Zkušenosti s Keto Diet

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.3.14 19:29

Holky aky vás tak šíleně bolela hlava?:) občas dokonce bojuju s tím, že ani tu 4 a 5 dávku bych nemusela mít:-D děs!:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.3.14 20:26

Tak hlasim, že jsem dnes byla na mereni složení těla a výsledky jsou -5kg tuku :z :dance: -0,5kg svalů, ale to je dle trenéra super, že je vidět, že je to v pohodě tak malý úbytek svalů a tak velký tuku. Voda nastejno. Mám velkou radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
24.3.14 21:02
@evelina_z_londyna píše:
Holky aky vás tak šíleně bolela hlava?:) občas dokonce bojuju s tím, že ani tu 4 a 5 dávku bych nemusela mít:-D děs!:D

Mě tedy hlava nebolela, ale vím, že to na KetoDiet avízují, že se to může stát…Já někdy dám i 6 dávek když jsem třeba na noční atd., ale někdy se stane, že bych tu 5 tou dávku nemusela. Nemám hlad…, ale i tak se donutím a opravdu dám 5 dávek.
Mě se třeba přejedly omelety a šlo mi to i ušima tak jsem je střelila dál. Tyčinky mi z počátku chutnaly, ale nyní jsem asi odvykla na sladké a dala jsem si tyčinku po cca 14ti dnech a ani jsem jednu nemohla dojíst jak je to sladké.
Mě vyhovují koktejly a klidně bych na nich byla dál. Jednou jsem to zkoušela s nízkotučným mlékem a to bylo strašně hutné takže to ředím 300 ml vody a je to v pohodě. Je pro mě lepší zavřít oči a vypít to než žvýkat omeletu. V 99% mi koktejl chutná a jednou za čas se stane, že musím zavřít oči a pít. To si pak připadám jako v tom americkém pořadu jak pili ty mixované šváby a červy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
24.3.14 21:03
@Martina1105 píše:
Tak hlasim, že jsem dnes byla na mereni složení těla a výsledky jsou -5kg tuku :z :dance: -0,5kg svalů, ale to je dle trenéra super, že je vidět, že je to v pohodě tak malý úbytek svalů a tak velký tuku. Voda nastejno. Mám velkou radost :palec:

Vééélká gratulace!!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.3.14 07:59

@Antoa Taky jsem loni s touto dietou zhubla skoro 30 kg a nyní po roce jsem 7 kg přibrala, tak jsem opět na skok na koktejlech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.3.14 08:00

@Rebecca Tea Věkově jsme na tom stejně a na mě to funguje a je to v pohodě… takže hurá do toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 08:50

Ááá dneska došla další 14 denní dávka! já hci 10 kilo dolů baby!:) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
25.3.14 08:57

Já mám dneska vyloženě den na houby, začíná mě bolet v krku, potřebovala bych se nadopovat vitamíny…no, uvidíme, snad se to srovná i bez nich.
Váha pořád leze jako šnek, ale končit se mi nechce. Už se nemůžu dočkat až se na váze ukáže jiný počáteční číslo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.3.14 09:34

@evelina_z_londyna a kolik máš dole po 14 - dnech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.3.14 09:34

@rtima kočko prý pomáhá třeba na 14 dní dietu přerušit a pak se to zase rozjede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.3.14 09:35

Jinak hlásím, že za 5 dní mám dole 4,2 kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 09:41

@mixlevpixle2013 teprve dneska mi došla na 14 dní tak uvidíme:D musím se držet a asi si založím blog at mě to motivuje!:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.3.14 10:00
@evelina_z_londyna ráda se přidám :-) Pochopila jsem to špatně, další dávka…
@evelina_z_londyna píše: Ááá dneska došla další 14 denní dávka! já hci 10 kilo dolů baby!:) :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
25.3.14 10:40
@mixlevpixle2013 píše:
@Antoa Taky jsem loni s touto dietou zhubla skoro 30 kg a nyní po roce jsem 7 kg přibrala, tak jsem opět na skok na koktejlech :-)

za Jak dlouho a na jakych fazich jsi to shodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.3.14 12:43

@Antoa byla jsem v prvním kroku cca 3 měsíce, pak jsem byla chvíli cca měsíc v druhém a poté jsem zůstala u zdravé výživy. Ale za rok cca 7 kg zpátky a jelikož to chci mít pod kontrolou chci je do léta sundat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková