Zkušenosti s Keto Diet

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
29.3.14 09:28

@Martina1105 prave si dávám kávu a vzpomela jsem si na tebe…takze tukam kafem na rychle hubnuti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
30.3.14 12:00

Mě včera váha vyloženě nasejřila, takže jsem si řekla, že si tu pauzu fakt dám, akorát se to hodí, dneska má syn první narozeniny a oslavu :-D jenže nějak se nemůžu přinutit něco sníst, prostě to nedokážu. Nevím, čeho se bojím… Chjo, je to fakt boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 12:42

Holky já mám pocot že s tím spíše nabírám!!!nestalo se vám to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
31.3.14 07:30

@evelina_z_londyna jak dlouho to bereš? Ze začátku se to někdy může stát… dávkuješ přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.14 15:47

Týden a dopnuju o tvaroh nebo tak a nechpu prič vy hubnete a já mám více :,( uplně tu váhu nbesnáším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
31.3.14 19:38

@evelina_z_londyna možná to bude v tom tvarohu, zkus to alespoň na začátku bez něj, aby sis tu ketozu nenarušovala mléčnou laktozou.

Jinak já tedy od včera dala pauzu, na váhu radši stoupat nebudu, ale fakt se musím přemlouvat, abych jedla něco jinýho, nějak mi to nechutná, asi jsem si zvykla :-D každopádně měsíc to nevydržím, tak dva týdny max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
31.3.14 20:31

Holky, nevím jak je to mozny, ale ja si včera dala 4dcl vína :oops:
A ketoza v prcicich :,(
Nevíte?? Mám zas do první fáze, nebo pokračovat v druhé fázi dal :nevim:
Ja jsem takova koza :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
31.3.14 20:42

@Martina1105 když nasadíš první fázi, dostaneš se zpátky do ketozy rychleji. I s tou druhou fází by to jít mělo, ale pomaleji a ketoza bude asi slabší, což by nemělo vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
1.4.14 07:33

@Martina1105 alkohol to prostě stopne ale myslím, že klidně dál pokračuj ve druhé fázi, tělo se přizpůsobí…
Já taky včera hřešila prasárnama a mám ketozu v prčicích :-(
Takže ode dneška nanovo ale je prvního tak se to zvládne v pohodě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.4.14 08:20

Dobrý den, prodám balení Express Diet (5ti denní proteinová dieta)

Originál balení obsahovalo:
rajská polévka 2 ks
sýrový krém 3 ks žampiónová polévka 3 ks
chřestový krém 2 ks
jablečno-skořicová kaše 3 ks
vanilkovo-malinová kaše 2 ks čokoládový koktejl s malinami 3 ks
jahodový koktejl 2 ks

Nyní odebráno:
1× polévka rajčatová
1× vanilkovo-malinová kaše

Původní cena: 1 344,00
Nyní: 1 000,00 + zaslání na dobírku

Expirace: 10/2015

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
3.4.14 18:55

Tak holky, jak Vám to jde? Já nic moc…váha jde tak pomalu dolů, že se mi to chce vzdát a dát si od všeho pauzu :oops: :roll:

já nevím, co s tím, ale bojím se, že když to vzdám, tak se mi hned všechno vrátí :(

manžel mi dnes, ale udělal radost a donesl mi věc, kterou jsem si moc přála, aby mi propojila můj hrudní pás s hodinkama, tak mi koupil náramek vivofit, tak třeba to zas bude další vzpruha :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.4.14 19:20

@Martina1105 já od neděle normálně jím a váha se zatím drží a to jí dávám pořádně zabrat :-D je ale pravda, že druhou fázi jsem poctivě dodržela. Kdybych se na ní vykašlala, nevím, jaký by to mělo vliv. Ještě příští týden budu jíst normálně a pak se do toho znova pustím. Sice by ta pauza měla být asi delší, ale to nevydržím :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
3.4.14 19:37

@rtimaD:-D ja právě přemýšlím nad pauzou, protoze mne asi tak za měsíc nebo za dva ceka drátování hubky, kde to chte nechte budu muset na koktejly zase nastoupit. Tak přemýšlím, jestli teda z toho neudelat ted tu pauzu. Nebo spíš jen hledam vymluvu, jak to ted ukončit. :-D
Možná, že to jde tak pomalu, že jsem 2kg od cíle. Tak se tomu nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.4.14 21:28

@Martina1105 tak věta, že mi chybí dvě kila do cíle je docela provokativní :-D to já budu moct říct po dalších třicetikilech, v lepším případě na konci léta, akorát na dovolenou :-D
Píšeš, že to jde pomalu…co to znamená, každej si to představuje trochu jinak :-) hlavní je, že to vůbec jde, protože ty de facto seš na svojí ideální váze. Ale zase je zbytečný se tím trápit nějak extra dlouho a když víš, že za nedlouho budeš stejně kvůli puse muset pít koktejl, klidně bych na to počkala a spojila to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
4.4.14 11:29

@rtima tak jsem to nemyslela :oops: myslím dvě kila, abych měla ted splněny cíl. Pak si dam zas další. 300g za 3 dny.
Jinak jsem spokojena a mám dole 6,5kg :dance:
Ja bych to nejraději tak udělala, ale bojím se, aby se mi ty kilca nevrátily

A ty se na tu dietu vždycky tak tesis? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková