Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Antoa mám to taky tak ale jedu naplno první týden, celerová polévka mi moc chutná ale syrovou zeleni moc nemusím
Taky u mě vedou koktejly a to ostatní nemusím
Tak moc držím palečky.-)
Toš jsem zvědavá:D holky můžu k tomu vývar: máme oslavu a z toho se neykroutímD:
Ahojky holky mate nekdo zkusenost jestki funguje i pri mirne nadvaze 171cm62kg, ale stravuju se zdrave, cvicim takze me napada, ze holky ktere jedlh vse a najednou radikalne omezi sacharidy a kcal, tak je jasne ze sE hubne jedna basen, ja mela 78kg, zacala jrem cvicit a jist jen maso a zeleninu a melb jsem za 3 mesice 50kg… Pak jsem ale prestala jirT maso a s 48kg jsem skoncila s nejhorsim verdiktem doktorky -anorexia nervosa. Zacali me hlidat a ja postupne presla k bulimii. Uz jsem z toho venku ale zpomaleny metab. Prijmam dene áca 600kcl a takhle jsem pribrala. Ma pro me tento ketodiet vubec cenu? omlouvam se za chyby pisu na mobilu
@kikous3 a na co bys chtěla ketodiet? Promin, ale ty se zdrave nestravujes. 600kcal neni ani na bazální metabolismus. To se pak nedivim, že ho máš zpomaleny. Protoze tělo je ve stresu a chce si uložit vse, co jen je mozny, aby se nedostalo tam, kde bylo. Jak dlouho jsi z toho venku? Myslím, že když takhle přemýšlíš u takove váhy, tak to zas tak v pořádku nebude. Promiň, tot muj názor. ![]()
Psychicky z toho venku nejsem. Nedokazu se smirit s tim jak jsem tlusta. Kdyz jřem jedla 1000-1200 tak jsem pribirala az 2kg za den 2kg tuku. Hruza
@evelina_z_londyna píše:no n amě byla 1 tableta moc ale bez píchutě mi to příjde jako syrovátka takžepohoda a do jemně perlivé vody nebo obyč teplé?:D mě to v té studenější teda moc nejelo:D
dávám to do studené vody a do 300ml. Koktejl vypiju a hned udělám druhý dám do lednice a za 3 hodiny piji. To se mi osvěčilo nejvíce.
@kikous3 píše:
Psychicky z toho venku nejsem. Nedokazu se smirit s tim jak jsem tlusta. Kdyz jřem jedla 1000-1200 tak jsem pribirala az 2kg za den 2kg tuku. Hruza
chce to opravit si hlavu a pak se opraví i tělo, tot můj názor ![]()
Myslím, že tato dieta je vhodná na větší obezitu a jako nastartování na zdravý režim a životní styl…
Určitě není vhodná pro @kikous3 … holka zlatá začni normálně zdravě jíst, sportuj ale dodávej tělu to co potřebuje. Zlepší se ti psychika…
Teda, tady se rozjela diskuze ![]()
@Antoa to jsme na tom stejně-časově i kilově, jen já v první fázi vydržela cca 2 týdny, zbytek jsem ve druhý. za skoro 7 týdnů přes 13 kilo.
@kikous3 naprosto souhlasim, potrebujes nastartovat metabolismus a to se te jinak než správným a pravidelným jídlem nepovede. a souhlasím s holkama, tvoje smýšlení není ve stavu, že bys z toho byla venku.
jinak mě koktejl taky nechutná, musím nechat uležet a dát cca 400 vody. jinak já mám ještě ty přímo míchaný čokoládový, ty jsou ještě přijatelný. a ze zeleniny poslední dobou ulítávám na ledovým salátu s okurkou, ředkvičkou a v druhý fázi i rajčetem a na to si udělám jogurtový dresing. jinak zeleninový polívky nebo placky ![]()
Dekuji za rady, takze keto je pro me nevhodna a vyhozene penizky asi ze:-(
@kikous3 teoreticky by až tak nevhodná nebyla. Pokud bys to vzala vážně, tak tě naučí pravidelně jíst, což pro tebe je důležitý. A obsahuje všechny důležitý živiny, takže bys problém mít nemusela. Každopádně nejsem doktor ani výživový poradce…možná by bylo nejlepší zeptat se na jejich stránkách na chatu poradců.
@rtima píše:
Teda, tady se rozjela diskuze![]()
@Antoa to jsme na tom stejně-časově i kilově, jen já v první fázi vydržela cca 2 týdny, zbytek jsem ve druhý. za skoro 7 týdnů přes 13 kilo.
@kikous3 naprosto souhlasim, potrebujes nastartovat metabolismus a to se te jinak než správným a pravidelným jídlem nepovede. a souhlasím s holkama, tvoje smýšlení není ve stavu, že bys z toho byla venku.
jinak mě koktejl taky nechutná, musím nechat uležet a dát cca 400 vody. jinak já mám ještě ty přímo míchaný čokoládový, ty jsou ještě přijatelný. a ze zeleniny poslední dobou ulítávám na ledovým salátu s okurkou, ředkvičkou a v druhý fázi i rajčetem a na to si udělám jogurtový dresing. jinak zeleninový polívky nebo placky
mě třeba týden váha stojí a pak zase to poskočí o kilo…
Příspěvek upraven 22.03.14 v 18:00
@rtima píše:
Teda, tady se rozjela diskuze![]()
jinak mě koktejl taky nechutná, musím nechat uležet a dát cca 400 vody. jinak já mám ještě ty přímo míchaný čokoládový, ty jsou ještě přijatelný. a ze zeleniny poslední dobou ulítávám na ledovým salátu s okurkou, ředkvičkou a v druhý fázi i rajčetem a na to si udělám jogurtový dresing. jinak zeleninový polívky nebo placky
ty čokoládové neznám, ale koupila jsem z druhé ruky 950gr. balení a tam je malinko jiné složení a je to nepitelný „hnus“, ale za ty prachy to teda vypiji…ten kilový co nyní nabízí je lahoda ![]()
@kikous3 píše:
Dekuji za rady, takze keto je pro me nevhodna a vyhozene penizky asi ze:-(
Ketodiet není vhodná pro takové malé váhové úbytky co ty potřebuješ…
Děvčata buďte normální, přečtěte si nejdřív co to ketony jsou, jak fungují, co to je ketóza, ale přečtěte si to na nějakých normálních stránkách třeba wikipedie a ne na stránkách příslušné firmy vydělávající na prodeji doplňků.
Zvýšené množství ketonů poškozuje mozek, navíc přehnaná konzumace proteinů velmi zatěžuje ledviny. Zvýšené ketolátky nejsou žádná sranda a když se to přežene může nastat vážný problém, koma, poškození srdečního svalu, jednou jsem u takového případu byla, nic pěkného.