Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Určitě je to jenom marketing, jediný co…že ty koktejly mají i vitamíny a minerály, který v mase nemáš a potřebuješ je doplňovat. Ale to nahradíš jednoduše vitamíny v tabletách.
Jo, možná že dvě tablety by to řešily, teď chci tou tabletou zkusit ochutit tvaroh, na sladko ![]()
Jinak já mám ten čokoládovej, ještě ten přímo namíchanej, bez tablet.
@rtima tak ten mi taky chutnal… jinak dnes ráno jsem se vážila o 1,1 kg méně než včera, takže jako start dobrý
vím, že to je asi jen voda ale když to takhle půjde budu ráda :-ú A co ty jak se držíš? Mě dneska přijede nová dávka na měsíc tak uvidíme jak budu za měsíc vypadat ![]()
@mixlevpixle2013 Jak by mohly diety pomoci ve snaze o mimčo? Tomu nerozumím… si spíš myslím, že člověk potřebuje mít tělo v pořádku, aby to šlo bez problému a pokud to nejde, tak není ni lepšího, než odjet na dovolenou, tam to jde prý skoro každému ![]()
@veronikalvickova nemyslela jsem pomoci ve snaze o mimco. Ale aby bylo vse ok. Snazime se ale mam uz 2 dospele deti takze je to asi vekem. Tady ale dislutujeme o ketodiete. Vim ze kdybych zjistila tehu okamzite skoncim to je jasna vec. Jsme oba zdravi ale ja momentalne redukuji vahu s keto. Pred rokem jsem s nima zhubla 30 kg a nyni mam 7 nahore rak je chci sundat. A do toho se pokousine i o mimco. Takže asi tak be zkratce.
@rtima Ahojky. Tak jak to jde? Ja se dnes nevazila az zítra tak uvidim.
Já se ode dneška opět pustila zpátky do první fáze…trochu to drhne, přece jenom jsem si navykla pochutnávat si na sejru, fazolkách a sušených rajčátkách. Takže dneska trochu hlad, ta zelenina z první fáze mi moc nejede. Ale váha se trochu zasekla, tak to zas na pár dní chci rozpohybovat. Nemáš nějakej tip na nějakou malou chuťovku, která se v první fázi může?
@rtima mě moc chutnaj ty patizonový bramboráčky, nají recept na stránkách a jinak se cpu brokolicovou polévkou a okurkovým saláte, dávám lžičku octa a sladidlo ze Stévie, přidávám i ředkvičky…
Já patizon ještě neměla, budu ho muset někde taky sehnat, zatím jsem ho ani v obchodě nenašla. Brokolici ráda nemám, ale jako placky je super. Koukala jsem tam na ty mandlový pusinky, dala bych si, mňam. Ještě pak v druhý fázi je super v tvarohu rozmíchat rozdrcenou tabletu, jako sladká mňamka je to slušný ![]()
Tak mám za sebou první den a 0.7 kg, snad to půjde dál. Dneska mě šíleně bolí hlava už od rána a to mě čeká generální úklid, protože zítra máme s prckem křtiny a pak bude u nás oslava…vůbec se mi do toho úklidu nechce.
@rtima jééé tak si křtiny krásně užijte
To už snad ani není pravdal když moje dětičky byly křtěné
Já včera večer trochu zahrešila tak jsem dnes na váhu ani nelezla ale dnes už se držím
a ten odtučněněj tvaroh si dávám taky i v prvním kroku, to je jen bílkovina a nahradím tím koktejl ![]()
V úterý začala držet i kamarádka a včera mi povídá, že až na jeden pekanový pletenec a jednu sušenku se držela, ale že má hroznou chuť na kuřecí. Já myslela, že padnu
Tak jsem se jí snažila vysvětlit, že kuřecí na rozdíl od sušenky může s klidným svědomím sníst. Tak jsem na ní zvědavá dneska ![]()
Užijem, užijem, jen se pak na oslavě budou všichni ládovat a já nic. Ale musím to zvládnout, fakt potřebuju aspoň těch 20 ![]()
Jak máš velký děti?
A teď teda plánuješ třetí. Já to mám přesně naopak. Vejšku jsem dělala 9 let, samý cestování, pak v uvozovkách kariéra a teď teda první cvrček…a hned si říkám, že bych klidně čtyři ![]()
@rtima a kolik ti je? JJ plánuju třetího prcka teda pokud se zadaří ![]()
Na podzim mi bylo 30. Podle toho, kdy ses vdávala a podle věku dětí ti bude tak o deset víc, ne? Tak to si třetího prcka aspoň pořádně vychutnáš, ne? Já mám o dvacet let mladšího bráchu a je vidět ten rozdíl v přístupu, jinak to člověk bere ve dvaceti, jinak ve třiceti a ještě jinak ve čtyřiceti.
Teď jsem byla nakoupit na tu oslavu a schválně jsem kupovala věci, který nemám ráda, aby mě to zejtra nelákalo ![]()
@Martina1105 tak to chápu
už jsi nějaké to jídlo našla?
jo a s tím, jak píšeš, jak často sportuješ, fakt příšun živit z jídla potřebuješ, s takovou zátěží se diety držet nedaj
aspoň to je můj názor ![]()