Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jo a holky, které držíte tuto dietu, jak vaříte pro zbytek rodiny?? To asi vůbec nemůžete ani zkusit jestli je jídlo dobře osolené, ne?? Neumím si to představit jak bych vařila pro děti.
@Rozalka Ten keto je taky jen proteinový nápoj. Jen je dobrý že ti daj namíchaný příchutě. Pokud našla čistý protein tak je to na stejném principu…Blbý je, že furt dokola piješ stejnou příchut.
@Rozalka Je to strašný a pokud nemáš vůli tak do to´ho nechot. Zezačátku to vydržíš pak zhubneš a jak přidáváš ostatní jídla tak to hrozně svádí…
Ahoj Rozalko, mám za sebou teprve 14 dní. Ano, dodržuji přesné doporučení dle KETO DIET, jen mám své proteiny.Mohu doporučit z vlastní zkušenosti od firmy Phd DIET WHEY protein. Má výbornou chuť je kvalitní a má v sobě i látky povzbuzující odbourávání tuku a déle sytící složku.(Koupila jsem ho na stránkách www.fitness.cz za 1.199.,–Kč a je tam 80 dávek. Jinak stojí 2000,.-Kč)Samozřejmě můžeš koupit jakýkoliv vysokoprocentní protein, ale tenhle mi moc chutná. Už mám dole 6 kg tuku, svaly jsou chráněny před spalováním právě těmi proteiny a opravdu nemám hlad. Dopřávám si spoustu zeleniny s oliv. olejem, zel. polévky a nemám ani chutě na sladké. Tak Rozalko, neboj se a pusť se do toho!!! Já nemám žádnou vůli, ale tohle hrozné není a určitě to vydržím a ty taky. Kdyby něco, ptej se!!!pa Halina.
Nazdáreček, trošku tu okukuju Vaši diskuzi na téma Keto diet, moji sousedé ji od minulého týdne taky dodržují a prozatím jsou výsledky vidět, takže s tou myšlenkou taky koketuju. Zaujalo mě ale, že jsi narazila na obdobu v podobě jiného proteinu, vím, proteinů je spoustu druhů, jen narazit na ten kvalitní a správný. jen by mě zajímalo, jestli dodržuješ dávky dle keto diet -což je 5 xdenně dávku proteinu nebo doporučené dávkování u proteinu DIET WHY, kde je myslím že 2 - 3 denně. POkud máte někdo obdobnou zkušenost, sem s ní.
Předem díky za odpověď
Eva
Tak to bych zkusila tu levnější variantu a ne kupovat přímo keto diet. Nemám tolik peněz, které bych nepotřebovala
Halčo a jak si děláš zeleninovou polívku? Bude moc vadit, když zahustím moukou? Nevím co přesně můžu a nemůžu jíst. Asi se do toho pustím, ikdyž pro mě bude nejhorší vařit pro děti a dochucovat. To opravdu netuším jak zvládnu bez ochutnání.
Halčo já se v tom vůbec nevyznám. Můžeš mi tu dát odkazy (nebo přímo mě do zpráv) na ty výrobky? Když to zadám do vyhledavače, tak mi to najde plno produktů a já nevím který je ten správný. Ale je fakt, že oni tam píšou 3× denně, tak nevadí když to budu brát 5×? Nemůže to pak ublížit?
Jj, to je on, já mám 2kg!!!Proteiny jsou na doplnění bílkovin v těle. Pokud ale nejíš normálně, tak to nemůže ublížit. Podle tabulek bys měla jíst za den určité množství bílkovin, takže to množství v 5 ti odměrkách odpovídá dennímu přísunu bílkovin. Jak pak budeš v druhé fázi přidávat 2× zeleninu s masem či rybou, přísun musíš snížit na 3 koktejly.To by pak nastal problém-zatěžovaly by se ledviny. Takhle to ale bude nutričně o. k.
Dobrý večer, ráda bych se přidala k vaší diskuzi, prave dokoncuji 14ti denni program ketodiet a rada bych jej vyzkousela za vase zminene proteiny ![]()
Kvuli financni strance, kdy si to holt uz nemohu dovolit..jeste jem uvazovala o diete dr. staňka (kde jsou pudinky, polevky, kremy atd. take v nizkoenergetickem stavu) ale jsou vyvazenejsi nez ketodiet akorat 15 dni stoji kolem 1800,–
ale vysledky jsou zase moc dobre, kolegyne to brali a chutove je to vyborne navic sehnatelne v lekarne
a pan doktor odpovida na jakekoliv otazky
hezky vecer vsem
Albinek - a kolik jsi už zhubla? Jak se u toho cítíš? nemáš hlad? nebo nejsi unavená?
Cítím se vázne naprosto bajecne, vice piju akorat.. za 15 dní mám dole 6 kg a jsem udivena, ze mi docela jeste nezmizela prsa
mela jsem 82 a ted 75,8…na sport to v pravni fazi neni, ale celodenni uklizeni zvladam
bohuzel mi ty napoje absolutne nechutnaji a navic ani nemam uz tolik penez abych se vrhla do 2 a 3 kroku, kde se stale konzumuji proteiny a postupne pridava strava..tak bych ho rada nahradila levnejsim nebo od Dr. stanka nebo necim z lekarny (ten tvuj me zrovna zaujal) jeste si lidi chvali jakysi vanilkovy z Dm
a hlad vazne nemam, naopak uz mam tak scvrkly zaludek ze tam sotva natlacim pul okurky…coz byl muj byvaly problem…prezirani ![]()
Albinek - a jak si to ředíš? Jedna odměrka a 200 nebo 250 ml vody? Já to dnes poprvé zkusila, a teda nápoj mi nechutná. Ale já mám problém vypít i vlákninu, vitaminy, prostě všechno. Není úplně špatný, ale ani není dobrý, teda pro mě. Ale tak snad to zvládnu vypít. KOukala jsem na povolené potraviny, není tam mrkev, paprika? To fakt musíš jíst jen tu povolenou zeleninu, žádnou jinou?
Mrkev ma moc cukru, neprobehla by ketoza…spalovani tuku. proste opravdu jen to co tam je…ja si ho delam jako povolenou palacinku, trosku vody s bilkem a koreni a ujde to…z kokteilu je mi na zvraceni…muzes dva bilky denne…ja si dokonce davam jen odmerku protozejsem chtela usetrit a mit tyden navic…nemyslimsi ze maji presnou davku to ani nejde pro kazdeho clovek..maji tam docela dobre recepty pro prvni krok ale nemichej to v mleku je to sice lepsi chutove ale hubnuti je pomalejsi
Denne jsem hubla o 300g nebo az 700g a dva dny mi to stalo, plus jeden jsem pribrala 300g protoze jsem pozde v noci snedla celou okurku z chute…jinak chute na sladke nemam ani ten hlad…chce to hodne vody ja davam do 3 l, pak mi slo hubnuti supem