Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pafka75
10.4.13 09:02

Koktejly jako doplněk

Ahojky, moje zkušenost je taková, že pít jen koktejly 14 dní je pro mě nadlidský výkon. Ale když už jsem si je objednala na 14 dní, vyřešila jsem to tak, že koktejly piju 3× denně a na oběd si dávám něco lehkého a v podvečer chroupu zeleninu a funguje to taky. Potřebuju shodit jen pár kil a takto to jde taky, sice to bude déle trvat, ale zvládá se to lépe. Většinou to hubnutí máme v hlavě, takže se automaticky omezujeme a o jídle více přemýšlíme, když už jsme do toho šly. Nevím kolik jsem za ty 4 dny zhubla, protože nemám váhu, ale na oblečení je to vidět - 3cm v pase. Hlavně mi splasklo břicho a stehna a to je na začátek docela motivující, takže můžu doporučit.

• Citovat
  • Upravit
M.Petru
10.4.13 10:20

II.fáze

Tak jsem ve druhé fázi.
Nešlo mi tak rychle jako ostatním - I. fáze 5.týdnů - 5 kilo. Hold už nejsem nejmladší(věk 45), aby mi šlo vše hladce. Už si to moje tělo udělalo pořádné zásoby a umí se bránit :!
Nyní druhý týden II. fáze. Koktejly piju méně - 1 - 2× denně, hodně baštím zeleninu a dieta mne naučila pít. Dostanu do sebe 2,5 až 3 litry ani nevím jak. Mám pořád nějaké pití (vodu, čaj) po ruce.
Takže nyní - 168 cm, 72 kg.
Zbývají mi 4 kila, chci se dostat na 68 kg. To už mám z minulosti vyzkoušené, že se cítím skvěle. Já to dokážu, protože: všechny kalhoty jsou mi už ted volné :lol: cítím, že trička a halenky už nejsou tak napasované a narvané :lol: mám energii a elán :lol: a všichni okolo mi říkají, jak mi to sluší!!! :hug:
Každý, kdo se do takové diety pustí, si zaslouží pochvalu. Pro mě je odměnou, jak se nyním cítím, že mi je moc dobře. A to přeji všem. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
hamid
12.4.13 10:05

mám to podobně

Ahoj, koupila jsem si také tuhle dietu, ale hrozně špatně snáším koktejly, nemám
ráda moc sladké a omelety nebyly, začala jsem to dělat stejně, 3× denně piju koktejly, oběd si dám dietní a večer jím zeleninu. Nedokážu být celý den na koktejlech, za čtyři dny jsem zhubla 1 kg. Závidím všem, kdo to dokážou vydržet, já pouze tahle, nevíte, zda ketoza probíhá také, nebo se to musí striktně dodržet?

• Citovat
  • Upravit
Chilly
17.4.13 14:57

taky mi koktejly moc nejedou..

Ahoj,
Vsimly jste si, jak se na vsech „ohlasech spokojenych zakazniku“ objevuje, ze ty koktejly vyborne chutnaji a maji velky sytici efekt? Mno, chut je dobra - jednorazove :,(. Uz prvni den na koktejlech jsem mela docela hlad a treti koktejl pila s nechuti. Tak jsem si udelala vajicka na masle a v podvecer slupla sunku.
Ted striktne dodrzuju zadne sacharidy, piju koktejly pro sportovce - ruzne prichute, ale taky se rychle prepijou). K tomu tlacim multivitaminy (s umelym sladidlem). A funguje to velmi dobre, fakt se odbourava tuk.
Tak holky vydrzte - uspech se dostavi. Prvni dva dny jsou desne, bude vam spatne, budete slabe - a ten hlad!, ale pak to prijde!! :lol:

Pro hamid:
Ketoza probiha, jen pokud je prijem sacharidu stlaceny na minimum - takze kdyz mate chut na stejk, klidne do toho, i poradne omastit, ale bez brambor…

• Citovat
  • Upravit
dita70
20.4.13 17:57

Keto Diet

Ahojky, mám na poště k odběru Keto Diet na 4 týdny… pročítám všechny diskuze, které jsou na internetu a přesvědčuji se, že jsem neudělala chybu…začnu pravděpodobně v úterý ráno…ráda se s vámi potom podělím o zkušenosti, potřebuji shodit 10 kg, které mi zůstaly po porodu syna ( 2 roky), doufám, že i když je mi už 43, tak se mi to podaří… ale to jsem zatím přečetla, tak jen samá pozitiva..

• Citovat
  • Upravit
21.4.13 15:22

Kolik maximálně?

Zdravím všechny přítomné, zvažuji zakoupení Ketodiet, ale nikde jsem nenašla, kolik se dá max. zhubnout. Resp., jak dlouho lze držet 1. fáze při opravdu veliké nadváze? Manžel váží 145 kg a já si říkám, že tohle je cesta, jak nastartovat nějaký režim. Myslíte, že je reálné se dostat s touto dietou třeba na 90 kg? Díky moc!!!
PS: Máte při této dietě energii? Netrpíte motolicí, závratí nebo třeba třesem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chilly
25.4.13 14:38

Pro Zvědavku1

@Zvědavka1 píše:
Zdravím všechny přítomné, zvažuji zakoupení Ketodiet, ale nikde jsem nenašla, kolik se dá max. zhubnout. Resp., jak dlouho lze držet 1. fáze při opravdu veliké nadváze? Manžel váží 145 kg a já si říkám, že tohle je cesta, jak nastartovat nějaký režim. Myslíte, že je reálné se dostat s touto dietou třeba na 90 kg? Díky moc!!!
PS: Máte při této dietě energii? Netrpíte motolicí, závratí nebo třeba třesem?

Ahoj,
kolik se dá shodit netuším, ale pochybuju, že by někdo vydržel na první fázi déle než 6 týdnů. Koktejly se rychle znechutí.
Za dobu prvního měsíce jsem shodila 10% své váhy. První dva dny kruté, ale dál už dobré. Chutě nejsou, energie je vcelku normální.

• Citovat
  • Upravit
hamid
28.4.13 20:05

je to lepší než jsem doufala

Ahoj, už 14 dní dodržuji ketodiet po svém, piji koktejly 3× za den, k obědu si dám něco dietního a k večeři zeleninu, zhubla jsem 3 kg, není to asi moc, ale jsem už starší, 45 let mám za sebou, v tomhle věku už se hubne hůř, hlavně vůbec nesportuji, ale při tomhle způsobu jídla netrpím, nemám hlad a teď už ani chutě, hlavně tedy dodržuji žádné sacharidy, zhubnout chci do července asi 10 kg, doufám, že se mi to podaří, začala jsem jíst pravidelně a dodržuji pitný režim, zapisuji se i příjem do kalorických tabulek, myslím, že to je dobrý způsob, spočítají mi příjem kalorií a také doporučené hodnoty - tuky, sacharidy a bílkoviny, pitný režim, doporučuji to sledovat, napíši za měsíc, kolik jsem zhubla, pokud to takhle půjde pořád, za 3 měsíce bych měla zhubnout asi 10-15 kg, bez trápení a to je hlavní, doufám že i bez jojo efektu. Držte mi palce, Andrea

• Citovat
  • Upravit
29.4.13 10:23

Ketodiet

Ahoj holky,
dnes je to pátý den, co držím Ketodietu a mám dole 2,5 kilo. Což je skvělá motivace vydržet. Strašně jsem se trápila s koktejly, protže pro mě jsou moc hustý a sladký. Včera jsem si začala dávat třičtvrtě tabletky a začínám mít pocit, že mi to i chutná. Z diety mám vyloženě dobrý pocit. Ani ty první tři dny jsem neměla hlad. Dokonce denně vypiji jen čtyři koktejly, což je mi jasný, že není správné. Ale s dvěmi malými dětmi zatím nejsem schopná si hlídat ty tři hodiny, kór, když vůbec nemám hlad. A to jsem byla hodně rozjezená. Dokonce musím vymýšlet, kdy si dám tu povolenou zeleninu. :-) Já bohužel potřebuji zhubnout nějakých 20 kilo, což bude asi chvilku trvat. Držím všem palce a doufám, že jsem našla konečně něco, co vydržím až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dita70
29.4.13 11:25

Ahojky, tak já mám dnes za sebou 6 den a 4 kg dole… koktejly mi chutnají, ale mám pořád na něco chuť… hlavně večer, když už je klid a sedím u televize…to bych snědla všechno, sladký, slaný, mastný, nemastný…ale držím… :) natrhám si většinou ledový salát a chroupu ho jen tak… držte se všichni :D

• Citovat
  • Upravit
30
29.4.13 12:06

nebezpečná

Zdravím vás děvčata. Taky se rozhlížím po hubnutí a sbírám názory a rady, musím vám sem vložit taky názor jedné výživové poradkyně co studuje výživu na VŠ již několik let, tak si myslím, že její názor je věrohodný a podložený. Ono je fakt, že každá dieta zanechává zdravotní následky.
„Keto dieta, dukanova dieta, atkinsonova dieta, agatsonova dieta… všechny pracujou na podobnym, ne-li stejnym principu. Přijímaj se bílkoviny a tuky, a téměř žádný sacharidy. Přitom ve vyvážený stravě musí být zastopeny sacharidy cca 55%ním podílem, protože sacharidy jsou pro tělo primárním zdrojem energie. Takže co se v těle stane, když sacharidy nejsou přijímány? Tělo si je začne vyrábět z nesacharidovejch zdrojů, konkrétně z bílkoviny. Přeměna a rozklad bílkovin na "palivo“ je pro tělo metabolicky složitějí a náročnější akce, tudíž se při ní spotřebuje víc energie. To je ten důvod, proč se při těhle dietách opravdu hubne. ALE! Má to obrovský negativa. Ty míň závažný důsledky jsou: nadměrný pocení, acetonovej dech, nevolnosti, celková slabost, otupělost, zimomřivost, zvýšený cholesterol z nadměrného přijmu tuku. Ty závažnější pak jsou poruchy krevního oběhu (potažmo srdce) a předevšim mozku a jater. Tělo totiž umí sacharidy přeměnit na enerii potřebnou pro své funkce beze zbytku. prostě rozloží sacharid, a nic z něj nezbyde. Kdežto když rozkladu bílkovin na stejnou energii zůstávají v těle tzv. uhlíkaté zbytky, se kterými si tělo neumí poradit a ukládá je. Tyhle uhlíkatý zbytky jsou pro tělo toxické a ovlivňují činnost mozku a jater. Samozřejmě negativně.

Takže než s něčim takovym začnete, dobře si to rozmyslete, tyhle procesy jsou nevratný. Bohužel tohle vám žádnej „výžiovovej poradce“ co prodává ketodietu určitě neřekne, pravděpodobně to ani neví…"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
drnda01
30.4.13 09:40

Musim reagovat na prispevek s nadpisem Nebezpecna, mozna by se nekdo pani z VS mel zeptat, co je pro cloveka nebezpecnejsi, jestli nadvaha 15 kg nebo ketoza na 2 mesice??? V tehle diete se nekonzumuji tuky jako u Atkinsona, takze cholesterol se asi nezvysi:O).Navic tenhle nazor se probira vsude a verte, ze vsichni vyzivovi poradci uz o nem slyseli, nic prevratneho.

• Citovat
  • Upravit
1
1.5.13 23:18

Ahoj holky mohu některou z vás poprosit do emailu napsat nebo poslat odkaz na protejny které pijete a jak je berete nechápu proč se má jist k tomu zelenina jsem tady nová děkuji moc za ochotu a radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.13 10:52

Druhý den

Zdravím spolubojovnice. Tak nakonec jsem začala s Keto bez manžela. Dnes jedu druhý koktejlový den. Snažím se být poctivá, takže - včera 5× koktejl a zelenina, vč. vařeného květáku. Střídání pocitu hladu s nasyceností. Ale beru to optimisticky a těším se na výsledek. Dnes jsem ale hrozně unavená, motám se a mohla bych celý den spát. Tak doufám, že to budu mít opravdu jen ty první dva dny. Než začně probíhat ketoza. Déle bych to nedala. Ale motivace je velká, stejně jako moje tučný tělo :lol: Tak se držte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.13 11:37

Ahoj holky,
tak já se taky podělím. Po jedenácti dnech jsem měla 5,7 kilo dole. :-) Vážím se jednou za tři čtyři dny. Objevila jsem diskuzi na hubnitrvale, kde to hodně žije. Přeji hodně úspěchů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze