Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krik2
2.12.12 11:16

Koupila jsem si Weider Protein 80 Plus. Obsahuje jak rychlé, tak i pomalé bílkoviny, takže po něm není had :) a chutná dobře, nebo alespoň mě. Koupila jsem si příchuť banán, jahodu a lesní plody (ty mám nejradši) a střídám to. K tomu vitaminově-minerální doplněk a rybí olej a cítím se dobře. Dokonce bych řekla, že se mi zlepšila pleť. K tomu samozřejmě zeleninu :) momentálně ujíždím na zapékaném lilku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
barbecue125635
2.12.12 16:05

TAkže piješ tři koktejly za den, k tomu vitaminy, mineraly a zeleninu? Kolik tak v prumeru hubnes a z jake vahy i vyšky? diky

• Citovat
  • Upravit
Krik2
2.12.12 16:36

Ne, těch koktejlů si udělám pět - 120g rozdělených do 5ti dávek, aby to dávalo cca 100g bílkovin na den + vitamíny, minerály a olej se zeleninou. Za 10 dní jsem dala lehce nad 3kg. Ale ještě k tomu cvičím. Hubnu z 69kg/171cm.

• Citovat
  • Upravit
barbecue125635
2.12.12 16:52

Tak to gratuluju, zkoušela jsem to už taky, ale třetí den mi bylo tak špatně, že jsem myslela, že nevylezu z postele ani, nevim, kde byla chyba.

• Citovat
  • Upravit
Krik2
2.12.12 16:59

Já se ze začátku taky necítila moc dobře, ale teď už je to celkem v pohodě. Akorát mám občas strašný chutě. Zatím naštěstí hrdinně odolávám, ale jak říkám, bojím se Vánoc a hlavně vánočního cukroví v kombinaci s nechápavou babičkou, která se to do mě bude snažit nacpat „alespoň ochutnat“… :( Uvažuji, jestli kdybych si v návratové fázi dala 2ks cukroví, které bych demonstrativně snědla před babi, aby byl klid, byl velký prohřešek :think:
Obávám se, aby se to pak ale nezvrtlo :?

• Citovat
  • Upravit
Krik2
2.12.12 16:59

Zkus jíst víc té zeleniny, třeba to pomůže. :think:

• Citovat
  • Upravit
barbecue125635
2.12.12 17:04

No vzhledem k tomu, že v cukroví je hodně cukru a hodně mouky, tak to ketozu asi poruší, ale jak říkají, když je dobře rozjetá, tělo to odpustí, ovšem já bych se bála, že se to zvrtne a jak si dám jeden kousek, tak nebudu moct přestat, proto se do toho pustím až po vánocích. jeste bych se zeptala rada na neco, napisu ti osobni mail, at to nemusime resit zde pres diskusi. diky.***@seznam.cz
jinak od zacatku jsi na weideru? nebo i na jinych koktejlech, jak dlouho to zvladas už celkem?

• Citovat
  • Upravit
Krik2
2.12.12 18:25

Dobře, napíšu na uvedený email. Ráda bych to „táhla“ s někým :) je to pak větší motivace.
Jj, od začátku na Weideru, jsem na tom teprve 10dní. Koupila jsme si ty proteiny 3, bych mohla střídat příchuti (brala jsem jen 500g balení, protože jsem nevěděla, jak mi budou chutnat a nechtěla jsem riskovat, že si koupím 2kg a pak to nebudu schopná pozřít, navíc jíst pořád stejnou příchuť se mi taky moc nezamlouvalo). Už si pomalu budu muset koupit nové.

• Citovat
  • Upravit
Krik2
2.12.12 18:27

Jinak, samozřejmě seženeš i levnější, ale říkala jsem si, že když už nejdu přímo do ketodiet, tak chci něco kvalitního. Přitom to pořád vyjde levněji.

• Citovat
  • Upravit
kaypax
10.12.12 13:07

???

A za jakou dobu shodila tvá tchýně těch 12 kg? Jinak slyším samou odu na tuto dietu.

• Citovat
  • Upravit
kaypax
10.12.12 13:07

???

A za jakou dobu shodila tvá tchýně těch 12 kg? Jinak slyším samou odu na tuto dietu.

• Citovat
  • Upravit
kaypax
10.12.12 13:19

Nechápu, když se jedná o konkrétní produkt na hubnutí, proč zde píší jisté dámy a žadoní o nahrážku!!! To mi příjde opravdu nelogické, např,:chci jezdit v mercedesu, ale ptám se na 10let ojetou škodovku. Holky, proberte se!!! Takže jinak: ketodiet vám dá vše za jistou částku, co by jste museli nakoupit a zpracovat v normálních produktech(drůbeží, zelenina, vitamíny atak),a když jsem nahradila ketodiet nahrážkou-byla jsem finančně daleko výše, než ybych zaplatila za ketodiet. Takže rozhodněte sami, jen mě to vážně přivádí k šílenství, myslím vaše názory, pač s keto diet zhubnete rychle, alae na vyvážené stravě min 6 měsíců a ktomu min.4× ve fitku -tzn. jidlo+cena za fitko = pro mnohé z vás zruinování rodinného rozpočtu. :? :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
barbecue125635
10.12.12 13:38

Zdravím poradkyni ketodiet, nemusíte přece propagovat jen to své, chuťově je spoustu lepších koktejlů než „rybí“ketodiet.

• Citovat
  • Upravit
viky001
13.1.13 22:31

Weider Protein 80 Plus

Nemám s firmou keto diet nic společného ale dívala jsem se na přípravek Weider Protein 80 Plus a že tam toho chybí spoustu když to chcete nahrazovat jako celodenní jídlo, je to určené hlavně pro sportovce kteří kromě tohoto nápoje konzumují běžné potraviny kde si zbytek minerálu, vitamínů a amino… doplní je hezké že si koupíte multivitamín ale pochybuji že v něm je dostateční přísun draslíku který je pro tělo nezbytný a hlavně jeho potřeba je trošku více při těhle dietách.
když už tak max 2 jídla denně tím nahradit víc bych osobně nedoporučovala

• Citovat
  • Upravit
kajinnecka
25.1.13 10:31

Ketogenní dieta

Zdravím dámy, ty propagační články jsou fakt trapné, ale v jednom mají pravdu, nemusíte se stravovat „jen“ podle nich neplnohodnotnými proteiny. Myslím, že oproti profesionálům děláte největší chybu v tom, že máte malý příjem „zdravých“ tuků. Ten by se měl pohybovat cca 1g/kilo na den. Pokud to nedodržíte, nebude efektivně probíhat ketoza (lze změřit na papírcích z lékarny). Příjem sacharidu by měl být do 30g/den (tzn. klidně protein do sojového, mandlového nebo rýžového mlíka - cca 100ml napůl s vodou). Jednou do max. 3 týdnů by měl proběhnout sacharidový den, cca 200g/den, aby byla zachována činnost štítné žlázy a nezvyšoval se kortizol. Některé podobné diety - CKD apod. zařazují sacharidové dny 2+5 nízkosacharidových, kvůli tréninku (na nízkých sacharidech se špatně silově cvičí). Takže se můžete stravovat „normálně“ + přidat proteiny, na zachování svalu např. snídaně, oběd a večeře jídla normální a na svačiny proteiny. Na snídani jsou dobrá vejce, nejlépe domácí, sýr tvrdý - min. 30%tuku, na obědy a večeře maso + zelenina, nebo saláty s ořechy, olivovým olejem a dalšími zdravými tuky. Maso nejlépe ryby (ne z konzervy). Já maso nejím, takže slouží dobře Tofu natural, nebo jiné nizkosacharidové náhražky. K tomu proteinu - požívám RAW VEGAN protein (nezpracovaný při teplotě vyšší než 38,5°C - zachovávají se enzymy a vitamíny a jen z živočišných zdrojů), od S. u. n. w. a. r. r. i. o. r. doufám, že to nesmažou kvůli toho :D ale vyzkoušela už jsem jich hodně, ale ten mi vážně chutná - cca 1200 kilo, ale chutná velmi dobře a zasytí. Jen poznámka na závěr, ty to všechny diety vycházejí z Atkinsonovy, která ale tuky dovolovala i nezdravé, nasycené. Zpočátku může být člověk malátny, ale stačí to překonat a je to pak lepší. Trénink se spíše hodí aerobní - tepovka 120-130/min a min. 40min. V začátcích jakýkoli trénink na vyšší tepovku urychlí ketozu, ale později bych to moc nedoporučovala. Tak doufám, že vám to kapku pomohlo :) Jinak zkušenosti - cca 3kg za týden, když jsem ještě jedna maso, ale to bylo pro mě hrozné, dlouho jsem to nevydržela, nic se nevrátilo a prsa zůstaly stejná ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková