Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Saflor
20.11.13 22:00

odpověď pro Majda17

Majdo, vyšly mi 4 lžíce tak normálně plné, ne zarovnané, ale ta odměrka tam určitě je, pořádně prohrábni balení.

• Citovat
  • Upravit
Majda17
21.11.13 09:49

děkujuuuu :-)

Tak jsem to prohrábla a byla tam :-) a děkuji.. zdržte mi palce, budu informovat jak jsem na tom :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Majda17
24.11.13 14:00

začátky s ketoDiet

Ahoj holky :-) dnes je to 4. den co se držím. První den byl asi nejhorší, bolela mě hlava a celkově jsem byla slabá. :roll: Na váhu jsem si ještě nestoupla, protože si myslím, že jsem nic nezhubla, zatím :-) nezačínáte někdo teď taky? :dance: :dance: :dance: Že bychom si daly email :-) držte se. páááá :mavam:

• Citovat
  • Upravit
213
28.11.13 10:14

Holky, já pila ketodiet před rokem a půl a sundala asi 12 kilo…po měsící první fáze a asi 14 dnech druhy, jsem otěhotněla a musela přestat. teď bych ráda začala znova. zatím nemám nakoupeno, cena je fakt hrozná a z mateřský je nadlidskej výkon něco ušetřit…ale už se nemůžu dočkat, po porodu mi zůstalo asi 15 kilo, který pořád ne a ne se pohnout :-( Kdyby někdo s keto končil a chtěl prodat, ozvěte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andaaa
28.11.13 13:17

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Mluvilo se tady o variantách levnějších. tedy užívání proteinu od Diet Whei? co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
xondra
28.11.13 16:37

ZASE JEDNA KRAVINA

Milé dámy. Samozřejmě, že po této dietě zhubnete (jako u většiny diet, pokud ji budete dodržovat ), ale to, že je to zdravé je naprostá kravina. Jakýkoliv jídelníček který neobsahuje sacharidy je naprostá kravina. Důsledkem toho je zpomalování metabolismu - což asi žádná z vás nechce. To znamená, že po skončení diety by jste museli jíst stále podobně ( nezdravě) aby jste nepřibraly. Každopádně si toto období tělo pamatuje a za pár let máte kila zase zpátky ( v důsledku pomalého metabolismu). Jedna z mála funkčních ( a zdravých diet ) je například dodržování SACHARIDOVYCH VLN a k tomu samozřejmě pohyb.

• Citovat
  • Upravit
213
28.11.13 17:18

Zdrvá samozřejmě není…nicméně si troufám říct, že nadváha nebo obezita taky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.1.14 09:11

ketodiet prispevek

Také jsem si poridila 2× Ketodiet Element na 8tydnu, jelikož jsem rocnik 1961 tak jsem si myslela ze uz jen tak nezhubnu zhubla jsem po mesicni kure 6kg a vic uz hubnout nechci tudíž mi 4tydenni diety zbyly Rada bych je nabidla at tydenni nebo celou na mesic stala 6,500,– prodam na tyden za 1300,– i z postovnym nebo celou za 5000,– i z postovnym. nejde hubnout samo je potřeba dodržovat pojidani zeleniny a tak 3dny trva nez si zaludek zvykne na popijeni koktejlu místo pevne stravy alespoň mne to trvalo. tak jestli ma někdo zajem tak na email erdena@seznam.cz vsem preju at se podari hubnou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
21.2.14 17:53

Holky já jsem si koupila ketonovou dietu http://www.piniapharma.cz/…apharma.html
neslibuju si od toho nějaký velký zhubnutí, ale že se začnu trošku stravovat jinak…jím to od pondělí ale vůbec mi to nechutná, spíš mám co dělat abych to pozdřela! rajskou polívku jsem málem vyblindila…máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.2.14 18:00

Já znám teda jenom tu klasickou ketodiet, ale princip bude asi stejný. A výběr jídel asi podobný taky. Každopádně, já s tím mám problém taky. Dneska jsem skončila třetí týden a u každého jídla se držím zuby nehty, abych to vůbec pozřela. Pořád si říkám, že to nejím proto, abych si pochutnala, ale abych zhubla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
22.2.14 09:40

@rtima já taky říkám, ale fakt mi to nechutná! jsem labužník jídel a to mi ted chybí! umím být bez pečiva, sladkýho i třeba i bez příloh…ale sýry, některou uzeninu, gril. věci atd.to bych se ujedla…třeba dneska jde celá rodina do restauračky na oběd a já si dám doma polívku s pytliku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
22.2.14 09:48

Tak zrovna dneska jsme na tom stejně :-) Rodinná oslava, všichni se budou cpát, takže já si nějaký plátek se sýrem a zeleninou dám taky. Cílem tyhle diety je být v ketoze a myslím, že trocha masa mě z ní nevyhodí. Beztak v druhé fázi je už maso povoleno. Takže oslavě zdar :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikalvickova
22.2.14 17:22

Ať už kato dieta, Dukanova, Paleolitická nebo jákákoli jiná… podle mě je lepší se na diety vyprdnout a prostě pořádně jíst a hýbat se :) I celebrity zkouší různé diety a prdlačky jim funguje…

• Citovat
  • Upravit
2047
22.2.14 17:41

@veronikalvickova to máš holka skoro pravdu, ale u mě to cvičením asi nepůjde, dělám na směny a čisté volno mám 2-3do týdne..a doma se nepřinutím :(
takže to musím řešit přes jídlo…celibrity hlavně chodí na liposunkce a plastiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
22.2.14 17:44

Já si taky nemyslím, že bych měla pohybu nějak málo…a výsledky žádný. Je pravda, že já mám ten metabolismus asi dost zpomalenej, takže u mě to chce ho nejdřív pořádně nastartovat. Po zhubnutí už třeba ten pohyb bude na udržení stačit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková