Zkušenosti s Keto Diet

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
27.2.14 12:52

Já si taky myslím, že ničím. Jedině, že je strava nevyvážená, co se sacharidů týče…ale když zjistíš, že jsi těhotná, tak to vyrovnáš, ne?
Takže jsi měla jen ty tři měsíce? Bez ty druhý fáze? To bude možná důvod, proč jsi zas něco nabrala zpátky…i když z 30 kilo je 8 za rok skoro detail :-)
Mě prvně koktejly problém nedělaly, teď napodruhý se mi z nich normálně zvedá žaludek. Takže jsem koupila i tyčinky a omelety a to už se dá…jen ta cena je docela mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.2.14 13:33

@rtima jj měla jsem ty 3 měsíce a pak jeden koktejl k večeři ńějakej čas. Ale je to vidět, těch 8 kg mě šíleně štve :-( Je jasný že pokud bych zjistila těhotenství tak skončím. Ale taky jsem přemýšlela o vitamínech… no uvidíme zatím jsme ve fázi snažení a tak to neřeším… ale zase na druhou stranu kolik těhulek se cpe nezdravě a neřešej to že? A co ty co mají cukrovku, ty sacharidy taky nemají ale nebudu nic vědomě dělat to je jasný. Důležitý je zdraví mimča to je jasný :-) Třeba se nám to ani nepovede :-( A co ty? Ty ses dala po porodu znovu na Keto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.2.14 13:43

Po porodu jsem chtěla, ale nějak mi to nešlo, prostě nějak zlobila vůle. Teď už je malýmu 11 měsíců…v létě nás čeká Španělsko, takže jsem si řekla, abych se nemusela koupat ve skafandru :-) nicméně v mým případě je to dlouhá cesta. Ráda bych 40 kilo, ale už teď se držím silou vůle :-) Přibližně za rok bych se chtěla začít snažit o druhý…tak jen doufám, že to nebude jako teď, to jsem přibrala přes dvacet kilo. Bych pak taky nemusela dělat nic jinýho než hubnout, přibírat a zase hubnout.
Neměla jsi po těch 30 kilech takhle rychle problém s kůží na břiše? Já když vidím tu mojí plachtu, tak se docela bojím. A cvičila jsi nebo bez sportu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.2.14 14:06

@rtima necvičila jsem pravidelně ale mám psa a chodím na procházky a taky jsem si pořídila in line brusle a začala provozovat turistiku. Břicho jsem mazala ale převis kůže tam je i když né tak velikej ale to i po 2 dětech a po hubnutí asi nikdy nedám pryč. leda bych šla na plastiku a na to nemám odvahu ani peníze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.2.14 14:06

@rtima A kolik vážíš že chceš tolik sundat to je opravdu hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.2.14 08:47

@rtima A ty už jsi začala? Já se dostávám pomalu do fáze 5-ti koktejlů na den. Taky jsou dobré od společnosti ketofit, cenově nastejno a lepší chuť mají jejich produkty. Včera už jsi neodepsala tak nevím kdy budeš online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
28.2.14 10:17

Jsem tu většinou, když je manžel v práci. Dneska malej hrozně vyvádí, tak sem úplně vyřízená.
Já mám za sebou přesně 4 týdny a 9,2 kg.
Ketofit mě pěkně štvou, někdy před třema nedělema jsem u nich vyhrála balíček na 3 týdny, chtěli moje údaje, že se ozvou a nic. Tak mě to trochu mrzí.
S tím břichem jsem taky říkala, že bych musela na plastiku, ale do toho bych nešla. Možná zkusím nějakou 30 denní výzvu nebo jiný efektivní cvičení.
Jinak moje váha není publikovatelná, momentálně :-) ale když to vezmu reálné, stačilo by mi cca dvacet kilo, pak budu skoro happy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.3.14 12:51

@rtima Ahojky, to je jasný, nepotřebuji vědět Tvou váhu, každá máme nějaké to jwn svoje. Ale 9.2 kg je pekný to se asi hned cítíš lépe co? To jsou teda pacholci, že se už neozvali, tak jim napiš… Hele a jsi v prvním kroku? Já začala dneska tak uvidím, chtěla bych 4 týdny vydržet v prvním kroku a pak se uvidí co dál :-) Já dříve měla FB a tam jsem měla hafo holek co to držely a moc jsme se podporovali, jenže pak jsme zhubla manžel začal šíleně žárlit a FB jsem pro klid v manželství zrušila a jsem moc ráda, že tady je taky někdo s kým o tom pokecat. Nehřešíš? Jsi důsledná? Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.3.14 12:52

@rtima Teď mi to došlo, ty máš Ketofit a né Ketodiet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.3.14 13:03

Já mám ketodiet, ale na fcb jsem i na ketofit a právě na facebooku jsem to vyhrála.
Jinak doma mám jen ketodiet, dneska zrovna mi přišlo 5 balíčků nových, tak uvidím, kolik vydržím.
Já v první fázi chtěla být aspoň dva měsíce, ale hned asi po týdnu jsem to vzdala a přešla do druhý, mě ty koktejly prostě nechutnají.
Na fcb jsem taky, ale zdá se, že moc lidí to teď nedrží, takže pořádně není s kým se podporovat, takže jsem ráda, že seš tady ty. Říkám si, že asi se znova vrátím do ty první fáze, aby ta váha paj trochu dolů, teď se to nějak nehýbe.
Kolik už jsi shodila, že manžel začal žárlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.3.14 13:13

@rtima já shodila skoro 30 kg pak jsem na skoro rok přestala a nyní mám 8 kg nahoře tak se do toho pouštím znova a počítám, že měsíc by mohl stačit. Dostala jsem se z velikosti 46-48 na 38 -40 a nyní jsem tak 40 -42 a to nechci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.3.14 13:23

@rtima ty piješ jen ty koktejly nebo máš i jejich ostatní produkty? Mě teda ty koktejly vyhovují nejvíce. Je to taková rychlovka a můžu si je dělat i dopředu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.3.14 13:23

Pravda, vzdyt jsi to psala, nevim, kam koukam :-)
jo, to uz je znat, to je dost velikosti, me by 40-42 asi stacilo, s moji vejskou tak akorat. kolik měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.3.14 13:25

@mixlevpixle2013 mě ty koktejly právě nechutnaji, vyložeme se mi z nich zveda zaludek, jeste tak zvladnu cokoladu :-) takze mam tycinky a omelety, a k tomu nejaky masicko nebo sejra. ale ted si rikám, že se zas na chvili vrhnu jen na ty koktejly, je to fakt rychly a jako jedno z mala me to donuti jist trochu pravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.3.14 13:59

@rtima měřím cca 171 cm koktejly mi moc chutnaj ale dávám si někdy 2 tablety příchutí nebo dosladím umělým sladidlem. To maso a sýry jsou bílkoviny takže tím nic nezkazíš. Je to jen marketing, že se musí jen jejich bílkoviny, trda aspoň je to můj názor :-) Jsem ráda, že si tady o tom s tebou můžu poklábosit, to je moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková