Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
8.5.14 16:49

@kareliaslims Já se řídím tím, že pokud tam je jen zelenina a jeden bílek, případně plátek sýra, tak tím ketojídlo nahradit nelze, to bys sama poznala, že bys měla brzy hlad. Pokud si dáš maso nebo dvě vejce, tak už to je jako jedno ketojídlo. Ty jsi ale na začátku a tam je nejlepší vydržet alespoň ty 3 nebo 4 týdny jen na ketojídlech a prokládat to tou zeleninou, ničím nevylepšenou, tak jdou kila nejlíp dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 16:55

@Ayowaris

Ano, já zatím nechci do mnou uvařených jídel nic přidávat, řídím se recepty na jejich stránkách, jen s obměnou zeleniny.

teď jsem měla v 16h svačinu, potřebovala jsem nutně něco kousat tak jsem se rozhodla pro ketotyčky (mají se jíst 2), já snědla jen jednu a na dojezení jsem si udělala tu cuketku a ještě jsem jí polovinu v mističce nechala. Tak za hodku ji dojím a pak v 19h si dám buď koktejl nebo jejich amoletu.

Bude to tak v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.14 16:59

@kareliaslims píšeš to správné, tyčinky jsou dvě…já myslela jako jedno jídlo. Ten příklad je úplně ideální. Až doděláš ketodiet koktejl, klidně si kup jiný, holky si je dost chválí, myslím, že kromě ceny v tom žádný velký rozdíl nebude. Jen si kup nějaký vitamíny a minerály v tabletách, aby tělu nechyběly. Ostatní výrobky si můžeš koupit dál u ketodiet nebo ketofit nebo nově jsem objevila ketoaktiv, tam mají obrovskej výběr všeho sladkého.

@kareliaslims já myslím, že to bude dietou, v těch prvních dnech to bejvá běžný. Já ji držím de facto potřetí, první dvě v pohodě…ale teď potřetí mám chutě taky šílený a nejenom na sladký…a to mám už jedenáctý den, vůbec to nechápu.

@Ayowaris budu ji teda taky měřit ráno, stejně, když se poruší, trvá to zas tři dny než nastane, takže se nemusím bát, že by se mi to neukázalo.
Co se týče složení proteiňáků, nekoukala jsem, ale spousta holek to pije běžně, takže bych se asi nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
8.5.14 17:02

@kareliaslims Myslím, že jo. Rozestup mezi ketojídly má být ty tři hodiny. A k nim nebo mezi tím si dáš libovolně tu zeleninu tak rozumně, aby se člověk nepřežral :lol: Akorát si nejsem jistá s těma jejich tyčinkama, jestli dvě najednou nebo ne, už se to tu probíralo, já to nevím, nemám je koupený. Měla jsem tu před dietou gurareta protein. tyčinky, chtěla jsem tím nahrazovat svačiny, když nejsem doma, ale tak brutálně mi nechutnaly, že mi tu furt leží, a kvůli tomu se bojím objednat ty ketotyčky a jiné ketojídlo. Jsem ráda, že dám ten koktejl, který mi mimochodem prvně několikrát zvedl kufr. Ale to bylo příchutěma, můžu z nich asi jen tři, po ostatních bych hned hodila šavli. A ještě ke všemu přestali dělat pro mě tu nej příchuť, mandlovou. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 18:18

Holky děkuji za odpovědi, zeptám se vás obou, protože každá máte nějakou tu zkušenost.

jaké příchutě jsou podle vás nejlepší? Já mám vanilka, čokoláda, vanilka/lískový ořech a ani jedna mi tedy nechutná. Myslíte že ovocné jsou lepší? Nebo třeba karamel?

A taky, kdy si budu moci dát třeba jablko a nebo jogurt? Jedli jste u prvního kroku mléčné výrobky? nejspíš ne, ale kdy jste je tedy začali zařazovat.

rtima : Takže myslíš že bych mohla potom koupit ten protein na předešlé stránce a zbylé produkty od Ketodiet? já si naivně myslela že to má nějaké spec. složení a s jiným výrobkem by to nefungovalo. Protože ta cena za ten protein a jejich koktejl je tedy rozdíl a ještě tam lidé píší jak je strašně dobrý chuťově.

Ayowaris : ty ketotyčky tak hnusný zase tedy nejsou, mají čokoládové a i když to do čokolády má daleko tak za prvé, mi to dělá dobře že můžu kousat a ne jen pít a taky jsem si všimla že mě víc zasytí než ten koktejl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.14 18:32

@kareliaslims podle mě můžeš proteiňák, ten jejich asi navíc obsahuje důležitý vitamíny. Ale ty doplníš i jinak. Já zatím žádný jiný nezkoušela, protože ketodiet mám zásobu tak na půl roku…ale další už taky kupovat nebudu. Nejvíc mi chutná ten čokoládovej už míchanej, ale ten už nevyrábí. Ten klasik dávám už jen bez příchutí do placek. I když teď mi dvě balení budou procházet, tak je asi budu muset začít pít, fuj.

@Ayowaris mě koktejl zvedá žaludek pořád, teď už ho dávám do teplý vody, a nejlépe nechat odstát dýl než deset minut, ale i tak je to za trest. Tyčinky mi docela chutnají, ale musela sem si zvykat. Omelety taky jdou, ale polívky-to je mega hnus, aspoň teda pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 18:44

@rtima

aha, oni dřív měli koktejly rovnou namíchané? To mohlo být lepší a nebo by mohli vylepšit chuť těch tablet.
Mohu se zeptat jaké máš tablety ty?

Ty tyčky opravdu celkem jdou. O polévkách jsem také četla že jsou hnusný takže bych do nich nešla. nejlepší asi budou na jídlo ty omelety protože se na ně dá dát uvařená zelenina a je to hned lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 19:15

Holky:-( já něco provedla, nevydržela jsem a jak měli naši oslavu a syn tu měl nahoře pár dezertů tak jsem si dvakrát kousla do čokoládovýho, požvejkala v puse a vyplivla a pak jsem to stejné chtěla udělat s jablečným závinem, ale ten se mi bohužel podařilo polknout :-( nějak jsem se blbě nadechla nebo co a bylo to :-( Ale byl tenkej a ukousla jsem si maximálně centimetr.

Pokazila jsem všechno že? :-( :-(

Jinak to nechápu, ale ráno jsem měla 71,5 (nahá) a teď když jsem se vážila tak 73,2 sice oblečená, ale žádné těžké oblečení na sobě nemám. Myslíte že to jsou tekutiny a nestrávená potrava třeba? :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
8.5.14 19:45

@kareliaslims Na tu váhu je lepší přes den nelézt, taky mi to naměří víc než ráno. Určitě tím kouskem nic pokažené nebude, přece 1 cm nemůže tolik ovlivnit hladinu cukru v krvi. Nejlíp to zjistíš těmi proužky na měření ketózy.

K těm příchutím: já do sebe dostanu jen mandlový (už mi došel, achjo), karamelový, banánový a kokosový. Nejhnusnější je podle mě čokoládový, kávový a vanilko-oříškový. Nechutnají mi bohužel ani ovocné kromě toho banánu, do kterého si přidávám špetku mleté skořice. Ostatní ovocné mi fakt málem vyvrátily žaludek, obzvlášť příchuť granátové jablko. Jen to píšu a chce se mi :poblion:

Jinak ty guareta tyčinky mám různé příchutě, přes čokoládu, jablko až kokos a jako ty příchutě tam jsou ok, ale mně vadí struktura, mám pocit, že je tam namleté maso a vydává se za deli tyčinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.14 19:48

@kareliaslims v klidu, večer je váha vždycky o dost větší :-D a ten kousek štrůdlu nemá dost sacharidů na to, aby tispokazil ketozu. Takže to s hubnutím ani nehne, buď úplně v pohodě.
Já jim denně jeden někdy i víc bílých jogurtů, piju mlíko, citrónovou šťávu, jim slunečnicový semínka a ketozu mi to nerozhází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 19:50

@Ayowaris

Vážně? To jsem si oddychla, já bych to snad celý z naštvanosti vzdala, ale to nechci, chci alespoň vydržet těch 11 dní na které tu dietu mám a pak se uvidí.

ty jejich tyčky ve mě tedy nevyvolávají pocit že jím maso, spíš bych řekla že tam cítím ten protejňák slisovaný to tyčky, ale opravdu mě ta tyčka zasytí..te´d jsem měla opět jen jednu a k tomu zbytek cukety co jsem si uvařila. To po koktejlu mám hlad.

Já mám právě tu čokoládu a vanilko/oříšek a teda fakt už to nemůžu pozřít, jen si říkám že to nemá cenu kupovat za 100kč + poštovné to jejich balení když mám dietu zatím jen na těch 11 dní. Ke všemu přemýšlím o zakoupení toho protejnu o kterém se tu psalo, lidé co jej zakoupili ho jen a jen chválili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 19:52

@rtima

a to v 1.kroku? Jogurt? Ale jen bílý že? Ničím nedochucený, bože, jak já bych si ho dala i takto kyselej. Ale nemám ráda ty s označením Light..nízkotučné ano, ale v mezích normálu, tak do 5% tuku.

Jsem dnes šíleně, ale šíleně nafouklá, asi začnu lítat vzduchem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.14 19:52

@kareliaslims hele a ty tyčinky tvoje jsou teda taky proteinový? Nebo spíš vhodný pro proteinovou dietu? Že bych je od tebe třeba koupila. Nebo vyměnila za mandli, která mi tu ještě zůstala. Já ty příchutě nepoužívám vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
8.5.14 19:55

K těm mléčným výrobkům: já si taky někdy dala půlku bílýho jogurtu smíchaného s nastrouhanou okurkou a ochutila jsem si to, abych to měla jako tzatziki a taky se nic nestalo. Nebo kousek sýra. U všeho si kontroluju, kolik to má sacharidů. Nebo jsem si dala i rajče do salátu a taky nic pokaženého.
Ale celý jablko, jak píšeš, kareliaslims, tak to půjde až ve třetím kroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.14 19:56

@kareliaslims v prvním kroku by se měla max jedna lžíce jogurtu a jedna lžíce semínek a jedna lžíce citrónový šťávy…ale já si to dávám do salátu, a ten si dělám třeba třikrát za den, takže toho sním mnohem víc. Vím, že bych neměla, ale ketozu mám pořád, tak to neřeším.

Ty tyčky jsou takový dost hutný, první byla hnus, ale zvykla jsem si, chutnali mi ty třešňový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková