Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
8.5.14 19:57

@rtima Nebylo to na mě? Ohledně té výměny tyčinek za mandličku? :)
Ty tyčinky jsou tyhle: http://www.drstanek.cz/…uti-coko-1ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.14 19:58

@Ayowaris jo,zrovna dneska mám do salátu sýr a trochu masa :-D já bych to jen o koktejlech asi nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.14 19:59

@Ayowaris jo,jo, bylo, jsem na mobilu, tak jsem se uklikla. Mrknu na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 20:00

@rtima
Možná jsi mě špatně pochopila, ty tyčky mám od té Ketodiety a píšeš že ti chutnali višňový a já mám čokoládový :-)

Ale teda taky by mě zajímalo jeslti se můžou nahradit proteinovýma tyčkama pro sportovce..na netu jsem náhodou našla s příchutí marcipánu a to by mohlo být třeba dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 20:02

@Ayowaris

na tzaziky jsem dnes právě myslela jeslti bych si mohla vyrobit, tedy něco jako tzaziky, přesně jak ty píšeš. Uvidím, možná si zítra dám třeba lžíci jogurtu do pusy? Snad fakt moc nehřeším, pořád mám špatný pocit že ano. Asi to je tím že nevidím moc žádnou změnu zatím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
8.5.14 20:05

@kareliaslims Já viděla změnu asi až po týdnu a to rovnou dvě kila, už nevím přesně. Nejhorší je fakt pořád koukat na váhu. Já už z toho blbnu, ráno letím jako blázen načůrat na proužek, zajásat, že ketóza furt běží, pak nahá na váhu a buď hysterčit, že se to nehejbe, nebo jako předevčírem šílet radostí, že je zas kilo dole. Fakt mi už z toho šibe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.14 20:09

@kareliaslims já se uklikla, to byla zpráva pro Ayowaris.
Jinak dneska už má ketodiet jen čokoládový, ale dřív měli i ty višňový, nevím proč je přestali vyrábět. Stejně jako ty čokoládový koktejly.

@Ayowaris tak koukám, že ty tvoje mají třikrát víc sacharidů, takže na tuhle dietu asi nebudou. Ale jestli chceš mandli, tak není problém.

Ale podle mě musí být k sehnání nějaké srovnatelné za lepší cenu, stejně jako proteinový koktejly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.14 20:11

@Ayowaris jsem na tom úplně stejně…jen já ještě dospěla tak daleko, že má váhu lezu i večer a zkouším podle toho odhadnout, kolik budu ráno mít. Na druhou stranu, kdybychom neřešili váhu, ono by se našlo zas něco jinýho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 20:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 20:17

@Ayowaris

já ty papírky na kontrolu ketózy právě nemám, tak nevím :-( nechtěla jsem je pořizovat když mám tu dietu zatím na tak krátko.

rtima..no já dělám to stejné, vážím se i večer, oblečená, dám si tip kolik váží oblečení, pak se vysleču a vážím se nahá, kontroluji zda můj tip byl správný a odhaduji jaká váha bude ráno.

Bohužel většinou se trefím jen do váhy oblečení :-.D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
8.5.14 20:20

@rtima Přesně tak, když to není hubnutí, tak stejně dramaticky řeším jiný věci. :lol:
Na tu guaretu jsem narazila mnohem dřív, než jsem znala ketodiet. Ty sacharidy jsem ani neporovnávala, páč jsem věděla, že tudy cesta nevede.
Našla jsem ale odkaz na srovnání proteinových tyčinek, to by se mohlo někomu hodit, já se těch tyčinek prostě bojím.
 http://www.rozumnehubnuti.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.14 20:21

@kareliaslims koukám na ty tyčinky, vypadá to, že bílkovin mají procentuálně stejně a sacharidy…dvě ketodiet mají to samý jako jedna ta tvoje, takže by člověk na jedno jídlo měl jen jednu, ale to už pak zas finančně nevyjde zrovna nejlíp.

Koukali jste někdo na to ketoaktiv, musím se podívat, jaký ceny mají tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.5.14 09:53

@rtima

Ta dieta ketoaktiv se mi snad líbí i víc, je to o něco málo levnější, ale mají větší výběr, hlavně těch tyčinek a musím říct že to je na zasycení opravdu moc dobrá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.5.14 09:55

Jen je u těch tyček jiné dávkování, může se jen 1 denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.5.14 09:59

A holky, stále čekám kdy se tedy u mě projeví ta ketoźa, což by měl být i příval energie a dobré nálady a zatím nic, chce se mi šíleně spát. Měli jste vůbec ty stavy jak slibují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková