Zkušenosti s Keto Diet

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
3.3.14 14:44

Určitě je to jenom marketing, jediný co…že ty koktejly mají i vitamíny a minerály, který v mase nemáš a potřebuješ je doplňovat. Ale to nahradíš jednoduše vitamíny v tabletách.
Jo, možná že dvě tablety by to řešily, teď chci tou tabletou zkusit ochutit tvaroh, na sladko :-)
Jinak já mám ten čokoládovej, ještě ten přímo namíchanej, bez tablet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.3.14 10:29

@rtima tak ten mi taky chutnal… jinak dnes ráno jsem se vážila o 1,1 kg méně než včera, takže jako start dobrý :-) vím, že to je asi jen voda ale když to takhle půjde budu ráda :-ú A co ty jak se držíš? Mě dneska přijede nová dávka na měsíc tak uvidíme jak budu za měsíc vypadat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikalvickova
4.3.14 14:16

@mixlevpixle2013 Jak by mohly diety pomoci ve snaze o mimčo? Tomu nerozumím… si spíš myslím, že člověk potřebuje mít tělo v pořádku, aby to šlo bez problému a pokud to nejde, tak není ni lepšího, než odjet na dovolenou, tam to jde prý skoro každému :P

• Citovat
  • Upravit
12154
4.3.14 15:02

@veronikalvickova nemyslela jsem pomoci ve snaze o mimco. Ale aby bylo vse ok. Snazime se ale mam uz 2 dospele deti takze je to asi vekem. Tady ale dislutujeme o ketodiete. Vim ze kdybych zjistila tehu okamzite skoncim to je jasna vec. Jsme oba zdravi ale ja momentalne redukuji vahu s keto. Pred rokem jsem s nima zhubla 30 kg a nyni mam 7 nahore rak je chci sundat. A do toho se pokousine i o mimco. Takže asi tak be zkratce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.3.14 13:39

@rtima Ahojky. Tak jak to jde? Ja se dnes nevazila az zítra tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.3.14 13:47

Já se ode dneška opět pustila zpátky do první fáze…trochu to drhne, přece jenom jsem si navykla pochutnávat si na sejru, fazolkách a sušených rajčátkách. Takže dneska trochu hlad, ta zelenina z první fáze mi moc nejede. Ale váha se trochu zasekla, tak to zas na pár dní chci rozpohybovat. Nemáš nějakej tip na nějakou malou chuťovku, která se v první fázi může?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.3.14 07:39

@rtima mě moc chutnaj ty patizonový bramboráčky, nají recept na stránkách a jinak se cpu brokolicovou polévkou a okurkovým saláte, dávám lžičku octa a sladidlo ze Stévie, přidávám i ředkvičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.3.14 11:43

Já patizon ještě neměla, budu ho muset někde taky sehnat, zatím jsem ho ani v obchodě nenašla. Brokolici ráda nemám, ale jako placky je super. Koukala jsem tam na ty mandlový pusinky, dala bych si, mňam. Ještě pak v druhý fázi je super v tvarohu rozmíchat rozdrcenou tabletu, jako sladká mňamka je to slušný :-)
Tak mám za sebou první den a 0.7 kg, snad to půjde dál. Dneska mě šíleně bolí hlava už od rána a to mě čeká generální úklid, protože zítra máme s prckem křtiny a pak bude u nás oslava…vůbec se mi do toho úklidu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.3.14 13:01

@rtima jééé tak si křtiny krásně užijte :-) To už snad ani není pravdal když moje dětičky byly křtěné :-) Já včera večer trochu zahrešila tak jsem dnes na váhu ani nelezla ale dnes už se držím :-) a ten odtučněněj tvaroh si dávám taky i v prvním kroku, to je jen bílkovina a nahradím tím koktejl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.3.14 13:10

V úterý začala držet i kamarádka a včera mi povídá, že až na jeden pekanový pletenec a jednu sušenku se držela, ale že má hroznou chuť na kuřecí. Já myslela, že padnu :-D Tak jsem se jí snažila vysvětlit, že kuřecí na rozdíl od sušenky může s klidným svědomím sníst. Tak jsem na ní zvědavá dneska :-D
Užijem, užijem, jen se pak na oslavě budou všichni ládovat a já nic. Ale musím to zvládnout, fakt potřebuju aspoň těch 20 :-)
Jak máš velký děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.3.14 13:15

@rtima 25 a 22 let :-) já se totiž vdávala v 16-ti letech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.3.14 13:32

A teď teda plánuješ třetí. Já to mám přesně naopak. Vejšku jsem dělala 9 let, samý cestování, pak v uvozovkách kariéra a teď teda první cvrček…a hned si říkám, že bych klidně čtyři :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.3.14 14:06

@rtima a kolik ti je? JJ plánuju třetího prcka teda pokud se zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.3.14 15:45

Na podzim mi bylo 30. Podle toho, kdy ses vdávala a podle věku dětí ti bude tak o deset víc, ne? Tak to si třetího prcka aspoň pořádně vychutnáš, ne? Já mám o dvacet let mladšího bráchu a je vidět ten rozdíl v přístupu, jinak to člověk bere ve dvaceti, jinak ve třiceti a ještě jinak ve čtyřiceti.
Teď jsem byla nakoupit na tu oslavu a schválně jsem kupovala věci, který nemám ráda, aby mě to zejtra nelákalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
truhla.magda
6.3.14 18:39

@Martina1105 tak to chápu :D už jsi nějaké to jídlo našla? :) jo a s tím, jak píšeš, jak často sportuješ, fakt příšun živit z jídla potřebuješ, s takovou zátěží se diety držet nedaj :) aspoň to je můj názor :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková