Zkušenosti s Keto Diet

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kajinnecka
25.1.13 10:34

oprava

Ten protein je jen z rostlinných zdrojů :D

• Citovat
  • Upravit
kaypax
3.2.13 16:17

NENI TO NESMYSL!!!!

A kolik tak asi projiš celkem peněz za měsíc ty!!! Zkusila sis to někdy spočítat!!! Nezlob se, ale nesouhlasím s tebou, má známá byla jak metráček a ted strčí kdejakou modelku do kapsy!!! A takto úžasně vypadá již celý rok!!! A to si s klidem dá i knedlozelovepřo. Zkus se nad tím zamyslet a zjistit si o té dietě i něco z lékařského hlediska, a pak mluv. Já začínám v úterý a velice ráda jsem zaplatila 7500,– na 6 týdnů :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
kaypax
3.2.13 16:21

Tak si spočítej kolik projíš peněz a vyhodíš peněz sama za měsíc, za obyčejné tradiční překalorizované jídlo!!! 8o 8o 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
delfinik
6.2.13 16:09

Keto diet

No pridavam prispevok… osobne som tuto dietu vyskusala, som slovenka a objednala som si ju az z Ciech, schudla som zo 78 kg na 68… mesiac som drzala prvy krok len pila napoje a semtam varenu brokolicu, druhy krok je vlastne ako delena strava. Tato dieta je vhodna pre tych, co ozaj potrebuju zhodit a potom uz pokracuju v zdravom style, mne dieta pomohla velmi po porode. A musim priznat terz ju drzim znova, napoje su dobre, ziadne presladenie ako pisu, vsak si objednajte jahodove prichute alebo visnove… ne to pomohla velmi, boky, zadok isli perfis dole cca 10 cm. Toto je moj nazor…

• Citovat
  • Upravit
Leňulík253
8.2.13 12:46

delfinik

Ahoj a mohla bys mi prosím říct jak jsi ji držela, když jsi určitě po porodě kojila? Já kojím už dva roky a bohužel trend je že tloustnu, aniž bych se cpala a potřebovala bych proto dat něco pryč. ALE 7500 kČ? Tak to je pálka…při mateřské 7600 to so koupit nemůžu :o:|

• Citovat
  • Upravit
delfinik
8.2.13 15:09

Pre lenulika: no bohuzial ja som kojila len 4 mesiace, mam prblemy s kojenim, mliecko nebolo, respektive malinko, tak sme po dohode s lekarkou dali umele mlieko. kedze som uz nekojila mlieko som nemala tak som zacala s dietou. Co ti budem vraviet? materska 256 eur este, tak rychlo som to vyuzila ahned kupila tuto dietu, samozrejme manzelovi som povedala ze stala 50 Eur, Inac by ma zabil hahaha. mala som nasetrene peniazky z prace tak som kupila… pila som 5 krat denne len napoj pripraveny, boky som mala 108 schudla som na 98 boky. mam postavu typ hrusky velke boky. Schudla som na 68 pri vyske 171. vahu som drzala rok, lenze prisla dovolenka all inclusive a doma vianoce, ja som len jedla a jedla, kaslala som na zdravu stravu, zjedla aj 5 hrianok na veceru atd atd a 5 kil slo hore, teraz ju drzim znovu uz tyzden a mam dole 2 kila…takze mala som 73 a uz mam 71. takze chcem do 66 kg schudnut a potom uz papat normalne.. tolko moja skusenost… ale pozor tato dieta co citam na nete nie je to co CKD ALEBO TKD… to je uplne nieco ine, tato se super.

• Citovat
  • Upravit
Janina91
10.2.13 22:59

ianka

Ianka- Ahoj chtela jsem se zeptat zda neni tajny jaka 90ti denni rozlisovaci dieta to je, predem dekuji za odpoved, Jana.

• Citovat
  • Upravit
M.Petru
28.2.13 23:15

parťačky - jdu do toho

Ahoj všem.
V pondělí večer jsem zahájila. :lol: Dnes čtvrtek - 2 kg dole. Hlava trošku pobolívá ráno, přes den vše vpohodě. Je mi jasné, že 2 kg jsou voda, že ketóza ještě nenastala. Nedá mi to, vážím se i někokrát denně!!! :roll: Jenže motivace u mě je fakt veliká - nechci už s sebou tahat 10 kg baťoh sádla. Míry - 178 cm, 78 kg, 45 věk. Lyžuju, žiju aktivně, ale… spapám všechno :cert: Fakt do tý pusiny strčím co jde kolem.

Koktejly mi chutnají, omeletky jsou luxusní. Hodně baštím zeleninu (i normálně, bez diety), nyní ujíždím na hlávkovém syrovém salátu :* Polévky si dělám každé poledne, zbytek putuje do mrazáku na horší časy. Tak držte mi palce, ráda se pochlubím.

Jo a k ceně. Prošla jsem si různými dietami, žádná není zadarmo. Pokud mi někdo dá denní složení všeho, co tělo potřebuje, mám dobrý pocit, že moje další přídavky (zelenina) mi můžou jedině pomoci ve zdravějším životě. A v porovnání s jinými dietami je tahle finančně naprosto v normě!!!

Přeji hezký večer, napište i Vy svoje úspěchy :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
M.Petru
16.3.13 08:07

Parťačky, kde jste?

Halo!!! Je tu někdo, kdo se také podělí, jak mu jde dieta? :mavam:
Mám 5 kg dole - 3 týdny. Cítím se skvěle. Co Vy?

• Citovat
  • Upravit
5
17.3.13 19:59

Ahoj :mavam:
Dneska jsem začala 1. den diety a jsem překvapená, že koktejly i omeleta jsou celkem dobré. Doufám, že vydržím, jako vy ostatní, protože nutně potřebuji min 20kg dolů a nemám čas na pravidelnou stravu…nebo se spíš nedokopu :D. Všem, kdo to drží přeji mooooc uspěchů a doufám, že se tu podělíte o zkušenosti a budeme krásné do plavek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saflor
19.3.13 16:16

keto

Ahoj, v pátek 15.3. jsem začla 2 fázi, první fáze 4 týdny a 10kg dole, teď zatím váha stojí tak uvidím dál

• Citovat
  • Upravit
20.3.13 20:45

Ahojky chci se zheptat coto je za dietu? kolik to stojí měsíčně? vůbec o tom nic nevím a chtěla bych vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.3.13 07:09

Ahoj.
Všechny potřebné informace najdeš na www.ketodiet.cz. Ve stručnosti se jedná o proteinovou dietu, která je rozdělena na 3 kroky. Já jsem v prvním a piju 5× denně koktejly, nebo si udělám omeletu. Mezi tím jím doporučenou zeleninu. Po týdnu mám 5 kg dole, ale hodně záleží na výchozí váze a já jsem fakt tlustá. Držím to i z důvodu, že vím, že do těla dostanu potřebné živiny a nemusím zatím přemýšlet o tom, co si uvařím. Co mě překvapilo, že skutečně nemám hlad a není mi zle a ani se necítím unavená. První 3 dny mě pobolívala hlava a měla jsem sucho v puse. Dost tě to nutí pít, což je dobře. Myslím, že je tohle po těch všech dietách první, co se dá vydržet a je Ti u ní dobře, ale -jsem na dietě teprve 1.týden. Týdení belení stojí cca 1500,–, nicméně si myslím, že to jsem projedla a propila v oblíbeném vínku i pred tím. Pokud se do toho pustíš, moc držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra66
28.3.13 19:40

Ahoj holky, dneska sem zacala mam zasebou prvni den…koktejly mi ale nechutnaji, zveda se mi po nich zaludek…zitra si jdu k tomu koupit omelety a tycinky a budu pit koktejl 3denne plus jednou omeletu a jednou tycinky. Mate s tema koktejlema taky nektera problemy? Ja doufam ze si zvyknu…

• Citovat
  • Upravit
Petra66
30.3.13 19:00

Ale vzdyt to mas vsechno krasne vypsane na ketodiet.cz mas tam i reepty pro jednotlive faze. Ja ted delala zrovna kremovou brokolicovou polivku a fakt vybor a…jedl ji i muj muz a to brokolici nema rad… se am jukni a uvidis, ze je to tam prehledne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková