Zkušenosti s Keto Diet

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pkpk
23.6.13 16:51

žvýkačky při dietě

Zdravím, nevíte někdo náhodou jestli se při této dietě mohou žvýkačky bez cukru? A pokud ano, je nějak omezeno množství? (jsou sice bez cukru, ale sacharidy obsahují). Díky.

• Citovat
  • Upravit
tomys21
23.6.13 16:57

FITNESS

Žvýkačky klidně, ale s nějakým rozumem. Nesněz 2 balení denně a všechno bude v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Lucie mm.
24.6.13 18:39

Začínám s ketodiet

Ahojte :) zakoupila jsem si přípravek ketodiet a už je na cestě. potřebuji zhodit tak 10kg určitě. Měřím 157cm a vážím 70kg. Léto se přece jenom blíží a už se na tu svojí postavu nemůžu ani podívat. přítele to už taky nebaví, nevadí mu moje kila navíc ale přece jenom se před ním stydím a pořád si zakrývám ten svůj špek. ráda vidím, že to zabírá :) moc se na to těším až mi to příjde a začnu ho užívat :) určitě se pak budu podílet na svých výsledcích. mějte se krásně a držte mi palečky :)

• Citovat
  • Upravit
tomys21
24.6.13 18:51

FITNESS

Již jsem tady příspěvek psal, pokud chceš s keto více poradit ozvi se.

Tomáš

• Citovat
  • Upravit
1
16.7.13 22:30

prosim o radu

Začala jsem v pondělí s keto diet - dnes po 2 dnech mám o 2,5kg více!!! :nevim: Piju koktejly 3× denně jím syrovou předepsanou zeleninu, 1× denně omeletu.
Denně do sebe dostanu víc jak 4,5l tekutin -voda a čaj.
Začínám být zoufalá, nechápu kde je chyba. Koktejly mi chutnají, zeleninu miluji. Měla jsem předsevzetí shodit pouze 5kg a zatím je to naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DDKJ
26.7.13 13:54

Tomys21

Ahoj, píšeš, že keto rozumíš, takže, chtěla bych se zeptat, proč se u ketodiety doporučují jen jídla výhradně ze zeleniny, proč nelze jíst maso, které skoro neobsahuje sacharidy? nebo je to i o něčem jiném než o pouhém množství sacharidů ve stravě? A další, pokud jsem už týden v prvním kroku diety, tedy 5 koktejlů denně, co se stane, pokud, například na rodinné večeři jednorázově uletím a sním klasickou porci, protože se mi nechce rodině vysvětlovat co podstupuji. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Saflor
26.7.13 14:02

Nejsem sice Tomys 21, ale k tvým otázkám maso se nepřidává z důvodu vysokého množství bílkovin a možného poškození ledvin(v případě 5 koktejlů + maso dlouhodobě) a pokud uletíš a na oslavě si dáš normální jídlo tak vypadneš z ketozy, zastaví se hubnutí a pár dní se budeš vracet zpět tzn., že si zpomalíš úbytek váhy. Pokud si na oslavě dáš jednorázově maos nebo jinou bílkovinu nestane se vůbec nic a budeš hubnout dál. Doufám, že stačí :)

• Citovat
  • Upravit
Tomys21
26.7.13 15:06

STRAVA

Víceméně souhlas se Saflorem, až na ty bílkoviny. Ty koktejly jsou právě podle mě hloupost. Nevím kolik to přesně stálo a kde jste koupili přesný přípravek ale je to s prominutim „kravina“. Bílkoviny, to je samozřejmě otázka toho jestli k tomu sportuješ tak potřebuješ podstatně více bílkovin, ale nebál bych se toho já do sebe denně dostanu někdy i 300g bílkovin a je to naprosto v pořádku. Dá se zjistit jestli máš bílkovin příliš tak, že tě začne bolet břicho, bude tě to nadýmat, nebo budeš často na wc. Pak ubereš. Můžeš jíst vaječné bílky, kuřecí/krůtí maso, hlavně zelenou zeleninu. Ale u té ketózy jde právě o ty sacharidy, když se dostaneš do 30g (což se dostaneš protože jsou i skryté sacharidy v zelenině a nedá se to utáhnout prostě bez) je to teoretická 0. Pokud sportuješ a dostaneš se z ketózy tak bys 2. den po pořádné tréninku měla být znovu v ketóze. Ale nespoléhej na to aby sis nedávala co tě napadne. A ještě jedna důležitá věc jsou TUKY, dát si zlíci olivového oleje nebo hrst mandlí ti rozhodně pomůže. Jestli chceš vědět víc tak mi napiš sem: duris. t@seznam.cz, je toho víc co je třeba vědět. Jestli víc vědět nechceš tak jednoduše udělej to že si dáš prostě k obědu a k večeři nebo jednou z toho maso, třeba 150 - 200g ať máš pořádný jídlo a né koktejl.

