Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
jakože chápu to dobře za měsíc tím dáš těmi koktejly 15-20kilo dolů?:D
Kdepak, to by snad ani nešlo, za měsíc tak 8-10. Ale pokud chceš být měsíc v první fázi, tak musíš být další dva měsíce ve fázi druhý. Proto tipuju, že potřebuješ shodit max 20 celkem. Deset v první, když chceš držet měsíc a deset v druhý za ty další dva měsíce
už ses bála, že se za měsíc ztratíš, viď? ![]()
Takže to chápu dobře že 1 fáze, pokud je měsíc pak druhá dvojnásobek a třetí trojnásobek?:D..no pokud dám první fázi což bych mohla zvládnout 3-4 týdny nejsou moc tak v té druhé ten koktejl můžu nahradit třeba onou kaší nebo omeletou či tyčinkou ne?:D…jako mě by se líbilo tak těch 15kilo dolů a držet pořád::D
To omeletou to můžeš nahradit už i v první fázi. Tyčinkou c kaší, pokud chceš víc než 8 kilo, tak taky. Ale tu jen jednu denně. V druhý fázi už to nahrazuješ jídlem bohatým na bílkoviny. Maso, sýr, tvaroh, vajíčka. A třetí fáze už je postupnej návrat k normální zdravý stravě, takže začneš přidávat jednou denně trochu rýže, brambor až se dostaneš na klasickou zdravou stravu a u tý už zustaneš
pokud potřebuješ 15 kilo, tak je 3-4 týdny první fáze akorát. V ty první fázi zhubneš tak polovinu až dvě třetiny. Takže až budeš mít o 8-10 kilo míň, můžeš přejít do druhé fáze.
Ta čísla jsou ale lákavá
pokud po těch koktejlech vyloženě není hlad, pak mi to vadit nebude…stejně mám rozvrtanou pusu a ta bolí, pro mě jen líp:D objednala jsem si malinu, čoko a vanilku tak uvidíme, jak zachutnají:D
@rtima píše:
To omeletou to můžeš nahradit už i v první fázi. Tyčinkou c kaší, pokud chceš víc než 8 kilo, tak taky. Ale tu jen jednu denně. V druhý fázi už to nahrazuješ jídlem bohatým na bílkoviny. Maso, sýr, tvaroh, vajíčka. A třetí fáze už je postupnej návrat k normální zdravý stravě, takže začneš přidávat jednou denně trochu rýže, brambor až se dostaneš na klasickou zdravou stravu a u tý už zustanešpokud potřebuješ 15 kilo, tak je 3-4 týdny první fáze akorát. V ty první fázi zhubneš tak polovinu až dvě třetiny. Takže až budeš mít o 8-10 kilo míň, můžeš přejít do druhé fáze.
můžu se zeptat?
to se tedy drží první fáze dokud nezhubneš půlku z toho, co chceš celkem? ![]()
Já se dočetla na ketodiet.cz že právě fáze 1 je tak 3-4 týdny záleží asi indivindi:) teda pokud jsem to dobře pochopila
@evelina_z_londyna
já četla, že minimum je 14 dní a pak 2násobky té první fáze, ale to jsem myslela, že už je to pak spíš na udržení. Já chtěla dát dolů tak 9kg, maximalně 10. teď držím teprv 11. den a mám dole 5kg (nějak jsem nedokázala vynechat cvičení, tak mi to jde fakt půl kg/den a to fakt přesně
) jenže to teda budu mít po úvodní fázi dole 6,5kg a já tu fázi chtěla držet 18 dní (jsem si spočítala kolik dnů máme do velké rodinné oslavy
at si taky můžu něco dát
) a vyšlo mi že se mi tam vejde 18+18×2+18×2 ![]()
ale jestli se tedy hubne druhá půlka průběhem druhé a třetí fáze, tak to už by bylo zas moc, tak teď nevím ![]()
Je to výzva! úplně se začínám těšit:D:D tak snad to dobře dopadne:) jediné co hodlám cvičit je max jóga:D na víc nemám tedka čas:)…jako pokud dám první fázi 2-3 týdny tak to teda jen ty koktejly nebo i občas místo toho něco jiného?:D jmě je to vlastně jedno páč se zubama budu chodit ještě 4* = 4 týdny nevelkého kousání je pro mě jen dobře
ale taky chci dát tak okolo 15kil maximálně,,,ale koukám každému jde váha jinak dolů:)
@mixlevpixle2013 nijak zvlášť, flákám to, jsem spíš ve 2 fázi než v první
váha sice leze dolů, ale rychlostí šneka…co bych taky po 7 týdnech chtěla, že ![]()
@evelina_z_londyna ju,je to individuální, znám lidi, co první fázi drželi třeba tři měsíce, ale tam už se to musí asi víc hlídat, přece jen je to dlouho, tak aby jim z toho bylo dobře. Obecně platí 2-4 týdny. Míň než dva nemá moc význam a víc holt podle potřeby.
@Martina1105 to hubneš hezky, já cvičím taky, každý den, ale jde to pomalu. Ale je fakt, že za první týden jsem taky měla přes 4 kila. Jinak se nemusíš bát, tělo samo ví, jaká váha je pro něj ideální a u takhle malýho úbytku už to v ty druhý fázi zas tak moc nebude. Ale tak 2 kila na druhou fázi bych ještě počítala.
To mě se nestane, že bych řekla, že zhubnu moc ![]()
@rtima tak já jsem taky nikdy nečekala, že toto řeknu
já bych klidně šla dolů i víc, ale manželovi by se to pak moc nelíbilo, tak si na novou váhu zvyknem oba
a já si to pak zvopáknu zas na podzim a půjdu třeba o trochu níž. celkem pravidelně cvičím, tak pod špekama mám svalů dost
dle měření. Takže si myslím, že teda těch 9 bude zatím stačit ![]()
jo jinak můžu doporočut indikační proužky KetoPhan, je jich tam 50ks/100Kč… takhle jsem třeba zkoušela kafe, jak moc mi zpomalí ketozu, jestli si jedno slabý můžu dát…nebo třeba, když zhřešíte, tak jestli je ketoza úplně v čudu, za jak dlouho se do ní vrátíte a tak…ta stovka není zas tak moc ![]()
@Martina1105 taky už jsem nad papírkama uvažovala, ale vždycky pak usoudím, že jsem za celých 7 týdnů nesnědla nic, co bych podle druhé fáze nesměla, takže teoreticky by to nemuselo být potřeba. Ale až ukončím druhou fázi a začnu zařazovat i jiný potraviny, asi pořídím, abych měla trochu přehled. Díky za tip.
Manžel ač si mě našel už když jsem měla pár kilo navíc, tak se mýmu hubnutí nebrání, sám se do toho pustil taky, na něm je to znát opravdu hodně. Já teda svoji svalovou hmotu neznám, ale myslím, že vzhledem k aktivitě tam snad taky nějaká bude ![]()
@rtima
já taky nejím nic nepovolenýho, spíš mne zajímalo, jak rychle se do ketozy dostanu hned ze startu ![]()
pak to kafe, to je moje slabost a hlavně mám vždycky takovou radost, když se mi to zabarví
![]()
tak manžel se tomu taky nebrání, protože vidí jak to vadí mně, on už by byl spokojenej teď jenže já ne ![]()