Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
11.5.14 14:32

@kareliaslims jj…ono to pak asi vyjde sul nul :-D ja ještě žádnou tyčinku neměla…ale taky po nich koukám, abych měla změnu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.5.14 14:44

@Martina1105 Tak to do nich běž, je to dobrá obměna koktejlu a tyčinka mě vždy „nakopla“ a pomohla od unavenýho stavu. Je taková hutná nebo jak to napsat takže ji i hodně zapíjím a už jsem pak nepotřebovala ani dvě jak se mají sníst, ale jen jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.5.14 20:02

Holky máte prosím zkušenost s objednáváním u Ketoaktiv? Chtěla jsem zkusit ty jejich tyčinky a cena s dobírkou dělala 429Kč, ale jako způsob dopravy je nějaká služba GEIS a to je za 215Kč takže mne objednávka vyšla na 643Kč což za jedny blbý tyčky je tedy mazec. Nedělám něco blbě?

nebo nemáte někdo typ na jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8644
11.5.14 22:47
@Ayowaris píše:
@Michaela 27 Já z té ketodiety využívám jen ty koktejly a chystám se přejít na nějaký proteiňáky plus vitamíny, až mi dojdou zásoby.
@kareliaslims Ty stavy únavy, sucho v puse je fakt dehydratace. Chce to hooodně zvýšit příjem tekutin. Co to držím, tak mám furt v ruce skleničku nebo flašku vody, už ani nikam nevyjdu, aniž bych neměla s sebou vodu. A čím víc se vypije, tím je hubnutí jistější.
A pokud jde o tu náhradu proteiňáku za keto proteiny, tak si myslím, že se tím fakt nic pokazit nemůže, že je to de facto stejný, akorát to bude chtít doplňovat vitamíny a minerály, což stejně už dělám. Uvažuju ještě nad tímhle proteinovým nápojem, že je přímo zaměřený na tu redukci a je tam i ten L-karnitin: http://www.fitnessobchod.com/…ni-napoj.htm
@Martina1105 Můžu se zeptat? Vy jste držela tu dietu by Elie? A bez dodržení fází a zatím jste nenabrala? A přijímáte už normálně sacharidy? Já se bojím toho, že jak si začnu dávat třeba i celozrnný chleba nebo rýži, že to rychle naberu díky tomu, že to tělo nějakou dobu nedostávalo, tak si bude chtít udělat extra zásoby.

v tom proteinu je moc sacharidů, ten není na proteinovou dietu moc vhodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.5.14 08:05

@marti81 myslíte ten na spalování tuků nebo ten co jsem dala já? Cena do cca 500Kč..myslím na předešlé stránce.

Moc děkuji za odpověď.

A stále trvá má otázka na tip ohledně tyčinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8644
12.5.14 09:02
@kareliaslims píše:
@marti81 myslíte ten na spalování tuků nebo ten co jsem dala já? Cena do cca 500Kč..myslím na předešlé stránce.

Moc děkuji za odpověď.

A stále trvá má otázka na tip ohledně tyčinek.

tady ten, dávala ho sem @Ayowaris
http://www.fitnessobchod.com/…ni-napoj.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.5.14 09:06

@marti81 děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.5.14 08:43

Máte někdo zkušenost? Ale to asi nenahradí to co my potřebujeme že?

http://www.konopny-protein.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.14 20:13

Dobrý den, dnes jsem prvni den na koktejlech ketodiet a je mi divne, jakoby trochu blbě a malátně, hlad nemám ale vubec si nedovedu představit byt jen na koktejlech dalších 14 dní. Poradíte mi někdo co můžu ještě jíst a nebo jestli se můj stav zlepší? Díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.5.14 20:31

@kacenka999

Taky jsem tu slabost měla, hodně mi pomáhaly ty proteinové tyčinky od Ketodiet a i mě dost zasytili, ale jedla jsem je jen 1× denně. Jinak jsem si vařila recepty podle 1.kroku na jejich stránkách. Hodně mi pomohlo že jsem si třeba uvařila květákovou polévku třeba i s porkem a rozmixovala a několikrát denně jedla. Koukni na ty jejich recepty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 06:26

Díky, ten vcerejšek byl fakt divnej, dnes po ránu je to trochu lepší, dopoledne budu v práci, ale odpoledne hurá do zeleniny a přikoupit si tyčinky, určitě se ještě ozvu, zatím díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.5.14 07:10

@kacenka999

Určitě si je kupte, já si je právě objednávala znova a dávala jsem si je většinou jako další jídlo po obědě když se ta únava nedala už vydržet.

Kafe nepomáhalo, naopak mi dělalo ještě horší stav slabosti, ale to musíte vyzkoušet. Na recepty jukněte jsou jednoduché. Já si jen třeba obměňovala zeleninu..pokud vám nevadí krémové polévky a květák, tak jsem dala půl porku, půl květáku, sůl pepř, trošička oliv. oleje, rozmixovala a chutnalo mi to..Jen pozor, budete lítat asi jako balon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.5.14 12:55

Ahoj, dnes mi přišel Syrovátkový protein WPC80, ale vůbec si nevím rady. Není tam odměrka a nevím jak a kolik dávkovat. Chci ho pít 5× denně jako náhradu stravy. Dobrala jsem koktejl z Ketodiet a zkusila místo toho objednat tento. Poradíte mi jak dávkovat a zda jsem vlastně udělala dobře? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.5.14 14:49

Rak jsem si ten protein zkusila dát asi 30g a teď nevím..okamžitě mi opět si klesl tlak, jsem celá zmrzlá, hučí mi v uších a je mi divně,

myslíte že je to tím že jsem už zvyklá na Keto nebo mi tento prostě nesedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8644
14.5.14 22:16
@kareliaslims píše:
Ahoj, dnes mi přišel Syrovátkový protein WPC80, ale vůbec si nevím rady. Není tam odměrka a nevím jak a kolik dávkovat. Chci ho pít 5× denně jako náhradu stravy. Dobrala jsem koktejl z Ketodiet a zkusila místo toho objednat tento. Poradíte mi jak dávkovat a zda jsem vlastně udělala dobře? Díky.

Měla bys mít v jedné dávce 17-20g bílkoviny, takže max 25g tohoto proteinu na dávku. Do 85kg 4× denně, nad 85kg 5× denně. Bílkoviny nepřekračovat kvůli ledvinám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková