Zkušenosti s Keto Diet

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
27.3.14 11:03

@mixlevpixle2013 ja ted vůbec nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.3.14 12:37

@Martina1105 jak to že nic? to není možný přece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
27.3.14 12:44

@mixlevpixle2013 ja nevím už 5dni mi váha uplne stoji. Nevím, cim to :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.3.14 12:48

@Martina1105 nemáš před mensez? To se mě taky vždy zastaví… napadá mě jestli dost piješ a jestli jíš alespoň trochu té povolené zeleniny? Jak dlouho držíš? Kolik jsi sundala dolů kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
27.3.14 13:29

@mixlevpixle2013 asi to bude tou ms. Uz 2 dny me boli břicho a ta mrcha furt nikde :cert: každý den cvičím. Piju tak, že je ze mne průtokový ohřívač :D celkem jsem sundala 5.5kg z toho 5kg tuku. Jenže ja uz pomalu chtěla jit do druhe fáze, abych stihla oslavu a dovolenou :oops: jo a zeleninu mám 2× denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.3.14 13:49

@Martina1105 tak to bude v pohodě, dostaneš to a odvodníš se, tělo prostě před MS zadržuje vody a ta pak rychle odejde, někdy před MS může váha i stoupnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
27.3.14 13:55

@mixlevpixle2013 tak díky. Zkusím tedy nepropadat panice :hug: :lol: a půjdu do te druhe fáze. Snad to tou ms odejde. Kde je ta potvora :lol: Po dovolene se na to vrhnu znovu. Na ten zbytek nadváhy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.3.14 14:40

Holky, já se tu pár dní neukážu a tady takový vlákna. Koukám jedna šikovnější než druhá. Když tu tak čtu, kolik už jste dřív shodili, skoro se stydím :-)

Já měla dneska ráno přesně o 15 kilo míň-po skoro osmi týdnech, většinu ale v druhý fázi. Prej to na mě vidět je, ale já nevidím nic, jen to poznám trošičku na oblečení.

@mixlevpixle2013 pořád bojuju s tím na pár dní vysadit, jenže mám strach, že už se zpátky k tomu nevrátím.

Co se toho hřešení tyče, já se držím, jen nějak nezvládám první fázi, takže vlastně hřeším jídlem povoleným v druhý fázi…a to tak třikrát denně, takže jsem vlastně skoro pořád jen v druhý fázi. Možná jsem to měla taky udělat tak, že pojedu tři měsíce natvrdo první fázi a pak prostě skončím bez druhý a budu jíst zdravě. Než se trápit dvakrát tak dlouho jenom ve druhý fázi.

Co se zdraví týče, já si loni díky ketodiet rozházela jaterní testy.. jenže co mám dělat, když je to jediná dieta, kterou zvládnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.3.14 14:44

@Martina1105 já před ms taky s váhou stála, dokonce měla i víc. A pak se to pohnulo o to víc, neboj, to bude :-)

Jo a chce to hodně pít, pořád sem se divila, že to neleze, zkoumala jsem, co jsem snědla, po čem to může být… a když sem začala dostatečně pít, váha začla lézt dolů…takže tekutiny jsou základ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.3.14 07:23

Krásné ráno holky hubený :-) Tak já dnes hlásím, že ani deko od včerejška :-( Ale včera jsem málo pila, tak to bude asi tím :-) Přes víkend se vážit nebudu a doufám, že v pondělí budu mile překvapena :-)
Já hřeším zero colou ale to prej se může :-) A taky dávám hodně kávy ale to jsem pila i minule a v pohodě :-)
Tak Vám moc držím palečky a budu čekat na vaše pozitivní zprávy :-)
Jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
28.3.14 08:02
@rtima píše:
@Martina1105 já před ms taky s váhou stála, dokonce měla i víc. A pak se to pohnulo o to víc, neboj, to bude :-)Jo a chce to hodně pít, pořád sem se divila, že to neleze, zkoumala jsem, co jsem snědla, po čem to může být… a když sem začala dostatečně pít, váha začla lézt dolů…takže tekutiny jsou základ

Díky moc. Tak snad to bude pravda. Protoze ted mám strašný chute, tak abych se netrapila zbytecne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
28.3.14 08:04

@mixlevpixle2013 davas kávu? Ja občas jedno presso a pak si t vycitam, protoze mi zpomaluje tu ketozu. Dle tech prouzku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.3.14 08:09

@Martina1105 jj kafe piju s mlíkem, sice bez cukru ale dám tak 3 za den. Konzultovala jsem to i na ketostránkách a prý to nevadí. proužky nemám, tak tohle neřeším ale kafe jsem pila i tenkrát i nyní :-) A bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.14 08:47

Nuže ženy, asi se do toho budu muset více ponořit neb občas prostě nezvládám něco si nedát..takže ráno vždycky vezmu do pusy mini crossianty ale vždycky jen ten vrch a těstoo ne- moje uchylka a pak se celý den držím…asi budu must vypustit i to a přes víkend to snad dám a pak už problém nebude…myslíte, že to moc vadí? :,(…jinak jsem si objednala i zelůenou kávu třeba to podpoří a pujde to rychleji,,,a pít to teda můžu ty koktejly jen teplé:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
28.3.14 20:18

@mixlevpixle2013 tak je pravda, ze to ketozu nezastavuje, ale jen zpomaluje. Tak ted už si budu dávat presso bez výčitek. Ja ho piju samotný bez ničeho, jinak mi nechutna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková