Zkušenosti s Keto Diet

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
21.3.14 08:39

@Antoa mám to taky tak ale jedu naplno první týden, celerová polévka mi moc chutná ale syrovou zeleni moc nemusím :-) Taky u mě vedou koktejly a to ostatní nemusím :-) Tak moc držím palečky.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.14 08:43

Toš jsem zvědavá:D holky můžu k tomu vývar: máme oslavu a z toho se neykroutímD:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.3.14 09:23

:roll: Ahojky holky mate nekdo zkusenost jestki funguje i pri mirne nadvaze 171cm62kg, ale stravuju se zdrave, cvicim takze me napada, ze holky ktere jedlh vse a najednou radikalne omezi sacharidy a kcal, tak je jasne ze sE hubne jedna basen, ja mela 78kg, zacala jrem cvicit a jist jen maso a zeleninu a melb jsem za 3 mesice 50kg… Pak jsem ale prestala jirT maso a s 48kg jsem skoncila s nejhorsim verdiktem doktorky -anorexia nervosa. Zacali me hlidat a ja postupne presla k bulimii. Uz jsem z toho venku ale zpomaleny metab. Prijmam dene áca 600kcl a takhle jsem pribrala. Ma pro me tento ketodiet vubec cenu? omlouvam se za chyby pisu na mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.3.14 09:39

@kikous3 a na co bys chtěla ketodiet? Promin, ale ty se zdrave nestravujes. 600kcal neni ani na bazální metabolismus. To se pak nedivim, že ho máš zpomaleny. Protoze tělo je ve stresu a chce si uložit vse, co jen je mozny, aby se nedostalo tam, kde bylo. Jak dlouho jsi z toho venku? Myslím, že když takhle přemýšlíš u takove váhy, tak to zas tak v pořádku nebude. Promiň, tot muj názor. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.3.14 09:56

Psychicky z toho venku nejsem. Nedokazu se smirit s tim jak jsem tlusta. Kdyz jřem jedla 1000-1200 tak jsem pribirala az 2kg za den 2kg tuku. Hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
21.3.14 12:13
@evelina_z_londyna píše: :-D no n amě byla 1 tableta moc ale bez píchutě mi to příjde jako syrovátka takžepohoda a do jemně perlivé vody nebo obyč teplé?:D mě to v té studenější teda moc nejelo:D

dávám to do studené vody a do 300ml. Koktejl vypiju a hned udělám druhý dám do lednice a za 3 hodiny piji. To se mi osvěčilo nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
21.3.14 12:16
@kikous3 píše:
Psychicky z toho venku nejsem. Nedokazu se smirit s tim jak jsem tlusta. Kdyz jřem jedla 1000-1200 tak jsem pribirala az 2kg za den 2kg tuku. Hruza

chce to opravit si hlavu a pak se opraví i tělo, tot můj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.3.14 12:22

Myslím, že tato dieta je vhodná na větší obezitu a jako nastartování na zdravý režim a životní styl…
Určitě není vhodná pro @kikous3 … holka zlatá začni normálně zdravě jíst, sportuj ale dodávej tělu to co potřebuje. Zlepší se ti psychika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.3.14 15:16

Teda, tady se rozjela diskuze :-)

@Antoa to jsme na tom stejně-časově i kilově, jen já v první fázi vydržela cca 2 týdny, zbytek jsem ve druhý. za skoro 7 týdnů přes 13 kilo.

@kikous3 naprosto souhlasim, potrebujes nastartovat metabolismus a to se te jinak než správným a pravidelným jídlem nepovede. a souhlasím s holkama, tvoje smýšlení není ve stavu, že bys z toho byla venku.

jinak mě koktejl taky nechutná, musím nechat uležet a dát cca 400 vody. jinak já mám ještě ty přímo míchaný čokoládový, ty jsou ještě přijatelný. a ze zeleniny poslední dobou ulítávám na ledovým salátu s okurkou, ředkvičkou a v druhý fázi i rajčetem a na to si udělám jogurtový dresing. jinak zeleninový polívky nebo placky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.3.14 17:24

Dekuji za rady, takze keto je pro me nevhodna a vyhozene penizky asi ze:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.3.14 18:14

@kikous3 teoreticky by až tak nevhodná nebyla. Pokud bys to vzala vážně, tak tě naučí pravidelně jíst, což pro tebe je důležitý. A obsahuje všechny důležitý živiny, takže bys problém mít nemusela. Každopádně nejsem doktor ani výživový poradce…možná by bylo nejlepší zeptat se na jejich stránkách na chatu poradců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
21.3.14 22:17
@rtima píše:
Teda, tady se rozjela diskuze :-)

@Antoa to jsme na tom stejně-časově i kilově, jen já v první fázi vydržela cca 2 týdny, zbytek jsem ve druhý. za skoro 7 týdnů přes 13 kilo.

@kikous3 naprosto souhlasim, potrebujes nastartovat metabolismus a to se te jinak než správným a pravidelným jídlem nepovede. a souhlasím s holkama, tvoje smýšlení není ve stavu, že bys z toho byla venku.

jinak mě koktejl taky nechutná, musím nechat uležet a dát cca 400 vody. jinak já mám ještě ty přímo míchaný čokoládový, ty jsou ještě přijatelný. a ze zeleniny poslední dobou ulítávám na ledovým salátu s okurkou, ředkvičkou a v druhý fázi i rajčetem a na to si udělám jogurtový dresing. jinak zeleninový polívky nebo placky :-)

mě třeba týden váha stojí a pak zase to poskočí o kilo…

Příspěvek upraven 22.03.14 v 18:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
21.3.14 22:19
@rtima píše:
Teda, tady se rozjela diskuze :-)

jinak mě koktejl taky nechutná, musím nechat uležet a dát cca 400 vody. jinak já mám ještě ty přímo míchaný čokoládový, ty jsou ještě přijatelný. a ze zeleniny poslední dobou ulítávám na ledovým salátu s okurkou, ředkvičkou a v druhý fázi i rajčetem a na to si udělám jogurtový dresing. jinak zeleninový polívky nebo placky :-)

ty čokoládové neznám, ale koupila jsem z druhé ruky 950gr. balení a tam je malinko jiné složení a je to nepitelný „hnus“, ale za ty prachy to teda vypiji…ten kilový co nyní nabízí je lahoda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
21.3.14 22:20
@kikous3 píše:
Dekuji za rady, takze keto je pro me nevhodna a vyhozene penizky asi ze:-(

Ketodiet není vhodná pro takové malé váhové úbytky co ty potřebuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
21.3.14 22:55

Děvčata buďte normální, přečtěte si nejdřív co to ketony jsou, jak fungují, co to je ketóza, ale přečtěte si to na nějakých normálních stránkách třeba wikipedie a ne na stránkách příslušné firmy vydělávající na prodeji doplňků.
Zvýšené množství ketonů poškozuje mozek, navíc přehnaná konzumace proteinů velmi zatěžuje ledviny. Zvýšené ketolátky nejsou žádná sranda a když se to přežene může nastat vážný problém, koma, poškození srdečního svalu, jednou jsem u takového případu byla, nic pěkného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková