Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
22.3.14 11:55

@Big boss nu, hlavně že třeba 40 kilová nadváha, kterou má člověk létá, jeho organismus nezatěžuje. Myslím, že oproti tomu je pár dní v ketoze docela čajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
22.3.14 15:05

@rtima Člověk který má 40kg nadváhu potřebuje uplně jinou terapii než je Ketóza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.14 07:31

Holky po jaké době jste pocitovaly úbytky?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.3.14 07:34

@evelina_z_londyna myslíš pocitově na oblečení? Tak za tři týdny už znatelně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
24.3.14 09:14

@evelina_z_londyna souhlasím s @rtima a za měsíc už to bylo dost znatelné :) nyní chvíli váha i míry stojí a pak to vždy o dost poskočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.3.14 09:17

@Antoa mě to stojí poslední dobou pořád. teď už to jde rychlostí kilo za 7-10 dní. pomalu uvažuju, že skončim a pustím se do něčeho novýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.3.14 09:42

@rtima ono to chce občas přestat, někdy se stává, že se to při ketóze úplně zastaví a je potřeba skončit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
24.3.14 09:56
@rtima píše:
@Antoa mě to stojí poslední dobou pořád. teď už to jde rychlostí kilo za 7-10 dní. pomalu uvažuju, že skončim a pustím se do něčeho novýho.

Mě to někdy pět dní stojí a pak to skočí o 2 kila…po 8 týdnech 1. fáze mám dole 14 kg, nyní už zařazuji jedno více bílkovinné jídlo za den a budu postupně přecházet k normální stravě dle doporučení Ketodiet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.3.14 10:35

@Antoa Obdivuju, že jsi vydržela 8 týdnů v první fázi a ještě víc obdivuju, že teď vydržíš 4 měsíce ve fázi druhý. Já mám za sebou sice 8 týdnů taky, ale z toho většinu v druhý fázi. Vždycky jsem dala 1-2 týdny první fáze a pak hned 2-4 týdny druhé, pak to celé znova…protože jsem měla strach, že po delší době v první fázi bych tu druhou tak dlouho už nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
24.3.14 10:59
@rtima píše:
@Antoa Obdivuju, že jsi vydržela 8 týdnů v první fázi a ještě víc obdivuju, že teď vydržíš 4 měsíce ve fázi druhý. Já mám za sebou sice 8 týdnů taky, ale z toho většinu v druhý fázi. Vždycky jsem dala 1-2 týdny první fáze a pak hned 2-4 týdny druhé, pak to celé znova…protože jsem měla strach, že po delší době v první fázi bych tu druhou tak dlouho už nezvládla.

ano, druhou fázi mám před sebou a není důležité shodit, ale udržet. Na druhou stranu ta motivace je šílená a mě tento způsob hubnutí a koktejly naprosto vyhovují. V 1. fázi bych klidně vydržela ještě měsíc či dva, ale zdá se mi, že by tělo mělo odpočnout a dát si bílkovinu i v jiné formě než koktejlem. Ještě chci dát dolů tak 8kg a myslím, že za dva či tři měsíce v druhé fázi to dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.3.14 11:02

@Antoa MYslím, že to určitě dáš. V druhé fázi se obvykle hubne třetina až polovin hmotnosti, takže 8 kilo pro tebe bude brnkačka :-)
Pro mě je paradoxně první fáze taky snažší, člověk není tolik rozmlsanej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
24.3.14 11:15
@rtima píše:
@Antoa MYslím, že to určitě dáš. V druhé fázi se obvykle hubne třetina až polovin hmotnosti, takže 8 kilo pro tebe bude brnkačka :-)
Pro mě je paradoxně první fáze taky snažší, člověk není tolik rozmlsanej :-)

právě…mě vyhovují koktejly, že se nerozežeru, jak okusím maso atd. tak nevím nevím :mrgreen:, ale já udržela už 22 kg s předchozího hubnutí rok a půl takže si věřím, že to dám i nyní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.3.14 14:53

Holky, čtu vaší diskuzi a přijde mi to super. Já bych taky ráda zhubla 7-8kilo, ale ve věku 40 po druhým porodu a všech možných i nemožných dietách mi to nějak nejde. Myslíte si, že i pro mě by mělo smysl dietu vyzkoušet? Jo a mám dotaz, jak ty koktejly chutnají? Já totiž nesnáším mlíko a jestli to má nějakou minimální příchut mlíka, tak bych blinkala dva dny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.3.14 17:50

Je těžké si vybrat, někdo keto dietu chválí, někdo zatracuje. Já mám, na doporučení kamarádky co zhubnula 20kg, nejlepší zkušenosti s koktejly od Herbalife. Je to založené taky jako Keto na příjmu bílkovin a proteinů. Navíc ty koktejly mi chutnají a vydrží mi pocit sytosti až do svačiny. (Vstávám před pátou, příprava koktejlu mi zabere 3 minuty). Při vypití dvou koktejlů denně (snídaně večeře) je v tom skoro 80% doporučené denní dávky vitamínů a minerálů. Oběd si dávám normální jídlo, dvě svačinky, ideálně něco s hodně bílkovinami, kvalitní uzeniny, maso, sýry a zeleninu. Po dvou měsících mám dole 6 kilo, a cítím se fajn. Hlavně nemám hlad, toho jsem se bála nejvíc. Dokonce si dávám i sladké, sice s mírou ale dávám.
A hlavně, mám svoji osobní výživovou poradkyni, která mi kdykoli poradí a chodím k ní na vážení a konzultace zadarmo.. Takovou váhu jsem ještě neviděla. Umí to spočítat na základě vodivosti těla kolik mám tuku, vnitřního tuku, svalů, kostní hmoty, vody atd. No zírala jsem :) Jak jsem psala, zhubnula jsem za ty dva měsíce 6kg ale ubylo mi kilo vnitřního tuku, to je ten nejhorší co se ukládá uvnitř břicha a přibyly 3kg svalů.
Kdyby byl zájem, doporučím moji poradkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.3.14 19:23

@Petra0077 já herbalife měla, je pravda, že chuťově super, ale účinkem se to s keto nedá vůbec srovnávat. a navíc to není něco, čím by se dala nahradit všechna jídla. pro někoho, kdo nepotřebuje rychle, tak bude určitě vhodný. ale konec konců, pokud by člověk zvládnul to, už by zvládnul i klasickou zdravou stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková