecám :D

• Citovat
  • Upravit
202
26.2.14 08:57

Holky a dá se to držet, ikdyž sportujete? Cca tak 4-6× týdně. Mě jde o to, že já teď půjdu na rovnátka a dr. mi na 14 dní doporučil kašovitou stravu. :think:
Já mám svůj jídelníček, ale ten prostě s těma novejma rovnátkama nemám šanci dát. Mám tam spousty takovejch těch wasa chlebů a takovejch těch dost tvrdejch věcí :lol: :lol:
zase do sebe nechci cpát nějaký fitnes šějky, co jsou plný cukru :nevim:
takže já fakt nevím, co budu ž*át 8o :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
truhla.magda
26.2.14 12:12

@veronikalvickova no ne nekecáš :mrgreen:
@Martina1105 Jasné, že dá, každý vrcholovější sportovec má svůj jídelníček, podle kterého jede, sama jsi vlastně něco málo napsala :) s těma rovnátkama je do cela prekerka teda :/ jako buď můžeš zkusit všecko strkat do mixéru :D a nebo zkus probrouzdat net a strýček google ti určitě pomůže najít alternativní měkkčí stravu :) nebo mrkni na nějaká jídla sem

• Citovat
  • Upravit
3
26.2.14 13:56

Asi myslíš tu práškovou Keto- diet( dedukuji podle těch zoubků v rovnátkách a nutné kašovité stravy), tam sport nedoporučují a sama, když jsem ji držela tak jsem hlavně ze začátku byla pořád jako praštěná pytlem, je to velká zátěž pro tělo, protože i když jsou v ní proteiny, je tam málo cukru ( právě oproti těm koktejlům pro fitnes)a ten je spočítaný jen na klasické denní životní pochody, na na sport, takže pokud chceš do ní jít, tak sport až po skončení a to ve II. fázi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
truhla.magda
26.2.14 15:17

@Saflor ajo vlastně, Marta psala o keto dietě :mrgreen: no jak to tak popisuješ, tak to zní docela hrůzostrašně, to bych si asi fakt radši namlela jídlo, které normálně jím :D

• Citovat
  • Upravit
2047
26.2.14 16:46

Holky já jsem z tou keto-dietou sekla :P je to hnus a mě chybí to vzrůšo z jídla ;) ale naučila jsem jíst trošku jinak snad líp, i když včera v práci zas hříšek!!chlebíček a ovocný košiček no…doma jsem v poho ale v práci mi to jde hůř :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.2.14 17:12
@Saflor píše:
Asi myslíš tu práškovou Keto- diet( dedukuji podle těch zoubků v rovnátkách a nutné kašovité stravy), tam sport nedoporučují a sama, když jsem ji držela tak jsem hlavně ze začátku byla pořád jako praštěná pytlem, je to velká zátěž pro tělo, protože i když jsou v ní proteiny, je tam málo cukru ( právě oproti těm koktejlům pro fitnes)a ten je spočítaný jen na klasické denní životní pochody, na na sport, takže pokud chceš do ní jít, tak sport až po skončení a to ve II. fázi.

Aha :( tak to děkuji. sportu se holt nedokážu vzdát :,(
teda, nejsem žádnej vrcholovej sportovec, ale 2× týdně posilka, 2× spinning a do toho nějaký kardio by mi asi neprošlo, co? :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.2.14 17:14
@truhla.magda píše:
@veronikalvickova no ne nekecáš :mrgreen:
@Martina1105 Jasné, že dá, každý vrcholovější sportovec má svůj jídelníček, podle kterého jede, sama jsi vlastně něco málo napsala :) s těma rovnátkama je do cela prekerka teda :/ jako buď můžeš zkusit všecko strkat do mixéru :D a nebo zkus probrouzdat net a strýček google ti určitě pomůže najít alternativní měkkčí stravu :) nebo mrkni na nějaká jídla sem

asi to budu muset mějak vymyslet :lol: takovej koktejl by mi to totiž na těch 14 dní dost usnadnil :oops: nemuset se s ničím mixovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.2.14 19:07

No, tak, jak půjdeš sportovat, dej si do koktejlu banán, není to prázdný cukr, ale cukr na výkon ve sportu to přeci jen je, ale ty to chceš asi spojit s hubnutím, nebo ne?
V jídelníčku máš chleby to jsou taky sachry, možná bych šla i do nějakých obilných kaší, když to dáš s tvarohem, máš tam i bílkovinu a cvičit můžeš o sto péro :lol:

Jinak za pokus dáš jen ty prachy za Keto :lol:, třeba to budeš snášet, ale při tvém zápřahu si dávej pozor, ať sebou někde nesekneš. Třeba posilka bez sachrů si myslím, že je kontraproduktivní, páč svaly asi neporostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.2.14 12:01

Holky zlatý, já s keto dietou zhubla skoro 30 kg a držela jsem jí 3 měsíce v prvním kroku. Je teda pravda, že pak už jsem byla jako mátoha a šla si nechat udělat krevní testy a doktor se výsledků zhrozil a okamžitě mi to zakázal. Tak jsem začala jíst bez příloh, zdravě, pravidelně a mám stejně jojo efekt jako blázen. Takže už zase objednávám a pokusím se těch 8 kg které jsem za rok nabrala sundat. Ale do toho se snažíme o miminko takže nevím jak to mám realizovat. Nevíte někdo o této dietě a těhotenství. tedy snaženíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.2.14 12:11

Píšou, že v těhotenství se nesmí a pokud možno ani při plánování. Já první den skončila a hned ten den první pokus o mimi a bum :-) doktora moje říkala, že po metabolický změně se dobře přichází do jinýho stavu :-)
Jinak teď mám za sebou měsíc, fáze tak nějak plynule přecházím, protože si neumím představit, že bych po třech měsících měla držet ještě šest druhou fázi.. tys to vážně dodržela? Takže týden první fáze,14 dní jedno jídlo navíc, teď týden už tři jídla navíc. Po víkendu se chci zas vrátit do první fáze, abych to trochu posunula. Zatím mám něco málo přes devět kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.2.14 12:22

@rtima já jsem tři měsíce nejedla nic jen pila koktejly :-( šlo to krásně rychle a já byla spokojená. No o mimčo se snažíme už od léta ale nějak to nejde tak uvidíme jak to dopadne ale pořád nevím, čím bych sobě mohla v této fázi snažení ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková