Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky. má někdo zkušenost s ketodiet 1 fází na 8 týdnů? vím, že je tam psané, že se doporučuje 6 týdnů, ale chtěla bych to vyzkoušet na těch 8 týdnů. potřebuju fakt hodně zhubnout. děkuji
@pidiki píše:
Ahoj holky. má někdo zkušenost s ketodiet 1 fází na 8 týdnů? vím, že je tam psané, že se doporučuje 6 týdnů, ale chtěla bych to vyzkoušet na těch 8 týdnů. potřebuju fakt hodně zhubnout. děkuji
Ahoj pidiki: Já zatím jedu 1. fázi 3. týdny a jsem nadšena. Potřebuji zhubnout obrovské množství kilo a tak i já budu v první fázi min. dva měsíce. Radila jsem se s Keto poradkyní a při mé váze to nevadí. Lepší je pochopitelně konzultace na ketodiet.cz. Dá se to dělat i tak, že jedeš třeba dva měsíce v jedničce, pak na dva týdny najedeš na dvojku a zase se vrátíš zpět na jedničku.
Ale protože mám ve svém okolí dva lidi, kteří jedou už třetí měsíc 1. fázi, a bez problémů, tak se jistě nic nestane ani mě, resp. tobě. Ale říkám, za poradu nic nedáš.
Tak držím palce!!! ![]()
AHOJ, DOCELA BY MĚ ZAJÍMALO KOLIK KG MÁŠ NAMYSLI TÍM „OBROVSKÉ MNOŽSTVÍ“.JÁ TOTIŽ TAKY POTŘEBUJI DOST ZAMÁVAT S „FALDAMA“.A MÁM SEN ZBAVIT SE 30KG.TAKY JSEM JEDNA Z NOTORICKÝCH DIETÁŘEK, TAKŽE
… PROSTUDOVALA JSEM SI ČLÁNKY O KETODIET A ROZHODLA SE TO ZKUSIT A PUSTILA SE DO TOHO S TÍM, ŽE BYCH BYLA SPOKOJENA S 5TI KG ZA MĚSÍC. DNES MÁM 12 DEN A DOLE MÁM 4KG.NO SLÁVA, TOHLE MĚ PŘÍJEMĚ PŘEKVAPILO. TAKŽE BUDU POKRAČOVAT DOKUD MI TO PŮJDE. MUSÍM UZNAT ŽE MÁM OPRAVDU SPOUSTU ENERGIE I VÝBORNOU NÁLADU
.PŘIPADÁM SI JAKO BY ZE MĚ SPADLA TĚŽKÁ DEKA A CO MUSÍM PODOTKNOUT = ZLEPŠIL SE MI ZA TAK KRAŤOUČKOU DOBU I ZRAK A TOMU BYCH DŘÍV NEVĚŘILA
TAKŽE DRŽÍM PALEČKY VŠEM
Lucíku, obrovské množství je alespoň 50 kg. Takže jen tiše závidím těch 30
Ale jako start něčeho nového mi Keto přijde super. 5 kg za měsíc dáš lehce, neboj. První kila jsou jen voda a vyčištění těla. Ale tak od 4 dne najede ketoza a bude to sešup. Ideál je prvních 14 dní pít jen kotejly a chroupat zeleninku. Teprve potom zařadit omeletku.
Drž se! ![]()
No 50 kg to je dost.Ale nač být skromná v souboji s váhou. Já mám po 14 dnech 4kg dole. Mám prý tento týden zbržděnou ketózu protože mám své dny a tělo si zadržuje vodu.Od zítřka budu zas mít pokoj, tak jsem zvědavá jaký bude „sešup“.Jinak mám 163cm a začala jsem na 89kg nyní tedy 85kg.Ale co se mi jednou podařilo nejvíce shodit bylo na 69kg. Jenže formou která si říkala o jojoefekt! Tak jsem za 3 roky narostla na 97kg, to bylo vloni po vánocích. Od té doby se snažím to dát dolu pravidelnou stravou po 3hodinách, Jenže se to seklo a tak mám keto kotejl.
Kolik se ti povedlo odstranit kg s keto? Dost mě inspiruje úspěch druhých a taky se díky tomu držím. Jinak bych už určitě skončila, jenže já končit nechci a chci tě taky podpořit
. Už teť tě obdivuju že bojuješ, protože nejhorší je vždy začátek a tím už si se prokousala
. jen tak dál
![]()
Tato dieta je blbost už z názvu. CKD - cyklickou ketogení dietu, používají/li naturální kulturisté při hubnutí na soutěž. Spočívá v navození stavu, kdy tělo spotřebovává jako energii jen tuky a to tak, že člověk na této dietě vypostil uplně cukry, měl průměrný příjem bílkovin a několikanásobně navýšil příjem tuků (mimo jiné musel příjem tuků dohánět i pitím oleje). Tělo se tak dotane do fáze, kdy bere energii jen z tuků. Po pár dnech se kulturista vrátil na normální stravu a stav ketózy ale trval ještě další asi dva tři dny… to celé se opakovalo. Neuvěřitelně to zatěžuje játra a další orgány. Páchne vám z úst aceton a jste neuvěřitelně vyšťavení. Každý den musíte dělat test a hlídat si tak hladinu ketonů v moči. Tato dieta s tou co nazývají KETODIETA nemá nic společného. KETODIETA určitě funguje, otázkou do jaké míry, ale ten název je zcestný, tedy už z principu nedůvěryhodný. Je to tupé lákadlo. Je zřejmé, že když omezíte příjem energie, prostě budete hubnout (což s touto dietou zajisté omezíte, protože proteiny mají minimální množství kilokalorií a zelenina skoro žádné). Jojo efekt je ptákovina a je to jen psychycká záležitost. Když se po jakékoliv dietě začnete znovu přežírat, tak prostě opět ztloustnete. Žádný „efekt“tudíž neexistuje. Je to jen o člověku, jak si navykne na novou stravu. zdravím a… nevyhazujte 6000 za měsíc na práškách, opravdu to o tom není. Radek
Dobrý den, tento týden jsem narazila na ketodiet a velice mě zaujala, přečetla jsem mnoho článků a diskuzí a stále si nejsem jistá zda do toho jít. Přeci jen je to celkem dost peněz. Zhubnout se snažím už delší dobu, skoro rok už pravidelně 3× - 4× týdně cvičím, zhubla jsme něco na cm, ale kila nejdou stále dolů. Vím, že na váhu by se nemělo hledět, že cm jsou důležitější, ale při mých 154 cm mít 64kg je přeci jen hodně. Mívala jsem tak 57kg, ale po operaci kolene šla kila rychle nahoru. Držela jsem pár diet, ale vždy jsem ztroskotala na vymýšlení jídelníčku a zapisování jídel do tabulek. Prosím poraďte, opravdu to má takové výsledky?
Dobrý den, výsledky jsou slušné, ale opravdu tam, kde je hodně co sundávat, ve vašem případě a navíc pokud Vám šly cm dolů si myslím, že to až tak velký efekt mít nemusí - záleží kolik máte na těle tuku, ale už v začátku někde na stránkách ketodiet je psáno, že, aby to fungovalo musíte mít dostatečné zásoby podkožního tuku, takže pokud se hýbete a jdou Vám cm dolů, tak bych do toho nešla, ale je to jen můj názor, já jsem dala dolů 16 kg, ale mám už dost let a měla jsem přes 20kg navíc, teď už taky jedu jen cvičením a úpravou jídelníčku.
Děkuji za odpověď, cm dolů šli, ale poslední půl rok jsem na tom stále stejně a naopak přibírám, jak jsem psala problém mi dělá jídelníček, to jídlo mi dává zabrat nejvíce. Donutím se cvičit a hýbat se, ale s jídlem si stále nevím rady
Proto si říkám, že bych tímto způsobem najela na lepší stravování, zkusila bych ten balíček na 14 dní a poté se rozhodla jestli pokračovat dál.
Tak to na těch 14 dní zkuste a uvidíte, je fakt, že mě to pomohlo z hlediska vysoké konzumace cukrů - čokolády, po absolvování 1 měsíce jen na koktejlech a zelenině mi stačí okýnko 75 % čokolády a mám vystaráno na celý den, dříve mi nedělala problém 30dkg Milka. A je fakt, že se zmenší i objem žaludku, takže toho člověk po skončení jí méně a lépe se ten jídelníček udržuje. Těch 14 dní se finančně dá ustát a navíc, když jsou i výsledky.-) moc Vám držím palce ať se to hne a zabere. Jinak v těch koktejlech není nic na hubnutí, ale to asi víte, ony jen hlídají, aby ve stravě nechyběly bílkoviny a tělo nezačalo trávit svalovinu, takže se musí opravdu dodržovat přísný režim a v začátku je dobré pít jen koktejly + ta zelenina, žádné omelety ani tyčinky. pěkný zbytek dne a mnoho úspěchů ![]()
Milá verčo pokud nemáš zkušenosti tak nehodnot.ja to zkusila a neni to spatne. naucila jsem se pravidelne jist a zdrave. hlavne jsem se odnaucila jist sladke. celá dieta je postavena na prisunu vsech zivin! tedy i cukru a tuku. pekny den
Ahoj, holky. Tak se taky přidávám se svýma zkušenostma a zároveň doufám, že přijde i nějaká rada a podpora!
Dneska mám třetí den 1. kroku a můžu říct, že je mi teda vážně šíleně. Je to asi taky tím, že jsem někde něco chytla, takže jsem do toho i pěkně nachcípaná, ale už mám jen rýmu, a i přesto se cítím šíleně slabá, trochu se motám a lehce mi občas zabrní někde v noze. Zároveň mám teda uplně krizový den. První dva dny se to dalo, ale dneska je mi jen při pomyšlení na ten koktejl úplně zle.
Koupila jsem si balení na dva týdny a zítra mi mají ještě přijít omeletky, tak doufám, že se mi to tím nějak rozsekne. Každopádně už jsem více méně smířená s tím, že tu druhou pixlu ani nenačnu. Já ani nepotřebuju zhubnout tolik. Vážím něco kolem 63 a chtěla bych se dostat na mojí (kdysi původní) váhu 57 kg, takže doufám, že vydržím koktejly aspoň jeden týden a pak asi najedu na takovou nějakou poupravenější bílkovinovou dietu (strašně mi chybí ovoce).. Někdo tu psal, že koktejly nesnese a že si z nich dělá palačinku, máte s tím nějaké zkušenosti? Dneska to asi vyzkouším! Holky, přeju hodně úspěchů a klaním se těm, kdo vydržel min. ty dva týdny!! ![]()
Ahojte teraz som našla skvelú náhradu za ketodiet proteinový prípravok, volá sa Nutrex Muscle Infusion Black. Má všetky potrebné vitamíny ako píšu pri ketodiet prípravkoch
ja si ho idem hneď objednať. Držte sa kočky, doschudnutia ![]()
Radku,
tahle dieta neni cyklicka, ale keto rozhodne je. Je to stejne jako u kulturistu, jenze my mame toho tuku tolik, ze ho uz v potrave moc prijimat nemusime - dame si jen pozor na esencialni oleje a ty doplnime.
Jojo efekt blbost neni, jak mnohe z nas velmi dobre vedi. Neni to o prezirani - proste jakmile se zacne omezovat kaloricky prijem, telo okamzite snizi i bazalni metabolismus. No a v takovem stavu prestat s dietou a zacit normalne jist znamena dooost pribrat. Jsou studie na to, ze pri vynechani sacharidu a snizeni kalorickeho prijmu se bazalni metabolismus snizuje jen malinko (ve srovnani s jen omezenim kalorii a norm. prijmem sacharidu), takze hubneme na ketodiete i kdyz jime.
Souhlasim, ze se na tom neda vydrzet dlouho - i kulturisti zarazuji jednou tydne sacharidovy vecer, ale prave ten velky ubytek tukovych zasob na zacatku je motivujici a v normalnim zivote staci odpoledne uz nejist prilohy ani pecivo a je pohoda.
Tak se opět hlásím, po necelých 3 měsících dole 15kg z 95kg ve 42letech i s euthyroxem na št. žlázu, mám ještě koktejly tak jsem zařadila na týden 1. fázičku a zas to jde dolů, už jsem i najela na stravu bez ketodiet a v pohodě, váha se drží, ale nejím přílohy a pečivo, mám energie na rozdávání a cítím se velmi dobře.