Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Všechny recepty jsou napsané na webu, nebo ten kdo si koupí ketodiet má ještě nějaký speciální plán, kde je toho napsaného více?
Vsechno maji na webu kde funguje online poradenstvi. ja k te diete nic nedostala jen propagacni letacek
Tak dnes je první den co jsem se do toho pustila. Nápoj mi už chutná. Nechala jsem ho 10 min odležet a pak chutnal o 100% lépe. Předtím jsem ho vypila hned po šejkrování.
Ahoj holky, tak dávkování toho proteinu je opravdu 5× denně PŘESNĚ podle ketodiet a zeleninové polévky vařím tak, že zeleninu(brokolici, květák, špenát, houby) uvařím ve vodě ochucené bylinkami, solí nebo i vegetou(né bujón, tam je ztužený tuk)a pak to rozmixuji. ŽÁDNÁ MOUKA!!!POZOR!!!Jinak jídla pro děti i manžela normálně ochutnávám, olizuji lžičku a třeba rozkousnu těstovinu, jestli je hotová a tu vyplivnu
!!!
Halčo, tak to nechápu. Když olízneš lžičku, tak přece do sebe pak dostáváš ty věci které bys mít neměla. A pořád hubneš?
Nedá mi, abych nezareagovala na přirovnávání ketodiet proteinových nápojů k fitness přípravkům a jejich využití při proteinové dietě, zvlášť dlouhodobějším.
Doporučovala bych vám POŘÁDNĚ si přečíst složení jednotlivých produktů, čímž zjistíte, že ketodiet kromě bílkovin (navíc několika druhů a takových aby jejich cílem bylo redukovat a vyživovat) obsahuje i určité množství cukrů, tuků, dále pak také široké spektrum vitamínů a minerálů, stopové prvky, aminokyseliny atd atd. Je tedy vyrobena PŘESNĚ proto, aby plně nahradila běžnou stravu, aniž by tělo strádalo tím, že mu něco velice důležitého chybí.
Oproti tomu proteinové přípravky (které obsahují navíc bílkoviny, které mají nižší sytivost - proto se musí do směsi přidávat další přísady) mají své využití hlavně při stimulaci růstu svalové hmoty, tedy NE PŘI HUBNUTÍ a pokud už, tak rozhodně ne jako jediný zdroj výživy.
Takže ano, zřejmě něco ušetříte, ale upřímně řečeno, kvůli penězům si huntovat vlastní zdraví.. není to moc?? Není potom tedy lepší zvolit naprosto jinou variantu redukce, která bude zřejmě pozvolnější, ale nebudete si tím huntovast vlastní tělo.
O rozdílu mezi proteinovou směsí KetoDiet a fitness proteiny píšeme i na našem blogu na webu.. proto, pokud chcete, podívejte se i tam.
POŘÁDNĚ JSEM SI PROČETLA SLOŽENÍ mého zakoupeného dietního proteinu schváleného výživovým poradcem a je podobného složení jako JE VIZ ZMÍNĚNÝ. Ten můj obsahuje také tuky i sacharidy a o trošičku víc vlákniny a vitamíny v něm chybějící doplňuji vit. doplńky. Je na každém, co si zakoupí, NIKOHO NEPŘESVĚDČUJI ANI NENUTÍM. TAKHLE HUBNU JÁ!!!
Ale jistě, vy nepřesvědčujete a já jen doplňuji. Ne každý se vyzná ve složení podobných přípravků, proto je potřeba hned po A, říct také B.
Vámi zakoupený preparát obsahuje o 100% více sacharidů, ketóza tedy bude pozvolnější, neobsahuje vitamíny, minerály, proto je nutné je doplňovat - a to tu bohužel dříve nikde nepadlo. Není schválený jako plnohodnotná náhrada stravy, proto i v tomhle směru bych byla opatrná, už z toho důvodu, že dokonce i sami výrobci uvádějí, že se má užívat 2×, max. však 3× za den. Celoměsíčního užívání bych se proto obloukem vyhnula. Ale ano, je samozřejmě na každém, zvážit zda mu to za to stojí.
Halčo a mohla by jste napsat jaké užíváte vitamíny a minerály? objednala jsem si diet whey, tak abych byl připravená, ketodiet je hrozně drahá, chtěla bych se zbavit tak 5 kil, mám poměrně náročnou práci a hlavně ve stravování a to jde pak těžko, když to máte pod nosem
tak chci zkusit něco nového..mám tedy strach, že mi budou chybět minerály a pod.
díky za radu ![]()
Ahoj, holky, tak jak vám jde hubnutí? Pochlubte se ![]()
Já si taky koupila protejňák a vitamíny s minerály od medpharmy, tak doufám, že to bude ok
zároveň k tomu beru rybí olej.
Upřímně i když to není ketodiet, tak přesto, že by fitness protein měl obsahovat jen „rychlé“ bílkoviny, hlad nemám ![]()
Během týdne jsem tu napsala svůj příspěvek ohledně diety a koukám, je pryč
Že by cenzura? Měla jsem zato, že jsme v demokratickém státě, asi ne, škoda.
Podotýkám, že jsem nepoužila ani jedno nevhodné nebo sprosté slovo. Pouze jsem zmínila přípravek od jiné firmy.
Hmm… koukám, že cenzura tu jen kvete…
Musím se pochlubit, hubnutí jde dobře ![]()
Po 10ti dnech cca 3kg dole ![]()
Jen mám trochu obavu z návratové fáze vzhledem k tomu, že bude přes Vánoce ![]()
Sama bych cukroví odolala, ale nevím, jestli zvládnu nápor od prarodičů…