Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@truhla.magda
tak já mám ještě chvilku čas ![]()
takže jsem ještě v klidu, ale asi to udělám tak, že ty proteinový koktejly budu mít vždy, když se mi nebude chtít nic vařit/mixovat a tak ![]()
nebo na chvilku trochu zmírním ten pohyb a pak až uvidím, co to se mnou dělá budu postupně přidávat. Ale co si budem povídat…stejně toho nesním tolik jak teď (jestli to bude i bolet, tak asi nebude chuť a budu ráda za ty koktejly), takže budu muset trochu zmírnit i tak
nějak to přežiju, však to nebude na věky
zařadím třeba míň agresivní pohyb…já nevím
![]()
ale vyplavit endorfiny někde musím
![]()
@rtima trefila ses přesně s tím věkem
Nejsem prostě žádná mladice
To je nejlepší nakoupit to na co nebudeš mít tolik chutě to je dobrej tah
Hlavně ať se Vám to vydaří podle Vašich představ a vše dopadne ok.
Můžu se zeptat odkud jsi? Já jsem z Prahy…
@mixlevpixle2013 Tak jeden den jsem to lehce neustála s šunkou od kosti a druhej kouskem sýra, takže docela pohoda. Jen váha zlobí, ani se nehne…a když hne, tak nahoru, snad mě aspoň zítra trochu potěší. Vzdycky se uplně mega těším až mi váha ukáže pod dalších deset…jenže do toho mám teď ještě skoro 7 kilo čas…ale už se nemůžu dočkat ![]()
Já jsem z Budějic, v Praze mám babičku a narodila jsem se tam ![]()
Jak pokračuješ ty?
@rtima Ahojky, my měli o víkendu oslavičku tak jsem se držela a udržela… ale váha za víkend jen o 0,1 dolů což mě nemile překvapilo, myslela jsem že to bude víc. No nevadí, budu bojovat dále
To co píšeš není až takový prohřešek
to buď v klidu. A co jinak nového u Tebe?
Já mám za sebou první týden a zatím dole 2,1. Nic moc, čekala jsem víc. Před měsícem jsem po týdnu první fáze měla přesně dvojnásobek 4,2. Ale tak furt lepší než nic.
Ty oslavy jsou fakt za trest, sem zvědavá na malýho narozeniny, přece nejde, abych neochutnala jeho první narozeninovej dort ![]()
Jenže já si řekla, že to chci vydržet aspoň do léta…nebo aspoň do ty doby, dokud nebudu mít 70 kilo, Chjo.
Nejhorší je, že manžel začal o měsíc dřív, takže za 14 dní už bude končit a já budu muset začít vařit. A taky mi bude dělat chutě, to bude teprve mazec ![]()
@rtima když ono je to taky tím, žes tu dietku držela a dáváš to brzo po sobě. Efekt je po 6 měsících nedržení. Takže přerušit a nebo se smířit s pomalejším úbytkem váhy
U mě taky nic moc po týdnu dole 3 kg ale je fakt, že naplno jí držím teprve 2 den
Jak jsi na tom nyní?
Brzo po sobě neee, já ji držela před dvěma lety, pak jsem měla tendenci po porodu, ale to jsem nezvládla. Takže až teď. A držím jí od posledního ledna. Jen ne každý den naplno, občas přidat maso nebo sýr nebo jogurt na salát. To, že říkám, že začnu znova, tím myslím, že začnu znova naplno, jako že čistě jen koktejly.
Dneska mě váhá zklamala, půl kila nahoře, ale to bude zadrženou vodou před ms.
Ahoj holky! tak jsem si deska objednala ketodiet na týden:) jaké me zkušenosti?:) potřebuju se dostat do formy co nejdříve a shodit alespoň 10kilo…opravdu omáhá?:)
Já si pro ni dneska jedu a zítra chci začít- výhoda mám rozvrtanou pusu takže tekutiny příjdou vhod…už se na sebe nemůžu koukat taková koule…takl doufám že to pomůže alespon trochju…přes práci nemám pořádně ani čas se najíst takže jsem zvědavá na porci 5* denně
ale doufám, že to fakt pomůže:)…mám ten na týden tak uvidíme kdyžtak přiobjednám:)…opravdu je ten úbytek tak rychle během prvního týdne vidět?
@evelina_z_londyna já měla během prvního týdne 4,2 kg. Ale co se podporujeme s holkama na stránkách, tak jsouona tom dost podobně. Jen první 3 dny možná budeš mít hlad a může se stát, že tě bude bolet hlava, ale chce to vydržet. Hlavně pak další objednej včas, aby ti to stačilo zavčasu přijít.
Doufám, že to zabere:-D držela jsem i neera deox takže nejedení nebude problém:)
A jak dlouho? Já držela taky, chtěla jsem 10 dní a nakonec jsem dala jen 7. Problém jsem neměla, ale vyloženě mi po tom bolel žaludek. Ale musím uznat, že jako detox dobrý, výsledky tomu nelze upřít. To mi připomíná, že tu mám ještě jedno balení
tak asi až skončím s ketodiet, dám ještě jednu detoxikaci ![]()
no já se třepu na keto už 3 dny a ne a ne mi to dojít až v pátek:/ tak snad ten ubytek pujde rychle a já po měsící vesele naskočím do 2 fáze:D
Tak to zas tak moc zhubnout nepotřebuješ
když plánuješ měsíc první fázi, tak to odhaduju celkem tak na 15-20kilo, to je ráz dva
já se v tý první fázi nějak nemůžu udržet, prostě neodolám a musím si dát kousek sejra nebo šunky, je to boj ![]()