• Citovat
  • Upravit
DDKJ
26.7.13 15:57

A co je tedy podle Tebe ještě důležité vědět? Proč si myslíš, že jsou ty koktejly hloupost a proč TUKY??

• Citovat
  • Upravit
7
27.7.13 23:22

Ahoj, já mám zkušenosti s jinou proteinovou dietou - Dietalegre - a musím říct, že jsem velmi spokojená. Tuto dietu jsem držela 9 týdnů a zhubla jsem celkem 8 kg a zatím se žádný jo-jo efekt nekonal (držela jsem ji před necelým rokem). Dodržovala jsem přesně to, co doporučují, chodila 1× týdně cvičit (spinning) a cítila se skvěle. Hlavně, byla to první dieta, u které jsem neměla hlad. Kamarádka má zkušenosti s Keto Diet a říkala mi, že jí ta jídla moc nechutnala, já si u Dietalegre nemohla stěžovat, mě to chutnalo moc.. :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
trojska2
3.8.13 10:04

Začala jsem v pondělí, koupila jsem si základní verzi z a 1 500.- Kč. První dyn byly vynikající, opravdu jsem neměla hlad (já žrout) a ani nějak výrazné nezvladatelné chutě. Ale od čtvrtka mi začalo být divně od žaludku (můžu normálně zapít vepřovou šumákem a nic se neděje), začala mě bolet hlava. Tak jsem rovnou skočila do druhé fáze a k večeři jsem si dala karbanátek. Jím teď 2× denně normální dietu (kuře+salát) a snídani + svačiny nápoj. Nápoj sám o sobě není nepřijatelný, není přeslazený, jde to. Normálně netrpím na bolení hlavy, ale do čtvrtka mě hlava pobolívá stále v těch místech kde je to od zažívání. Určitě to bylo dobré, že jsem překonala ty nejhorší první dny bez hladu a šílení po jídle. Uvidím, zkusím vydržet co nejdéle, každé kilo je dobré. Zuzana

• Citovat
  • Upravit
5
11.8.13 06:25

Ahoj, nevím, jestli to tu ještě někdo čte, každopádně bych ráda přidala příspěvek :). V březnu jsem začala s ketodiet. Po 3 týdnech jsem byla o 8 kg lehčí. Bohužel jsem tuto dietu na jedné oslavě porušila a nedokázala se k ní vrátit. Neustále jsem měla velký hlad a chutě. Trvalo mi to 4 měsíce, než jsem se opět rozhodla. Překvapilo mě, že za ty 4 měsíce, kdy jsem doslova žrala, tak jsem přibrala jen 4 kg. Dnes jsem na této dietě 4.týden a 10kg dole a odhodlaná pokračovat dál :). A to už rozhodně nejsem nejmladší :). Všem, kteří tuto dietu drží, držím mooooc palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babes
24.8.13 18:02

sarkaPK

Dobrý den Šárko, děkuji za Váš logický příspěvek, který mě odradil od koupě KETO DIETY.
Je mně 60 a ještě bych si přivodila nějaké zdravotní problémy, které zatím/klepu/ nemám. Mám sice nadváhu, ale začnu s jídelníčkem Ing. Havlíčka. Mějte se pěkně a ještě jednou děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Majda17
20.11.13 21:33

pomoooc

Holky ahooj, potřebuju pomoci. zítra zacinam s KetoDiet, mám dávky zatím na 14 dní. Ale neměla jsem u toho odměrku a žádnou doma nemám. Poradíte mi kolik to je asi normálních velkých lžic?? Prosím napište, díky moooc :potlesk: :potlesk: :potlesk: :*

• Citovat
  • Upravit
Majda17
20.11.13 21:36
@Majda17 píše:
Holky ahooj, potřebuju pomoci. zítra zacinam s KetoDiet, mám dávky zatím na 14 dní. Ale neměla jsem u toho odměrku a žádnou doma nemám. Poradíte mi kolik to je asi normálních velkých lžic?? Prosím napište, díky moooc :potlesk: :potlesk: :potlesk: :*
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková