Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3663
9.5.14 11:59

Protein Diet by Ellie

Chtěla bych se zeptat jakou Keto dietu držíte? Já začínám tu proteinovou dietu by Elie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.5.14 12:50

@kareliaslims Mně se euforie dostavovala nenápadně s tím, jak mizely kila. Ale já jsem založením dost melancholik, tak to asi nemělo u mě ten správný účinek. Rozhodně nemůžu ale říct, že bych trpěla, že tu dietu držím, nebo že bych z toho byla stresovaná. Mně dělá radost už jen to, že vím, co a kdy si dám, tj. ty koktejly a tu zeleninku.
@Michaela 27 Koukám, že to je skoro na vlas podobné Ketodiet, co držím já a pár ostatních. Podobné jsou ještě ketofit a ketoaktiv, akorát ty myslím zařazují bílkovinné jídlo už od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
9.5.14 16:10

@Ayowaris Já jsem právě chtěla vědět kdo co drží, protože tu čtu že někdo už jí normální proteinová jídla od začátku a někdo ne :-)TAK mě to celkem zajímá. A na jaký princip je ta vaše dieta? úplně stejná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.5.14 18:00

@Michaela 27 Je to úplně stejný, mrkněte: www.ketodiet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
9.5.14 18:54

@Ayowaris máte pravdu je to úplně stejné :-) akorát mi přijde že ty Ketoprodukty jsou docela dost drahé. Vy je využíváte? Nebo si kupujete jiné proteinové koktejly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
9.5.14 20:00
@Michaela 27 píše:
Chtěla bych se zeptat jakou Keto dietu držíte? Já začínám tu proteinovou dietu by Elie

Držela jsem Přesně tu. Vyšla mnihem levněji, než ketodiet. Maximální spokojenost. Dokonce jsem ani nedodržela ty faze a ani půl kg zpet. Prostě nic :palec: mam to i podloženo složením těla před a po a výsledky výborne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.5.14 20:38

@Ayowaris

No já dnes měla odpoledne šílený stav únavy, ale takový ten smrtelná, jazyk se mi lepil na patro, sucho v ústech, oči se zavíraly..prostě hrůza.

Vím že jsem se už jednou ptala, ale chci se ujistit než kliknu na tlačítko KOUPIT..opravdu mohu tímto proteinem http://www.nu3tion.cz/…rotein-wpc80 zcela nahradit účinek protejnu od Ketodiet?

Pokud ano, chci se také zeptat, zda tedy nebude problém že si nakoupím různá ketojídla ale od různých výrobců těchto diet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.5.14 20:38

Jsem asi slepá, ale kde má dieta své webovky? děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.5.14 20:43

Pokud máte někdo zájem prodám 5ks slaninových omelet, 6ks sýrových omelet, 5ks žampionových omelet a 4ks jablečno-skořicové kaše.
Cena 900 Kč včetně poštovného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.5.14 21:23

Hmm tak jsem se dívala na ty tyčinky u Ketoaktiv a v balení jich je jen 7ks kdežto u Ketodiet 14ks a cena je de facto stejná. To mě trochu zklamalo, protože reklamují že jsou nejlevnější :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
9.5.14 23:04

@Martina1105 a mohla by jste mi poradit nějaké proteinové koktejly? jak dlouho jste držela první fázi? kolik jste shodila a z kolika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.5.14 23:43

@Michaela 27 Já z té ketodiety využívám jen ty koktejly a chystám se přejít na nějaký proteiňáky plus vitamíny, až mi dojdou zásoby.
@kareliaslims Ty stavy únavy, sucho v puse je fakt dehydratace. Chce to hooodně zvýšit příjem tekutin. Co to držím, tak mám furt v ruce skleničku nebo flašku vody, už ani nikam nevyjdu, aniž bych neměla s sebou vodu. A čím víc se vypije, tím je hubnutí jistější.
A pokud jde o tu náhradu proteiňáku za keto proteiny, tak si myslím, že se tím fakt nic pokazit nemůže, že je to de facto stejný, akorát to bude chtít doplňovat vitamíny a minerály, což stejně už dělám. Uvažuju ještě nad tímhle proteinovým nápojem, že je přímo zaměřený na tu redukci a je tam i ten L-karnitin: http://www.fitnessobchod.com/…ni-napoj.htm
@Martina1105 Můžu se zeptat? Vy jste držela tu dietu by Elie? A bez dodržení fází a zatím jste nenabrala? A přijímáte už normálně sacharidy? Já se bojím toho, že jak si začnu dávat třeba i celozrnný chleba nebo rýži, že to rychle naberu díky tomu, že to tělo nějakou dobu nedostávalo, tak si bude chtít udělat extra zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
10.5.14 07:12

@Ayowaris

Jenže já právě piji, sklenici mám u sebe kam se hnu, vypiji určitě 2,5l-3l denně. Včera když mi bylo tak zle tak jsem celou dobu pila a najednou smrtelná únava a nedalo se to vůbec vydržet.
Jinak jsem se vážila a mám jen kilo dole (od úterý) tak opravdu nechápu co dělám špatně. Jím jen Keto a mezi tím jídla povolená v 1.kroku.

Ten proteiňák vyladá sice zajímavě, ale nic pro mě, já nesnesu nic v čem je L carnitin, zelený čaj a podobné spalovače. mě to dělá "zfetovaný " stav.

Bohužel mi dochází koktejl od Keto a já než objednám další se logicky snažím najít něco stejného ale levnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.5.14 09:45

Kolik prosím dáváte u Ketodiet v 1.fázi odměrek do nápoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
10.5.14 12:56

@kareliaslims Mě to jen tak napadlo, ten pitný režim, jak jsi psala, že máš sucho v puse a tak. To je dobře, že tolik piješ. Ty únavy by ale měly přejít, možná je to fakt jen ten začátek, každé tělo reaguje jinak. Já byla na začátku ještě ke všemu nachcípaná, takže jsem se taky necítila nijak dobře a chtělo se mi spát během dne, což jsem připisovala celkovému oslabení.
To je zajímavá info o tom L-carnitinu a jiných spalovačích, to by mě ani nenapadlo, že to tak na někoho může působit, pane jo! Já s tím zkušenost ani nemám, nikdy jsem to nebrala.
@anerii Dávají se dvě odměrky a myslím v každé fázi, nejen v první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková