Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Martina1105 píše:
@rtima tak jsem to nemyslelamyslím dvě kila, abych měla ted splněny cíl. Pak si dam zas další. 300g za 3 dny.
Jinak jsem spokojena a mám dole 6,5kg
Ja bych to nejraději tak udělala, ale bojím se, aby se mi ty kilca nevrátilyA ty se na tu dietu vždycky tak tesis?
Hele já taky tenkrát na měsíc přerušila a nahoru to šlo o 0,5 kg a pak šupem dolu po tom měsíci a znovunasazení koktejlů ![]()
@mixlevpixle2013 to zni vic, než pozitivne
ja zkusím vysadit a počkám na ty zuby. Kdyby to šlo nějak nahoru, tak se vrátím do 1 fáze a budu držet dál ![]()
@mixlevpixle2013 jeéé, tos mě potěšila, já taky doufám, že na tom budu stejně jako ty. Že to po ty pauze půjde dolů velkým šupem
nahoru to teda zatím taky nejde, naštěstí.
@Martina1105 hele, normálně se netěším, před rokem jsem s tím dokonce po třech dnech švihla…ale teď jsem se tak nějak naprogramovala, že to prostě dokážu, takže se vlastně těším. Navíc mi teda teď v ty pauze to ostatní jídloa ani nijak zvlášť nechutná a připadám si jak žok, zatímco při ketodiet se cítím tak hezky lehce, což je teda příjemný. A hlavně se samozřejmě těším na to, jak budu krááásná
![]()
Holky, díky moc. Tak jsem se nakonec rozhodla, že do příští neděle si davam pauzu. Abych se dala do kupy a nabrala pozitivní energii. Navíc nás čeka velka rodinna oslava, tak mi to přijde vhod. Pak jdu v pondělí na zkoušku na „stary“ kolena, tak oslavím neúspěch.
Jinak každý mi říka, jak mi to sluši a je to super. Jenže po mym strašným porodu mám stále dotrhane břicho, že musím ušetřit na plastiku, ted uz si ji zasloužím, když jsem tak pěkně zhubla ![]()
Ale zas o to víc je to vidět, jak to mám poničene.
před tím to bylo schovaný pod špekem ![]()
@Martina1105 Jo a Marti, když jsi psala o kokteilech, vím, že to koktail není, ale máš ráda smoothie?
já se do toho poslední dobou úplně zamilovala a po raním běhání si dávám ![]()
Ahoj holky,
už dlouho nad něčím takovým uvažuji i s přítelem a ted jsme se rozhodli to zkusit.
Pročetla jsem recenzi a chtěla jsem se zeptat, co konkrétně používáte, četla jsem tu, že někdo mí přímo KETODIET, někdo zase obdobný přípravek.
Chtěla bych zvolit tu nejlacinější fungující variantu, poradíte mi prosím? ![]()
Děkuji
@kellynka23 já mám ketodiet a ketofit. Nejlevnější asi bude objednat si přímo proteinový koktejl z nějakých fitness stránek. Vím o holkách, co to tak mají a naprosto v pohodě.
Holky, tak je to v háji. Tenhle týden jsem chtěla už třikrát začít, ale prostě to nejde. To byl přesně ten důvod, proč jsem se bála pauzy. Nemáte nějakej tip, jak se do toho zase vrhnout a ty první dny překonat???
Tak jsem se k tomu zase dokopala, už týden, včera jsem měla mega krizi, že jsem si musela upéct lněný chleba, abych si nakonec nedala něco, čím bych to úplně porušila. Mám ale pořád problém se udržet v první fázi, neobejdu se bez jogurtu na salát. A dávám si hodně mlíka, to taky zpomaluje…c pak se divím, že mám jen 2,5 kila za první týden ![]()
Ahoj všem. Dnes jsem začala s Ketodiet, mám nakoupeno na 11 dní (přes inzerát, nemám tolik peněz na plnou cenu a také jsem to chtěla prvně vyzkoušet)..ráno jsem měla kokteil, no, že by mi chutnal to né, ale šlo to. Teď jsem si dala svačinu, zkusila jsem jablečno-skořicovou kaši, ale snědla jsem jí jen půlku, víc nešlo, navalovalo se mi a tak jsem se dojedla jednou tyčinkou. Což by mohlo být v pořádku, 1/2 kaše a jedna tyčka, když 2 tyčky jsou jako jedno jídlo, ne?
Každopádně se od rána cítím divně, mám studené ruce, jsem taková ospalá..a to už po prvním koktejlu? Tělu chybí tolik sacharidy? Je to možné?
Jinak já měřím 174cm a mám 73 kilo, vzhledem k tomu že nesporotuji a nemám tělo pevné tak mám kolem břicha jednu velkou, ale velkou pneumatiku, zadek, boky, nohy, to mám celulitidu i na stehnech z vrchu…šílené, do ničeho se nevejdu. Potřebuji nebo tedy chci, dát dolů 10kg, na 63kg..Byly doby kdy jsem si připadala tlustá i při této váze, ale teď bych byla nejvíc spokojená.
Takže ale potřebuji motivaci a podporu..děkuji všem ![]()
Také bych se ráda zeptala jak je to s těmi recepty co mají na stránkách Ketodiet..ty jídla se můžou jíst kdykoliv během dne nebo se tím vždy nahradí jedno Keto jídlo?
Nemyslím tím jen samotnou zeleninu, to je mi jasný že ta se může kdykoliv, jde mi o teplý recept..jeslti ho můžu jíst jako další jídlo, takže nebudu jíst jen 5× denně a nebo ubrat jedno s Keto jídel a tím receptem jej nahradit? ![]()
@kareliaslims Kaše jsou dost zvláštní, ale už jsem si na ně zvykla, takže mi nevadí, jediný, co nedám, jsou polívky. myslím, že půl kaše a jedna tyčka je tak akorát jedno jídlo.
zima je mi taky pořád, je co začnu ketodiet, už mrznu
tělu asi chybí hodně, ale zvykne si, neboj.
Já mám stejnou vejšku jako ty a tu tvojí váhu považuju za splnění snu
ale chápu, že každý to má jinak.
co se receptů týče-pokud tam jsou vajíčka, tak dva bílky nahrazují jedno jídlo, takže jedno vynecháš. Občas se do jídla přidává ten proteinovej prášek a tím pádem taky koktejl vynecháš.
Ahoj holky, jsem také na ketodietě, už od půlky března a mám dole 9kg, což by bylo pěkný, ale do mé ideální (resp. normální) váhy je ještě daleko. Propadám ale beznaději. Už 2 týdny váha stagnuje, zasekla se, přitom jsem stále na 5× denně koktejly plus povolená zelenina. Ani mlíko si nikam nepřidávám, páč ho nemusím. Kontroluju si ketózu proužkama a stále ji mám, tak nechápu, že ty tuky se furt drží. Začínám hysterčit, že tělo si zvyklo, a nevím, co dělat, aby to šlo zas tak pěkně dolů. Cvičím obden, cca 45 min, k tomu pohyb kolem dvou dětí. Mám dojem, že mi je snad nějak geneticky dáno zůstat taková, jaká jsem.
Míry jsou taky stejný. Přece nevypustím jeden koktejl, aby příjem byl ještě menší?
Už teď mám myšlenky jak anorektičky při pohledu na normální jídla, co vařím rodině.
@Ayowaris já začala na konci ledna a na konci března už váha taky stávkovala, tak jsem si dala měsíc pauzu…ale ničemu to nepomohlo, sice po tom měsíci se to zase pohlo, ale zdaleka ne tak, jak bych si představovala. Navíc tedy ač je to skoro nemožný, tak se mi zdá, že mám větší úbytky, když nepiju jen koktejl, ale přidám k tomu třeba dvě ketojídla.
Podle toho, že už jsi na ketodiet skoro dva měsíce, tak 9 kilo je sice fajn, ale třeba já to měla za měsíc. Takže podle toho soudím, že buď potřebuješ zhubnout jen málo a tělo se podle toho řídí a taky proto teď váha stojí…a pokud to tak není, vůbec si to nedovedu vysvětlit.
Jídlo bych určitě nevynechávala, to není zdravý. Piješ dost? Možná se zkus poradit na stránkách na chatu, co si o tom myslí a jak to zase nastartovat.